Blogg torka..

shiit inget att blogga om?
jätte trött nu ..
får se om jag orkar imn ;))

//Kelly

Samlat mig


Efter en stunds surande så har jag piggnat till och blivit glader. Hästen är fixad, borstar henne igen imorgon. Grejerna packade förutom nummerlappen!! Så får leta imorgon.

Ni skulle sett Ubbe när jag fixade Palett, det var liksom blicken på honom "Jag då?" Jag dör, känner mig så elak mot lillkillen. Otto såg också lite sådär glöm inte mig typ. Kan vara jag som inbillar mig men fortfarande hemsk känsla.

Imorgon rullar transporten senast halv 8. Då ska allt vara klart och hästen inpaketerad i transporten. Håll tummar och tår att Palett sköter sig, man vet aldrig med tanten lilla. Ska se om mamma kan filma med sin mobil då filmkameran åker med de andra gänget, om mamma filmar, vänta er film!
Nu säger jag godnatt! Klockan är ställd på 6, vilket jag kommer klicka av och somna om. Hjälp..
/Jenny

FAN FAN FAN

Jag hade fixat en nummerlapp och nu är den borta. JAG FÅR DAAAMP! Och att nummrerna åker ur alla nummerlapparna suger ännu mer, ååh!
Vet inte vad jag ska göra. Får vända uppochner på både sadelkammaren och bilen... IGEN! Nej fyfan rentutsagt. Förlåt för en massa fula/korkade ord men nu är jag sur, pga en skit nummerlapp!

/JENNY

Annorlunda?

Något jag ALDRIG gör är att rida igenom en häst från topp till tå innan en tävling. Aldrig verkligen.
Självklart i veckan men inte dagen innan. Jag mena, jag vill ha en bra känsla och om man ska ha ett värsta trimpass dagen innan så kan det gå åt helvete och då får iallafall jag en dålig känsla inför morgondagen.

Jag har alltid vart sån. Jag vet inte varför men jag har ett väldigt bra upplägg för mina hästar innan tävling. Kan förklara lite hur en vecka kan se ut om vi ska iväg med... Ubbe!

Jag ska tävla på en söndag säger vi nu då.

Måndag: Rida ut, kondition
Tisdag: Rida i paddocken (inga bommar)
Onsdag: Rida ut i skogen
Torsdag: Träna
Fredag: Rida ut i skogen
Lördag: Skritta ut en stund
Söndag. Tävla

Hänger ni med vad jag menar? Någonstans måste jag lyckas eftersom mina hästar presterar väldigt bra på banorna ;)
Sen kan veckorna ändras osv men nej, aldrig rida igenom en häst innan en tävling. Däremot kan jag känna av lite hur hästen känns och fixa det oså. Svårt att förklara med ord men tror ni fattar :)

/Jenny

Rida sötisen

Ska ut och rida Ubbe nu. Ska fundera ut lite inlägg samtidgt, har en extrem bloggtorka.
/Jenny

JUST NU

Sitter jag och stirrar mig blind på Equipe. Eliten för häst går där idag och Nääs har med ett lag. Just nu har det 2 nollor och en 4felare. Hänger på sista ryttaren, go for it!!

Hinderhöjden är 130. Och 5:an nedanför har ingen betydelse just nu!



UPDATE: Linn var NOLLA! WIHO
/Jenny

Startlista inför morgondagen


Startar som nr 27 av 50 starter varav 7 är efteranmälda. Så startnummer 27 men startar först som ekipage nummer 33. Hängde ni med bland alla siffror?
Haha, spelar ingen roll. Men jag hoppas att Palett sköter sig imorgon och inte får fixideér som hon lätt kan få.

/Jenny

1 April imorgon

Imorgon är det 1 April. Världens skämtdag som jag verkligen hatar, usch. Går på allt och inget!
Men imorgon blir det tävling för både mig och mina 2 systrar. Själv ska jag till Billdal med Palett, DIV1 storhäst. Hoppar 110 och sen får vi se om det blir laget, vet ju aldrig med det där.

Medans mina syskon, Emily (13) och My (9) ska iväg till Mark och hoppa. My ska ta med sig Lana och meningen var att Emily skulle hoppa Åsa's ponny men nu blev det tyvärr förhinder. Så då ska Emily testa hoppa min plutt, Zack. Bra för han att komma ut. Så nu är Emily borta och rider Zack. Gav henne tips att rida framåt hela tiden och inte bry sig om formen, han bär sig ganska bra själv. Så håll tummarna för henne imorgon!
Tror hon skulle hoppa en LD och en LC i avd.b Han är ju endast 7 år.


Från Nääs förra året, nolla!
/Jenny

31 Mars

Har ridit ut Otto och Palett. Otto var riktigt pigg och visste inte riktigt var han skulle göra av sin energi. Men efter en stund blev han jättefin och sen återigen, piggelin. Så det gick från och till, inte vårt bästa ridpass. Men detta var helt OK.

Palett skulle jag bara skritta ut på. Så gjorde det barbacka och kände av lite i sidorna som jag brukar göra. Hon var jättefin i vänster men i höger var hon så grymt stel. Så gjorde en liten volt, ställd höger och hejåhå vad hon tyckte det var jobbigt. Försökte stegra sig ut det, tur inte högt. Men jag blir aldrig rädd för sånt utan blir mer fokuserad på att få bort problemet. Så gjorde en massa lösgörande i höger i ca 10 minuter. Sen vart hon jättefin, så en ganska bra känsla inför morgondagen.

Har mockat klart lilla stallet och två boxar här hemma. Har Ubbe kvar att rida och hans box att fixa. Sen är allt klart!

/Jenny

Film

Ladddat ner det nyaste vampire diaries avsnittet. Så ska kolla på det NU :)


Alla hästarna var väldigt fina idag. Otto vilade. Berättar mer om det ikväll eller imorgon!

Här är en liten film som någon på YT har satt ihop.

/Jenny

Träning a la mage

Något jag tror alla tjejer suckar efter nu är en vältränad mage. Själv så har jag vart otroligt lat och ätit en massa skitmat dit och druckit en massa dricka med socker i där osv, ni fattar?
Nu har jag tagit tag i allt och äter inte mycket godis, utan en/två dagar i veckan har jag gottigotti. Jag lever i en familj som är sockergalna ;) Men ingen är tjock... Det ni!

Men iallafall, jag äter ordentligt. Alltså riktigt mat. Det borde alla göra, det hjälper inte att man svälter sig själv. Man måste ha energin från maten att orka göra olika övningar. Jag är ingen expert utan jag talar från min kunskap. Du behöver inte äta Mcmat varje vecka, behöver inte köpa godis för att du är sugen, man mår bättre efteråt då man vet att man inte har ätit något onödigt fettigt.

Lite pepp-bilder till en bra och fin mage :)

/Jenny

Den här fina kommer till mig

Om några veckor hamnar denna fina telefonen i min hand! Super glad tjej verkligen, uppdateringen dessutom kommer bli så grymt mycket bättre. Jag vet inte om det är PRECIS den här telefonen men en Xperia Arc iallafall. Den nyare modellen, asum.


HEY LYCKLIG TJEJ SOM F*N!
/Jenny

Dags att uppdatera lite

Hej söta ni :)
Slutade tidigare idag, skönt. Men fipplade runt och var tvungen att hitta en lärare med busskort osv. Och på något vänster så tror jag att jag lyckades sätta ditt en chaffis, stackaren. Lider med dig! Men kom hem vid halv 3 och bakade negerbollar. Vid 3 så gav jag alla hästarna mat då mina systrar inte är hemma. Och nu har jag ridit Palett i en timma och mockat klart mina boxar här hemma.
Nu väntar mina andra 2 söta pållar på att bli ridna, och sen blir det av till det lilla stallet och fixa.

MEN först, käka upp negerbollarna och kolla lite på datorn :D

/Jenny

Filmdag!

