Skara sommarland 2011, utvärdering


Spinner- Var det första vi åkte. En liten bana som man kunde sitta 4 pers i. 2 fram, 2 bak. Den snurrades samtidigt. Men det roligaste var när man åkte ovanför allt. (Zickzack) men sen - tråkigt !

Tranan- En av de roligaste attraktionerna. Man satt 4 pers på varsin sida av "tranen" Men åkte upp och ner i backar, fram och tillbaks, Riktigt roligt :)

"Svarta tåget"- Som jag kallar det. Man åkte in i tunnlar. Ganska kort och inte så rolig. Åkte 2 varv iaf.

Och såklart poolerna, vattenkanor allt !!


Delfinen- Grymt kul. Ni ser det vita på bilden i backen? Det är en trappa(det vibrerar inte utan man åker över) men det är vatten. Rekommenderar badkläder då man blir riktigt blöt. Det skvätter mycket mer än flumride på Liseberg. Men somsagt grymt kul var den!


Fritt fall (bild ovan) var kul. Backe rakt ner. Åkte på 56 km/h. Men fick så otroligt ont i ryggen. På ett ställe fanns det knappt något vatten så man gled bara på det blåa. Så jag fick flera röda märken på ryggen som inte gick bort. Men ändå värt att åka den.

Poolerna - Fanns flera pooler. En pool med vågar som kom varje halvtimma. Pool för mindre barn. Pool för "mellan" barn. Pool med linbana, (bilden ovan ser ni stället vi var mest på) Fanns ett ställe man kunde åka med badringar. Ett ställe med ringar som såg ut som bilddäck. Och även denna skönheten

Ni ser rutchkanan (stavning) längst bort på bilden. Där åkte man sen snurrar man runt och åker genom ett hål.

Svårt att förklara. Men typ så.


(bilder från google)
Kan ju påpeka att det var inte så mycket folk som det är på bilderna. Det var ganska mulet och regnande ibland. Sen uppehåll, sen regn osv. Men det förstörde inte våran dag på något sätt och viss.
Vi åkte självklart mer än vad jag skrev om. Men orkade skriva om allt och det hade blivit världens längsta inlägg. Så NEJ-TACK.

Något jag ska till igen är SKARA SOMMARLAND. Otroligt kul. Och killar som bjöd på sig själva och failade. Jag har skadeglädje på högnivå.

/jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0