Mysig dag i skolan idag :D
nice one!
Filmade en musikvidio i typ en halv timma sedan åkte jag hem till Ludde där ribbe och simon var och filmade sin film med rikard och pontus .. herre gud vad seeeeggtttt det var ;D he he
sedan åkte jag och ribbe lotta hem vid tyyp 12 och åkte in till edet och käkade pizza!!!
Sedan bara vi gick runt i edet i några timmar och flummade!
Nu skall jag ner till stallet mitt och rida igenom min ponny och sedan fixa stallet!

Dagens outfit såg ut såå här:

''Kass kvalite -i know!-''
•Byxorna-Gina tricot.
•Toppen -Gina tricot.
•Skinnjackan-Gina tricot.
•Skorna -Converse!


HEHEHE kännde att jag var ett liiiitet gina ''fan'' idag ;D


xoxo
//Kelly

Lilla ofotogeniska Otto


/Jenny

Cindy min fina

Hon har gått utan skor i några veckor pga dåliga fötter. Men nu har hon haft ganska ont de senaste dagarna. Idag fick hon sko. Hovslagaren ska komma tillbaks om en vecka (lite mer) och fixa någon gummigrej. Så fina prinsessan ska få stå ínne imorgon och sen gå i paddocken denna veckan.

/Jenny


Så kul

Jag har hittat Cindy's gamla ägare på facebook och pratar med henne ganska mycket nu. Innan har vi pratat på en annan ''Chatt-sida''  Tycker det är kul att man fortfarande kan hålla kontakten med gamla ägare eller en ägare som har köpt din häst. Bea som hon heter har gett mig en massa bra tips under åren och jag är otroligt tacksam över det.

Så det tycker jag alla ni ska tänka på om detta stämmer på er med gamla ägare eller nyare ägare, håll kontakten. Det är verkligen guldvärd!

/Jenny

Gullig Ubbe


/Jenny

Världens finaste

Även om du har dagar då du har föör mycket energi så lyser du ändå upp min vardag!
Tänk allt vi har gått igenom. Det är helt sjukt. Och iår har allt börjat bra, vi har fått placering efter placering hem från varje tävling. Det bevisade att hela 2011 slit är värt nu i slutändan.
Vi klarar allt, den känslan har jag nu. Att vi klarar allt!

Foto: Matilda Sjöberg
Så jäkla f**king fin är du! <3
/Jenny

Träning med Palett

Tränade för Emma med Palett idag. :)
Palett var jättefin och vi gjorde en övning i början som är ganska lik en åtta fast med upphöjda bommar. Vi skulle flytta för skänkeln och vara väldigt lugna med tydliga. Palett gjorde det väldigt bra i vänster men tog en stund innan hon släppte i höger. Lite tjafsig och slängde med huvudet för att komma undan men efter några gånger var hon väldigt fin i båda.

Var en oxer på medelinjen med bom framför, ett galoppsprång till oxern. Sen tog man vänster/höger båge till de låga upphöjda bommarna för att skola dem i hörnerna och jobba genom svängen för att sen komma fram ur svängen och få en bra båge tillbaka över den andra upphöjdabommen båge till oxern med bom BAKOM.

Hade en räckekombination med bom emellan. För att få hästarna backa av och få ett bättre avstamp. Här var Palett riktigt duktig, dock fesred jag (som man säger) Hade för kort galopp in, behöver ha ett längre steg utan att öka takten men när jag ändrade det blev det verkligen bra.

Sen hade vi en linje där det var ett lågt räcke in och 3 galoppsprång, det 4:de hoppade man över den upphöjdabommen för att sen hoppa oxern.

Palett var väldigt duktig idag, Avslutade med att sätta ihop allt till en bana på 110 för att få ett flyt inför Söndag. Behöver längre galoppsprång annars var allt helt perfekt!

/Jenny

Lerig Palett är en fin Palett


/Jenny

Jag föll

Jag hatar det, jag hatar att jag föll. ÅÅHH, jag vill bara dö! Varför gjorde jag det?
Varför lyssnade jag på Bieber? Nu är jag fast i hans låt ''Boyfriend''
Dör somsagt. Den är go att lyssna på och hans nya låtar är toppen bra. Nej nu ska jag lyssna på allt annat än Bieber. Han ska inte få mig! ;)


Texten är så jäkla goo!
/jenny

Julia Lundgren!..

Hej hej alla goa!
Detta inläget ska jag tilläga åt en GRYMT duktig ryttare vid namn Julia Lundgren!
En tjej som tillsammans med sin urgrymma c-ponny kämpat sig upp mit MSVA.

Många har givit henne kritiken att hon är för lång för honom..
Men vet ni vad?
Jag har aldrig i mina dagar som ponny ryttare sätt någon tjej/kille som har skitit i vad folk tyckt eller tänkt. Hon trodde på dem och det gör jag med. De klarar att hoppa msva och dessutom vara exakt lika bra i dressyren. Det är en stjärna i kanten ska jag bara säga, då det är många som fått de BÄSTA ponnysarna och bara gått in och kört.. sedan när det kört sönder den ponnyn går de vidare till nästa o.s.v .. Men Julia , julia asså . hon och Nisse har tränat sitt självförtoende tillsamans. Alla rörelser och alla hopp  de gör klarar de för att de har en so Jä**a stor självförtroende i varandra. Visst visst de kan komma fel på hinder. Men Julia skulle ALDRIG klandra Nisse , för ett litet kombinations fel.. Som många andra skulle gjort när man kanske råkar ''peta'' ett hinder o.s.v..

De är så otroligt tajta .. he he lät lite kul .. hmm?
I alla fall, de är otroligt tajta och känner varandra soppas väl , och jag tror säkerligen INTE att Nisse tycker att lilla Julia är för stor eller liknande. Jag har varit med i den sitsen med att folk tyckte jag var för lång .. men det var jag själv som kännde det! Men om inte hästen har ont av det (alltså inte bryr sig!) så tycker jag ABSOLUT INTE att man ska byta såååå snabbt som möjligt. Hellre som Julia gör (inte för att jag tycker hon är lång!) att hon rider på Nisse så mycket det bara går. Nu är de på topp , och jag tror verkligen på detta ekipaget ! Så otrligt fina till sammans! De kommer nå den högsta toppen av dem alla- seeee upp säger jag bara!-

-Om jag skulle få vara någon ryttare skulle det just varit Julia. Älskar hennes stil när hon rider och hur snygg position hon har på hästen -LÖVE!-

hennes blogg:
http://julialundgren.blogg.se/
http://twissa.blogg.se/

he he som ni kanske märker är jag världs kass på att förklara saker ...opps..



xoxo
//Kelly

Troya Horse Arena !


Världens BÄSTA ponny! Hon kan , jag kan , VI kan , vi SKA nå det högsta höjderna!

-Som ni ser så i L.A'n lägge jag henne JÄTTE fel! Var tur att hon stannade ! , annars hade det varit en stor chans att vi landade på bakbommen!-

nu ska jag ner till stallet i SOMMAR vädret!
Så här visar min mac just nu tempraturen!

Rätt maffigt va?
Vad är vädret hos er underbara? :))

xoxo
//Kelly

HEY

Har lagt bloggen lite åt sidan idag. Men är så jäkla trött!! Men ska iväg och träna för Emma med en häst senare. Ska byta om och gå ut. Bilderna har inte kommit upp än, vet. Men ska försöka fixa detta innan veckan är slut. Har en himla massa ovisade bilder!
/Jenny

BEVIS!

NU är jag JÄTTE trött ska jag bara säga!
efter att mamma kom med en jätte rolig ide om att jag skulle träna dressyr idag på lektions HÄST.
Var lite sprallig innan men jag gjorde det! Och det gick inte sååååå dåligt faktist :D
Kunde till och med göra förvänd gallopp-den ni!-


Som ni ser så ser jag faktiskt INTE så värst liten ut heller! -nästan lagom ju!- Det gör mig faktiskt liiite ledesen, det betyder ju att det är på gränsen på D-ponny ? Eller?
hmmmm
vill verkligen tävla en STOR HÄST !

Mamma baah: Kelly? Du får hitta ngn som vill sponsra dig en häst? ;D
hahahahaa gooaste mamma!<3

Dagens outfit:
•Kingsland strumpor.
•Kingsland väst.
•JW Ridbyxor.
•Kingsland vantar.
•Dyon shapps.
•JW hjälm!<3


Nu ska jag duscha sedan sova gött ;))

xoxo
//Kelly

Film time

Tröttdag idag, utan tvekan. Somnade på direkten på bussen hem förut idag men har ridit Ubbe, Palett, Zack och Cindy. Släppte Cindy och Zack i paddocken först, vilket var väll behövligt. Vilken energi de hade!
Men alla var riktigt fina!

Meningslöst inlägg, jag vet. Men nu är jag trött och ska sätta på en film. Kanske återkommer sedan!

Fina prinsessan!
/Jenny

No school for me BI****

Ingen skola för mig idag då jag mår pyton och är helt ut pumpad. Men tanken med att stanna hemma var för att vila ikapp.

Mitt lilla stall ^^

Fick även denna komentaren:

Sara om he he:
Vad har ni för transporter? Båda två:P


Mitt svar till den är att jag har en sån här:
En riktigt bra transport som vi har annpassat mycket väl efter våran familj. Som ni ser har vi en SAAB att dra med, och den kan inte dra så mycket så vi valde denna trasporten som inte är så tung.


nu ska jag äta frulle!
xoxo
//Kelly

Godmorgon bloggen

Jag måste be om ursäkt för den kassa uppdateringen igår. Men har vart/är med några nära vänner och väljer att priotera dem först! Men sov här igår hos Siri med Siri och Anna :)
La oss lite väl sent men vilka skratt vi hade igår, nu vet ni det...

Nu ska jag ta något att äta.

Vädret är ju toppen! Let's have a great day.
/Jenny

he he


Har jag världens bästa? -JA!

xoxo

..sol+värme=keps? HU?


Fick denna snyggingen idag p.g.a av solen!
Jag har ju som sagt Migrän och jag får det speciellt lätt när det är soligt ute och jag tex inte använder keps eller solglasögon. Så jag fick ''nästan'' ett migränanfall. Jag tog min medecin och då gick det ''nästan'' över.. mend et satt i och jag var inte helt med .. men jag vann ju trots allt fösrsta klassen? he he
Nee men efter första klassen kunde jag inte mera utan var tvungen att gå och sova i bilen.
Då kände min mamma att hon var tvungen att göra ngt åt lilla mig, så hon köppte denna godingen :**
ÄLSKAR DIG MAMMA! ->Hatar migrän!<-
den kostade 385:-

Sedan fick jag ju ett present kort på affären som vi köppte kepsen på. -250:-
Så jag passade på att köpa nya vantar då mina älskade rosa bandet vantar har fått pelsglans på sig.

Det blev ett par Kingsland vantar!


xoxo
//Kelly


I got the worlds GREATEST horse -ever-!

Vet inte riktigt vart jag ska börja?
Rojsan var den BÄSTA ponnyn idag! (som alltid^^)
L.B
-Gick som en smäck och som Jenny sa satte vi en vinst! NICE ONE! Fattar inte vad vi gjorde , trots att vi FAKTIST travhoppade ett hinder-ni kommer se på filmen!- så VANN VI! Min och Rojsans första vinst till sammans !
K Ä R L E K till min lilla prinsessa!
L.A
-Även denna klassen var hon hög och fin, jätte fin inga problem NÅGON STANS!
Men nian var en trippelbarr och jag blev ''osäker'' och lämnade henne lite med skiten, och det var ALLDELES för lång för att hoppa så vi kraschade liite.. men men vi kom igen och hon var superduper !

•Jätte nöjd med denna tävlingsdagen ska jag bara säga! -riktigt JÄVLA nöjd asså!-



(Bild på älsklingen kommer senare då den är på MAMMAS mobil ^^)

xoxo¨
//Kelly

Just nu


Sitter här och har inget att skriva. Ska gå bort till de andra söta pållarna. Har tagit lite kort på hästarna oså som kommer upp i veckan! Ska ta kort på de andra hästarna där borta också :)

Filmklippet nedan är från filmen Burlesque. Där ''Ali'' gör sitt genombrott, rekommenderar den somsagt. Kanske inte den bästa sången i filmen men den är go att lyssna på! Ni får se vad som händer.


/Jenny

Dressyrpass

Palett har tappat framsko, fan vad surt rent ut sagt. Men red henne i hagen där det var lite mjukare och red ett riktigt hårt dressyrpass. Hör och häpna ja!
Men började rida fram lite lätt och känna vad som behövdes gå igenom. Slutade med att jag travade den mesta delen med korta men ofta skrittpauser. Jobbade med småvolter då hon ska ta stöd på yttertygeln och forma sig efter innerskänkeln utan att slänga med huvudet och komma ifrån arbetet. Skänkelvikningar, öppnor och slutor. Avbrott skritt-halt-trav (osv) utan att slänga med huvudet och komma ur formen.
Red 90% av ridpasset utan stigbyglar. Så satt ner mycket och red med sätet vilket behövdes. Fick igenom henne riktigt bra och oj vad fin hon blev. Min mage fick nog lite extra muskler. (haha) Kände verkligen hur väll jag kom åt henne och hur hon höjde ryggen och huvudet kom ner.

Detta behövdes och hon kändes jäkligt fräsch. Hon ska få nya skor så jag kan trava ut långt imorgon innan träningen på tisdag. Så riktigt nöjd med henne.

/Jenny


GRYM KELLY

Måste först säga TACK Kelly. Ubbe var grym igår!

Och nu idag så är ju Kelly på Stenungsund och tävlar. LB och LA. LB är avklarad och den VANN hon!! Grymmish.
Håll tummarna nu för Kelly och Rojsan i LA nu. Bäst är ni ♥

/Jenny

Nästa

Ut till stallet och rida ut finaste hästarna :')
/Jenny

CR med Otto

Idag var det första gången någonsin jag och Otto var ute på en bana. Vi hoppade en 70cm runda på Nääs. De hade utbildningshoppning där idag.

Han var lite trippig i början när jag gick med han men lugnade snabbt ner sig. Hoppade upp och skrittade runt han, inga problem alls. Inne på framhoppning var han lite seg men taggade till snabbt när han insåg att han fick hoppa ;)
Kändes bra och riktigt fräsch.

Inne på banan var han väldigt lugn och stabil. Travhoppade första hindret (HAHA) pga att han tittade på 7an som stod bredvid och blänkte så fick ett avbrott till trav där. Men han hoppade så väl och med en väldigt bra teknik, mycket höjd. När vi kommer till nästsista hindret (7an) så är det ett vågplank, naturfärgat som smälter in så sjukt bra in i sanden. Stackaren såg inte det så stannade men bestämde sig för att hoppa ändå. Så stillahoppande blev det också, dock rev han med bakbenen. Men han forsatte lika glad igen till sista.

Distanserna var super bra idag. Hans pyske ska man absolut inte klaga på, så lugn och fin. Så förutom att solen låg på 7an och han inte såg det så skötte han sig klockrent. Första gången han är ute och gör det så jäkla bra.

Fina lillkillen!
Han är ju endast 5 år. Börja rida in han när han var 3, slutet av 2010. Börja hoppträna i Augusti 2011 och här är vi idag!
/Jenny

KBA Tävling - Ubbe 24/3-12

Jag är mållös! Så jäkla fin var han idag, helt otroligt faktiskt.

Hoppade förklassen som gick i en LA, (110cm) Och på framridningen/framhoppningen var han i en helt annan värld. Spände sig och flög fram på alla sättochvis. Men han blev lugnare efter jag hade hoppat fram. Men vilka språng jag fick på framhoppningen. Hoppade igenom sig riktigt bra och hoppade lugnt framförallt, aldrig hänt på en tävling innan!

På banan var han klockren. Det var en A:O och vi satte distanserna riktigt bra och han hoppade lugnt här med. Vi slutade på 5:te plats och jag fick en plats i laget.

I lagklassen som gick i LA+5 (115cm) så var han lugnare men hoppade fantatiskt på framhoppningen. Jag menar verkligen att det var perfekta språng, huuur mycket höjd som helst och han hoppade igenom sig så klockrent.
Inne på banan var han lika fin igen och vi satte distanser likabra igen. NOLLA

Jag har inga ord för min underbara häst. Han var verkligen riktigtriktigt fin idag. Laget slutade dock på 4 fel men jag är nöjd med min insats inklusive med min prins. Så nu ska jag studera filmen på filmkameran. Man kan ALLTID förbättra något, så det ska jag göra nu.

/Jenny

Nolifer?-YES!-

Har liite smått tråkigt så kör på 5 snabba!

Dagens favorit bild!:


Dagens låt!:


Dagens jag vill ha !:

-Mumma!-

Dagens boost!:
-If ''plan A'' didn't work out, the alphabet has 25 more letters -stay cool!-

Dagens ''Awesome''!:
-Kännslan när man älskar någon så otroligt mycket att man bra vill skrika! - släppa ut allt! -

''Love you Grageelagh Roisin!''

xoxo
//Kelly

GLÖM INTE JÄTTE VIKTIGT!

IDAG STÄLLER ALLA FRAM KLOCKORNA 1 TIMMA!
GLÖM INTE DETTA! SPECIELLT INTE NI SOM SKALL TÄVLA IMORGON-PINSAMT!-



UPPREPAR -KLOCKAN+1TIMMA=STÄLL OM KLOCKAN SÅ DEN ÄR EN TIMMA FÖRE!

xoxo
//KellyochJenny!

GRATTIS JENNY!

Sitter fast klistrad framför equipe!
HIHI -GRATTIS JENNY!-

Grattis till 5:e placeringen jenny!
Grattis till 6:e placeringen Alva !
GRATTIISSS GRATTIISS

TAGGA NU FÖR LAGET JENNY!


xoxo
//Kelly

Vi ska vinna vi ska ta dem ,vi ska göra köttfärs av dom!


Mysig dag i stallet idag säger jag bara!
Dagen avslutades med lite mera mys med min älskade lilla prinsessa!
Nu är hon genomborstad,pälsglansad? och flätad!
Tävlingsskåpet är på plats och alla saker är packade!

''Imorgon ska jag satsa.. Satsa som ALDRIG förr!
Imorgon skall ingen kunna ens tänka tanken om att de lätt ska slå oss, för de vet inte vad de har och göra med .. 2 tävlingar har gått och nu är det tredje gillt-och det ska fa*an gå vägen säger jag bara !''

What dosent kill OSS makes OSS tronger!

xoxo
//Kelly

PS:Nu blir det att kolla Equipe, och kolla hur det går för lilla Jenny!



Stall outfit a la fanny och kelly!


Min outfit!:
•Kingsland tröja (rooosa!)
•JW ridbyxor (marinblåa!)
•Equline strumpor (ljusblåa!)
•Kingsland dunväst  (marinblå!)

Fanny's outfit:
•Pikeur softshell (röd!)
•JW ridbyxor (jeans blå!)
•Equline strumpor (HELLO KITTY-blåa!)


nu skall vi dra oss ner mot stallet (igen) för att trefodra och släppa in lektions hästar .. sedan blir det att packa inför imorgon :D

xoxo
//Kelly

Startnummer


Startar som nr 24 av 37 startande, Sen kan ju allt ändras men så ser det ut så länge. Ni glömmer väl inte att följa tävlingsresultaten på equipe.nu?

Många nääsare ska dit. Flera som inte är med i Eliten åker med dit för att hoppa LB och LA som är förklasserna. Jag hoppar LA med Ubbe som förklass. Och sen om jag blir uttagen till laget så går det i LA+5.
/Jenny

Min fina underbara kille ♥

Ingen får ta bilder utan tillåtelse!!

Sötnosen innan vi åker. Kameran åker med. Ja, jag vet att håret är åt alla håll och kanter, men han ska friseras :)
Wish us luck!
/Jenny


in tha stall!

just nu är jag med bästa fanny i stallet och käkar aprlsin(y)
har gjort hela lektions stallet och mockat och fixat m
vatten i mitt stall!! gryma som vi är fjorde vi allt detta på
2 timmar!!
mera update senare!!
xox
//kelly

Godmorgon


/Jenny & Jennifer

Möte med storhäst

Var på möte med Nääs idag, endast storhästar för DIV1 och Elit. Jag hoppar DIV1. Kanske inte i laget men iallafall förklassen. Många människor som man inte kände till överhuvudtaget och andra som man kände mer. Nu är klockan 00.00 LÄSKIGT

Jennifer sover och jag ska på toa innan jag sover, trevligt. Allt är putsat förutom Ubbe's förbygel, mat ska packas och alla grejerna. Tävlingen börjar två imorgon,(stod nio från början) tyvärr kan inte Jennifer hänga med...
Men jag får överleva med mina fina lagkamrater. Nu måste jag verkligen dra mig. Behöver sova lite innan jag ska upp vid halv nio och byta om osv. Ubbe ska få gå ut i en lite mindre hage, ingen lera och bara sträcka på benen.

Kelly har uppdaterat riktigt bra så kände att jag kan chilla lite även om jag har en massa att blogga om så får det vänta tills imorgon! Love you guuys
/jenny

Ingen uppdatering

Sitter här med Jennifer. Ska kolla på film. Men Ubbe är knoppad och galet snygg!!
Ska ta med mig kameran och knäppa några bilder på min snygging, gosh vad snygg han är ;)

Nu blir det barnfilm, see ya guys. Imorgon är det andra omgången i Eliten! Kungsbacka here we come, go nääs!
Vet, osammanhängade inlägg.
/Jenny

I'm walking on sunshine ...


Red ut på lilla prinsessan idag i det undarebara vädret !
Sjuukt underbart är det ända som man kan säga-sommaren är på väg!-
Så vi rejsade lite och backtränade jätte mysigt ^^

Prinsen fick lite framfridning ute , men för det mesta i paddocken , HAN ÄR JÄTTE TJOCK! Så han fick lite mjuk görande idag, och imorgon får han ta det lungt för på Söndag ska Nattiis vinna på Toya!
För honom blir det :
L.C
L.B

Jätte kul att det gick så bra sist gång för dem , då de kom 4a i L.C'n -GRYMMA!-

-Nu skall jag städa mitt rum och sedan hoppa in i duschen då Fanny skall komma hit , nice one ;).
Senare i kväll ska mamma kankse köpa lite skaldjur o.s.v -MUMMA!-
Kommer säkert upp lite bilder sen ;))

Ni får ha det bar tills nästa inläg ;)

xoxo
//Kelly

Dagen's stalloutfit..


he he , en liten ramdom bild på det? ;D
DAGENS STALLOUTFIT:
•JW ridbyxor (röda)
•Kingsland strumpor (marinblåa)
•PikeSpeak tröja (mörkblå)
•Kingsland dunväst (marinblå)

Nu CYKLAR jag ner till stallet :D :D

xoxo
//Kelly

This,or that?


Ska man köra på billiga MEN snygga varianten från HÖÖKS eller satsa på den dyra och snygga stilen?

hmmm , även då det bränner i blånboken ÄLSKAR jag rosa... men doch är det JÄTTE snyggt med marinblått och rött tillsammans ... och på HÖÖKS täcket så finns det hals , vilket är JÄTTE bra när msn har en VIT häst på tillexempel meetings :D :D

vilket väljer ni?

BILD 1:
•Show Master (Täcket) 399:-
•Show Master (Lindor) 99:-
BILD 2:
•Eskadron (täcket) 1079:-
•Lami-Cell (lindor) 249:-

hmm -this ,or that?-


xoxo
//Kelly

23 mars 2012


Jeansjacka - Från en vän
T-shirt - Gina tricot
Jeans - Cheap Monday
/Jenny

Dagen's stalloutfit?


Dålig fokus på mig,jo jag vet ;)

•JW ridbyxor.
•Kingsland långärmad.
•Kingsland strumpor.
•Kingsland väst.

nu drar jag mig mot sängs ^^

xoxo
PS:Massa update imorgon då jag är hemma!


Sweet's for my sweet , sugar for my honey!..

BILDEN NEDAN ÄR INTE SOM NGT ANNAT!
HAHAHAHAHAH BJUUUDDEEER -STORT!-











''Min finaste älskling!''
-Somsagt mera bilder kommer snart -förhoppningsvis?-

•PH: Emma Lorentzson
•http://emmalexandra.devote.se/

-CHECKA IN HENNES BLOGG!

xoxo
//Kelly

Hagen..

Vi han ladda över några förut, men inte alla efetrsom att allt krongla HELA TIDEN!
Men men , Emma (deeeen som fotade!) ska redigera , och skicka de som var de bästa, och dom som jag egentligen var mest intresserad av va dem som INTE kom med ;(
Men hon for jalla lite ;D

men här kommer liite smått och gott ^^
Fotografen hittar ni på (http://emmalexandra.devote.se/) RIKTIGT snygga bilder tar hon!


Tänkte att detta inläget skulle vara liiite mera hag bilder?
Nästa inläg mer bara rojsan in tha paddock!
xoxo
//Kelly

Mysigaste dagen på länge!

Hejhej idag var en RIKTIGT mysig dag må jag säga!
Skola, med en solig dag på det , sedan avslutades den med bästa Emma och Rebecca, då de följde med mig till stallet och Emma tog lite foton (Y)
-Kommer säkerligen komma upp på bloggen!-

jst nu? jaooo , imorgon är jag ju ledig .. SÅ LET THE PARTY START! yeeah!
Ska sova ut imorgon , och hoppas på att solen är lika varm som den var idag :D :D

som sagt, när bilderna är färdigredigerade och skickade till min data -kommer de upp!-

lööv  .. ska hitta ngt att skriva om?

xoxo
//Kelly

DIV 1

Något som jag inte har berättat för er läsare är att Nääs vill ha med mig på Div1. Jag blev faktiskt väldigt glad :')
Men jag förväntar mig inte att hoppa i laget utan jag hoppar förklassen och vill laget ha med mig, då har dem med mig. Annars hoppar jag klassen indu.

Givitvis storhäst snackar jag om nu. Jag gjorde ju min första start med Palett i helgen som var. Nu är det Eliten med Ubbe och sen går Div1 med Palett den 1 april. Wish me luck guys :)

/Jenny


Träning

Tränade för Anna E idag. Började med Zack som var väldigt duktig för att vara andra träningen iår. Dock orkade han inte i slutet och stannade någon gång. Men han kunde verkligen inte ta i mer, världens mjölksyra stackarn! Inte lätt att vara liten. Men under hela träningen var han klockren, jättefin och tog grymma språng. Hoppade ett räcke på 110 utan problem.
Ännu mer kondition och styrka så är vi på G!


Ubbe var också riktigt fin. I slutet satte vi lite höjd på honom. Inte mycket men runt 120 någonstans. Första två sprången blev väldigt flack pga mig (fy) Men vi hade kallnat lite för jag tog bort ett galoppsprång (fyfy) Ingen rivning bara lite snabbt. Tog om de och hoppade klart banan. OJ vad fin han var.
Även han var klockren!!


Vi gjorde mycket kryssoxar ursväng, studs och linjer. Antal galoppsprång gjorde vi mycket också men värmde upp med travbommar på bågar. Hästarna var verkligen jätteduktiga och att visa att hästarna är på topp är en underbar känsla!!
/Jenny

Dagens Outfit

Skolan:

Tröja: Cubus
Jeans: Cheap Monday

Ridoufit:

(såg att ridbyxorna ser extremt sketna ut, men det är de inte. Tro mig)
Tröja: Polo
Ridbyxor: Treadstone
Strumpor: samma som jag hade i skolan.

/Jenny


Home pretty home

Pisa proven gick riktigt bra idag. Alla fick olika prov och jag ett prov med mest läsförståelse vilket var super bra. Då jag både gillar det och kan det bra :) Sen var det inslag med matte, Naturvetenskap, Problemlösningar. Jag gjorde 60 sidor med bara det... Provet var ungefär 2 cm tjockt = mycket!
Fick godis och pizza sen. Orkade inte äta upp pizzan så gav den till några vänner som inte gjorde pisa provet. Efter det blev det en enkät som man skulle fylla i, ca 1.5 cm :p

Nu är jag hemma. Ska byta om och gå ut och fixa inför träningen. Jag tränar nu i andra gruppen med Zack (D-ponnys/Storhäst) och Ubbe går bland storhästarna. Blev problem med B-ponnys i första gruppen, skitsamma. Träningen börjar runt 6. Så ska fixa lite grejer innan det.

/Jenny

Plugghäst? JAOO


Pluggar som f*n!
Ska ilf ha ett VG HOPPAS JAG på matte provet ^^

ska göra ca fem tal till sedan lite franska *pust*
Sedan duscha och sist SÖVA!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

SHIIT!
Känner verkligen för att blogga just nu asså :D
Måste bara veta VAD SKA JAG/VI BLOGGA OM?


xoxo

Nejmen existerar bloggen?

Skämt åsido men har haft fullt upp hela dagen.

Hade skola från fem över åtta till två. Vi hade prov den sista timmen och jag hade verkligen inte pluggat något alls så rätt nöjd, men skulle vilja göra om det. Så hoppas på IG för att få ett högre betyg, (haha, skämt igen)

Kom hem och käkade osvosv. Red ut Ubbe en tur på vägen. Joggade i en väldigt lågform och varierade min sits och längden på hans trav. Han var riktigt fin. Zack fin en promis så han har extra energi imorgon. Sen vid halv 6 åkte vi till Farmor som fyllde år. Vart där och kom hem för cirka 15 minuter.

Morgondagen ser ut såhär;
*Skola - Men har inga lektioner. 5000 elever (1996) i Sverige har blivit utvalda att göra en massa prov för att göra en undersökning i världen över så jag är en av dem. Så en massa prov imorgon, givitvis tänker ni, varför?
Jo, vi får nämnligen egen storpizza, läsk och en massa godis. De ville hålla oss motiverade så imorgon blir det en tjockis dag.

*Slutar tidigt så är hemma vid 2.
*Käka/Byta om
*Fixa stallet
*Fixa hästarna, Zack och Ubbe
*Träna

Tajt med tid till bloggen imorgon men ska försöka dra mig ur sängen tidigare imorgon faktiskt ;)


Kelly, fixar allt idag. Den var superduper!
/Jenny

TFRK-Film!


Film från FÖRRA helgen på TFRK med Rojsan!
L.B = 11:e placering
L.A = 4-fel (debut!!!)

xoxo

today's...


Såhär såg jag ut till skolan idag dåra ;D

Sitter och ska försöka få mi hjärna att fatta att jag MÅSTE plugga matte -GAAH HATE- hatar verkligen matte prov ..

xoxo

JENNY?

LOOKIII THE OTHER BLOGGISSSSHHH???


NU!


//Kelly

Anlitat en hästskötare JAO

Jag har under alla mina år haft dunder bra hästskötare. Lyckas alltid välja ut dem bästa, hur?
Det vet jag inte, men på något jäkla vänster så är dem verkligen superduper bra. På lördag åker Jennifer (http;//ponyryttarna.blogg.se) med mig och blir min hästskötare!

Vi ber en bön och hoppas jag kommer hem levande, tro mig. Om man känner henne vet man varför! ;)


/Jenny


Våga göra det

Tänk hur snabbt livet kan ändras på en ynka liten sekund?
Alla planer kan gå i krasch, utan att du hinner blinka.

Det är inget som har hänt men är det bara jag som är livrädd för döden? Jag får rysningar av den. Vad händer liksom? Blir det svart, får man ett nytt liv, dör man aldrig egentligen???
Så otroligt många frågor som aldrig kommer få svar.
Man kommer aldrig få bli 10,13 eller 14 år igen, verkligen aldrig. Fyfan för den! När jag blir en gammal, riktigt gammal tant vill jag sitta i en stol och känna att jag inte ångrar något i mitt liv. Tror du man känner sig lättad och kan lämna världen då? Min magkänsla säger det och jag har lärt mig att jag ska gå efter magkänslan!

Jag har många drömmar och mål, både realistiska och några drömmar som aldrig kommer slå in, tyvärr. Men en av det jag verkligen vill är att bli något STORT inom ridningen, jag verkligen vill det! Hur jag ska nå det är oklart, go with the flow helt enkelt. Ha bra människor runtomkring sig som man litar på, ha kontakter, ha grymma hästar osvosv. Men det är något jag SKA bli, stor inom ridning.

Men så fort jag tänker på döden (inte ofta men när det väl händer) så får jag en otrolig ångest. Vet inte vart jag ska ta vägen. Slänga huvudet i väggen för att jag tänker på såna tankar. Men känslan är svår att sätta ord på, man vet hur det känns när man själv har känt den. Men ju mer jag tänker på det, ju mer vill jag leva ungdomslivet ordentligt. Fokus på hästarna men ha kul med vännerna, vilket jag egentligen har. HUM, vilket liv jag lever.

Jag ska ta vara på varenda sekund, varje minut, varje timme och varje dag. Leva för dagen, visst tankarna ska vara på rätt saker men att man verkligen ger allt. USCH för döden, känns svårt att lämna alla man älskar. Blicka tillbaks på ungdomslivet, när man var ung vuxen och inse att man aldrig får det igen. Aldrig känna den spralliga känslan i magen när en kille man gillar ger en uppmärksamhet, att aldrig få skäll för att man har glömt läxan, eller återläsning för att man skolkade en lektion. Aldrig igen.

Nu lämnar jag detta ämnet och hoppas att alla lever för dagen och har kul. Alla förtjänar ett liv, även dom vi hatar!

/Jenny

Leona Lewis - RUN

Vet inte hur jag kom in på den låten, men otroligt bra. Tror jag tycker den är bra för att jag känner igen migsjälv i den, så sjukt mycket.

/Jenny

Sneakpeak....


hejhej :D
Har gjort en liiiiten sneak peak över hur den headern som jag jobbar med just NU ser ut :D
Håll som sagt utkik på bloggen :D

Hola amigos

Kom precis hem ifrån Jennifer. Hade ju Nationella prov i Engelska, muntligt. Vilket gick bra faktiskt :)
Åkte med henne hem, käkade lite för mycket mackor och kladdkaka, usch vad jag mår illa. Men nu är jag hemma och ska rída ut lite hästar.

/Jenny


Nu säger jag Godnatt

Tror mina ögon går i kors. Musiken gör väl inte saken så mycket bättre...
Godnatt, vi hörs imorgon. :)

/Jenny

Lycklig tjej

Startlistan inför helgen starter har kommit ut. ÅÅH vad glad jag blir. Vet inte precis varför men är alltid jätteorolig att starta tidigt. usch!
Men jag startar i mitten av smeten, perfekt. Delar med mig av startnummerna i veckan :)

/Jenny

Truth


/jenny

KELLY FIXAR'T!

he he he , som everskriften lyyder så fixar jag självklart headern :D
Massa ny bilder HOPPAS JAG , att JENNY skickar till min e-post!

hihih

[email protected]

och när du gjort det jenny-penny , kan du la larma? HIHIH


Dagens outfit sååå uut såå härrrrr:

Vinröd t-shirt med späts , och ett par trasiga jeans på det ;)

Om ni kanske råkat klicka fel till våran andra blogg , så har vi den endast för att testa design och header m.m !
Sååå detta är våran blogg ^^

Headern kommer jag (hoppas jag) bliii assum denna gången , asså ennu bättre :D :D :D

Imorgon blir det att markarbets träna med älsklingen ,sedan pluggaplugga inför matteprovet på torsdag !
PÅ FREDAG ÄR VI LEDIGA -yaaay!-
Men vet inte om jag riktigt vill börja med headern innan provet-måste fokesera?!- Eller ngt?
Sååååå håll utkik från fredag till söndag -då smäller det!- (hoppas jag?)


xoxo
//Kelly<3

Ingen inspiration..

Vill blogga så sjukt mycket, men vet som sagt inte om vad?!
Hela förra veckan vart vi iväg på det stället, vidare till nästa, landa och sen åka iväg igen. Vill att det åtminstonde ska bli torsdag så jag kan få träna. Men icke sa Nicke, det är 2 dagar kvar tills dess :(

Men får se om jag slänger in ett och annat inlägg. Ska fixa bloggen lite också, inget ni kommer se tyvärr. Gör den s.k osynlig på mitt språk. Behöver en ny header också, hihi.. Kellybus? Låter bra att du gör en!

Have a great evning, eller något sådant!
/Jenny

Har inte så mycket att säga

Ska ut och fixa stall och hästar. Dagen i skolan rullade på. Har en heldel plugg att göra ikväll!

Imon är jag bara i skolan i ca en halvtimme. Har muntliga Nationella prov, Engelska. Så börjar halv 10 till ca 10 någon gång. Sen hem och rida häst :D

GÄLLER DIG MED JENNIFER EKBERG, BÄST FÖR DIG ATT DU KOMMER. VI ÄR JU I SAMMA GRUPP IMORGON PÅ ENGELSKAN. SÅ KOM DITT SJUKA BARN!!

Nytagna bilder ;)
/Jenny

TAGGAD TILL 1000!

Nu taggar jag till tusen inför tävlingen i helgen :))
Det är Stenungsund som anordnar det i Troya Horse Arena! TAGGIISH!
KLASSER:
L.A
L.B

Denna gången ska jag satsa ! FAN om jag inte kommer hem med ngn placering!

Outfiten blir samma som förra :D

Något som jag VERKLIGEN ska tänka på denna tävlingen är just som ni ser på bilden att jag slänger mig på halsen över hindrerna!
Då stör jag Rojsan vilket gör att hon ibland bli okoncentrerad och river :/ INTE BRA!

Sååå det ska jag verkligen tänka på ;))

Mera update senare!

xoxo
//Kelly

Dagens göra i stallet

*Mocka (om inte min snälla mamma har gjort det)
*Rida ut Zack och Ubbe, Skritta ut Palett, My tar nog Otto också.
*Mat och Vatten

/Jenny

Godnatt bloggen

Såg att startlistan kom upp förut IDAG, när det skulle komma upp igår... hum, lurigt!

Har ridit ut Ubbe tillsammans med My som red Otto. Jag fokuserade mest på kortgalopp i en lågform och variera min sits utan att han ska köra upp huvudet och öka galoppen OCH för att My skulle kunna trava Otto, och inte galoppera ;)
Gjorde även lite galoppbyten och förvänd galopp.
Men Ubbe var riktigt fin och på hugget, han ville lite för mycket. Så benen flög i början men efter att kortat han ordentligt så släppte han så jääääkla fint. Helt sannslöst hur bra han gick sen. Och byterna satt riktigt bra, mjukt och fint!
Otto lullade på efter och My var mycket nöjd när han gick över till en lugn galopp uppför en backe.

Longerade Cindy i ca 20 minuter. På en liten volt. Superduper fin. Red ut Zack, galopperade ut lättare sagt, Klockren, dock lite brötig i sina byten. Men annars jättefin. Den förvända galoppen sitter iallafall som en smäck!

Nu blir det godnatt för min del. Är sä jäkla trött. Har mockat X-antal boxar idag också. (Ja, jag gillar att gnälla)
SÅ nattinatti!

/Jenny

Startnummer

Har inte vant mig än, att se mig och Palett tillsammans. Har stirrat på startlistan lite varje dag sen den kom ut kan inte inse att jag gör min storhästdebut imorgon.
I 105 (man säger ju inte LD/LC/LB/LA osvosv) så startar jag som nr 37 av 43 startande. Väldigt bra startnummer faktiskt :)

I 110 startar jag som nummer 19 av 96 (!!!!) startande.
Jag kommer tävla emot vuxna, eller flertalet är vuxna. Sen så kommer även Sanna och Klara vara där. Och nej, alla är inte äldre. Men somsagt, flera är nog äldre än mig. Men det stoppar inte mig!

/Jenny

Hurtig osv

Ska rida ut Ubbe tillsammans med My som rider ut Otto. Han sköter sig så länge man inte kräver något av honom, bekväm häst ;)

Måste mocka också eftersom min lata(HAHA) syster inte gjorde det när jag var iväg och tävlade. Sen ska jag rida ut Zack och Cindy. Herre, hur ska jag hinna?

/Jenny

Nästa tävling

Är i Kungsbacka nu på Lördag med Ubbe. Eliten går där. Så taggad till tusen och hoppas att Ubbe taggar igång såklart :)

Men innan det är det Anna-träning på torsdag. Zack ska få gå första timmen och Ubbe tar timman efter. Palett vilar från träningen. Så nu är vi på språng.
/Jenny

Storhästdebuten

FINFINA Palett. Efter 5-6 år från tävlingsbanan så går vi in i en klass, 105 och kommer 2A!!
Så jäkla duktig. Hon svänger ju på en 5öring och den banan passade henne utmärkt :)

i 110 var hon dock väldigt, verkligen väldigt trött. Men hon hoppade likafint bockade riktigt mycket på banan men inget som störde mig, red bara fram. (Hon bockar mycket när hon börjar bli trött)
Men rev första i omhoppningen, hon orkade inte riktigt upp med frambenen. MEN OJ, vad nöjd jag är.

Målet var att komma över startlinjen och mållinjen, vilket vi gjorde. Så jag är riktigt nöjd. Nu ska hon ta det lugnt i 2 dagar, då hon säkerligen kommer få en härlig träningsvärk. Sen börjar jag rida ut henne ordentlig igen.

Så kom 2a av 36 startande i 105 och 24a av 88 startande i 110 varav jag var den bästa Nääsryttaren i båda klasserna. Haha, var tvungen att skryta lite. Men fanns många bra i den klassen och jag låg bäst till. *skratt*

/Jenny

Godnatt

Börjat trixa lite med bloggen, dock inget synligt änsålänge. Menmen..

Vart ute sen halv 8 och kom in för cirkus 15 minuter sen. Bakat negerbollar. :')
Jag toppade Palett's man och klippte hovskägg och skägget. Så nu ser hon lite bättre ut. Red ut Otto och nattade hästarna där borta. (som jag förövrigt red ut förut idag, så jäkla fin!!)
Kom hem igen, fixade Otto och sen nattade jag dem här hemma. Alla hästarna reds ut idag.

Allt är nu packat i bilen. Imorgon rullar bilen härifrån kl.7, tävlingen börjar 8. Så är där runt halv 8. Hinner gå banan i lugn och ro och säkerligen titta på några ekipage innan jag lastar ur. Så uppdateringen kommer tyvärr inte bli speciellt bra.

Hoppas ni har haft en bra dag, trots det äckliga vädret.

/Jenny

Fixa det sista nudå

Ska ut och fixa Palett inför morgondagen och fodra hästarna i båda stallen efter det. Ska verkligen försöka fixa en grej med bloggen idag, designen. Men jag blir så trött på detaljerna så jag klickar ner allt. Men nu ska jag försöka iallafall, efter jag vart ute.

SEEYA´/Jenny

Något jag alltid längtat över

Är att när jag väl ska hoppa storhäst, att jag inte rider i slowmotion. Utan det ska vara rida för vinna lite då och då och andra gånger rida säkert. Rida för en nolla för att kvala den och den klassen osv. Ni fattar?

Tänker inte bli en av dem som rider såååå långsamt att det får tidsfel, aldrig. Det existerar inte ens. Så ponnyridningen kommer förbli en del av mig, dock inte lika mycket fart och fläkt givitvis men jag tror ni är så duktiga läsare att ni förstår vad jag menar :)

ÅÅHH, så taggad. Efter denna helgen är det Eliten med bästa Ubbe!

Så kom ihåg, jag ska inte bli någon som rider riktigt långsamt. Ni kommer få se... ;)

/Jenny

BÄSTA NAMNET PÅ EN HÄST :D :D :D

hejhejjjj :D
Satt och kollade lite runt på ponnys och hittade denna!
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=590854
en söt liten D-ponny som heter KELLY!

Sjukt söt!
Kolla in annonsen asså!
OCH KOLLLA ÄVEN FILMEN ;)

xoxo
//Kelly

HEY BLOGGEN

Jag har vart otroligt seg idag. USCH!!
Så ska klä på mig och gå ut nu. Har en jäkla massa grejer att göra idag så kan dra lite av det iallafall:

*Rida alla hästarna
*Mocka MINA hästars boxar
*Fixa mat & vatten
*Laga/Fixa en hage
*Borsta av hästarna ordenligt. (De med extremt långt hår)
*Putsa/Packa

Sen är det ju lite till men bara allt det där tar en evighet idag ju. Hoppas att jag hinner med allt ;)


Sån jädra go låt att dansa igång till. Så nu ska jag lyssna på denna och klä på mig. Vi hörs under dagen :)
/Jenny

SHULULU

Har ridit ut Ubbe, Otto och Palett. Alla var helt galna och gjorde glädjehopp. Otto körde på egen variant och gjorde luftsprång...

Men efter allt detta så var de riktigt fina. Så imorgon blir det uteritt igen och sen fixa allt inför söndag. Zack och Cindy ska få röra på sig imorgon.

Ska kolla på Vampire Diaries nu, så vidrigt bra och har väntat i flera veckor på att detta senaste avsnittet skulle komma ut. (de hade uppehåll) Men nu så. Laddat upp med O'boy och tacoschips :')

/Jenny

Felfri

Palett vart jättefin idag. Dock tog det huuur lång tid som helst idag, jobbigt. Men red fram Palett och kände lite hur hon är att svänga snävt. (utan hinder nu) Just för att jag ska tävla på Söndag.
Men så jäkla lätt och vända runt henne, lite ytterskänkel mot ett litet tygeltag dit man ska och hon vänder.

Träffade på Elsa, så go tjej! Så pratade med henne innan allt drog igång :)

På framhoppningen var hon väldigt fin. Hoppade luftigt och väldigt väl. Eftersom det bara var en som var där samtidigt så tyckte mamma att jag kunde testa på en omhoppningssväng på ett räcke, inför Söndag. Och jag blev i ett chockläge. Vi kom först litelite för lång väg men helt okej. Tog om det igen och då kommer vi verkligen riktigt snävt, inte med min mening men hon visste vad hon skulle. Och herremingud. Hon hoppade så fint och svängde på en 5 öring. Skrittade henne lite innan jag tog oxern och gick ut.

Innan jag fick komma in så vurpade en tjej med sin häst. Hästen rev och gick omkull efter hindret, hästen landade på nacken och reste sig inte direkt, utan låg kvar. HEMSKT!!
Men när den reste på sig var den skakis och riktigt svullen på vänster sidan av nacken/halsen. Men de ringde vetrinären som finns i Alingsås så det löste sig.
Palett kickade inte mycket idag. Endast när vi gjorde galoppombyten. Men på banan hoppade hon så jäkla bra. Så väl hoppar hon.

Återigen en nöjd Jenny, Mamma och en stolt häst åker hem :)

/Jenny


CR med Palett

Ska byta om och ta något att käka innan jag börjar fixa stallen och hästarna. Senare i eftermiddag ska vi iväg med till Palett och hoppa en CR på Alingsås. Vet dock inte vilken höjd, antingen 1m eller 110cm. Hon ska hoppa till helgen så kanske tar 1m runda. Helt oklart, men det löser sig. :)

Ska rida igenom Ubbe idag. Eller ska rida ut och låta han få trava/jogga i lågform, alltså checka igenom honom. Tyvärr har Otto, Zack och Cindy hamnat i bakljuset under den här veckan. Men vi har vart iväg med de andra hästarna nästintill hela tiden. Men tar tag i de 3 imorgon och på lördag. Självklart söndag, men ni hajar väl det?

Hoppas ni har en bra dag, slutade tidigt. Därför hemma tidigare än vanligt.

/Jenny

Skillnad? :D

Hej hej, tänkte visa en ''före'' och ''efter'' bild på Rojsan sen i sommras då jag fick henne :D
Får se om det faktiskt är någon skillnad?

Ca 10 månader mellan?
BLÅTT:Jag tycker hon fått bättre nacke?
RÖTT :Visar att hon fått muskler runt bogbladet och runt där? o.s.v?..
GRÖNT:Rumpan -BAM- bak benen har också blivit bättre? (om det går) hmm
Detta är vad jag tycker?
Självklart ska hon få mera muskler . men Vi jobbar på det ..

xoxo
//Kelly

Jag beklagar

Mitt tidigare inlägg. Jag var så jäkla ledsen, men det löste sig. Så nu är jag på bra humör och känns som att allt flyter på igen. Men vart iväg ganska direkt när jag kom hem från skolan, tio i 4. Så bytte om och iväg. (Secret stuffs) Kom hem vid 8 igen och bestämde mig för att rida ut Palett. Inte schysst för henne att vila 3 (!!) dagar och sen hoppa imorgon och på söndag!
Nejnej, så red ut henne samtidigt som jag snackade i telefon. Oups, men det var roligt iallafall.

Palett var verkligen jättefin redan från början och släppte oväntat snabbt. Red barbacka men hon fick galoppera lite.

Nu ska jag fixa lite grejer innan jag ska dejta min säng. Hoppas ni har haft en go dag, det har inte jag. Nationella prov i KEMI, aldrig i mitt liv att jag gör om det. Verkligen det värsta någonsin, alla elever på GA gick det skit för. Så jag gratulerar lärare och rektorn till smarta elever...

/Jenny

As the sun stes ..

helooo world!
Nu ska jag ner till stallet in tha summer väder ;D
åååå
kännslan när mamma säger :
-Kelly? Jag tror jag ska köpa nya telefoner till dig och natta , så jag vet att ni alltid kan vara uppkopplade och kunna nå mig!
jag:
-KAN JAG FÅ IPHONE?? :D :D :D
Mamma:
-Vi får kolla om vi hittar något bra erbjudande!


YAAAAYYY!
he he , har just nu min kompis gamla (JÄVLIGT GAMMLA!) mobil he he .. har aldrig pengar på den då jag inte har fria ..OJJ

nu ska jag dra mig !
Bilder kommer sen!

xoxo
//Kelly

dying

Jag dör
Dör inombords
Mardrömmarna blev till verklighet
Här är jag, dör
Jag dör

/Krossad Jenny.. Eller nej, ledsen Jenny.

TAGGA NATIONELLA! YAY!...

Skjut mig asså!
Idag blir det 120 minuter nationellt prov i Kemi! WTF! Jag kan inget om kemi? GAAH
aja ... får vel hoppas att det går bra ? HJÄLP!


xoxo
//Kelly

Träning för Emma E

Åkte till GFRK och träna för Emma med Ubbe-Stubbe.

Han var riktigt fin i markarbetet och sökte sig ner. Slappnade av trots att det var mycket hinder runtomkring. Dock så stör jag mig ganska mycket på att han svänger in rumpan i högervarv. Han har gjort så tidigare i vänster men efter lite jobb med det så blev/är han rak. Men höger är fortfarande kvar, så det ska jobbas på.

Men överlag så hoppade han kanonfint. Han har dock inte hoppat speciellt mycket sen eliten. Ett hopp-pass i paddocken och inget mer, så trodde han skulle vara laddad. Vilket han var men på ett kontrollerat sätt. 

Vi skolade igenom hästarna idag med olika linjer, trav och galopp-hoppade ett räcke, tvåkombination och trippelbarr. Han gjorde somsagt allt väldigtväldigt bra och var jättefin och lugn. Hoppade igenom sig och blev inte flack (löser de på fart) utan han hoppade med ryggen och det blir då automatiskt att han sätter väldigt mycket mer höjd. Härligt!

Avslutade med en bana på 115-120, klockrent verkligen. En gång låg jag väldigt stort på trippelbarren, så lät han gå och hoppa av stort men inga problemo för lillkillen. Han flög bokstavligen talat över. Emma tyckte att det var ett bra beslut men vi kom fram till att jag ska ta en förhållning ur svängen då jag får en mycket bättre avsprångspunkt. Det är ju träning, så jag ska bara var kall och vänta ut det. Så gjorde om den och då hoppade han så galet fint så nöjde oss där.


/Jenny

Sörbys Zack


Prinsen♥
/jenny

Världens bästa!

Jag och min underbara vän Siri, eller min andra halva lyssnade på en så jäkla fin låt. Snacka om minnen på de här TVÅ låtarna.
Den här låten nedan lyssnade vi på idag, den är riktigt fin. Texten är klockren!
Och låten nedan här; herre min gud. Den väcker otroliga minnen. Världens bästa natt med världens bästa tjejer. haha, ler åt tiderna.

/jenny

ÖVERTAGGAD TJEJ


Så jäkla taggad! Eller taggad till tusen till helgen. Ska ju somsagt göra min storhäst debut med Palett som inte vart på en riktigt tävling på över ca 5 år. Helt sjukt ändå att efter så många år på ponny göra sin debut på storhäst.

Självklart kommer jag tävla ponny osv men det känns ändå rätt stort att börja hoppa storhäst. Antar att man vänjer sig men lite sorgligt att jag endast har 2 år kvar på ponny, vilket är ännu mer sjukligt. Men Palett är verkligen en riktigt bra övergångshäst. Tobbe Grönberg sa till mig att den här hästen (Palett) kommer lära mig mycket på storhäst och... Resten är secret!
Men mycketmycket bra lovord och kommentarer.

MÄRKER MAN ATT JAG ÄR TAGGAD ELLER? Jag kan hoppa upp och ner, snurra runt och göra volter. Glömde nästan säga att tävlingen går i Alingsås!
/jenny

TFRK!

Hejhej , har inte updaterat så bra nu på senaste. Men det är att jag är jätte trött nu för tiden :/
Men TFRK var en grym starp på året!
L.B
Det gick jätte bra, men ngt hände i omhoppningen och Rojsan travhoppade 2 st hinder :O
Men trots det klarade vi oss till en 11:e placering!
L.A
SJUKT grymma språng i båda fram hoppningen och på banan , riktigt bra flyt!
Men till hinder nr 7 så hände ngt och vi krashade .. OPS! men vi hoppade kladade det efter krashen vilket bevisar att hon inte blir rädd! SUPER!
Min bästa debut NÅGONSIN!

Jättejätte nöjd :D
TAGGA nästa tävling nu då!


xoxo
//Kelly

Lilla Ubbe-stubbe


Fina killen ♥
/Jenny

Massvis med bilder

Under dagen har det blivit många bilder. Men jag lägger upp de som tidsinställda i veckan. Men idag fick ni Cindy bilderna och en film. Så bilder kommer det bli, lovar!

Förövrigt red jag ut Palett med My som red Lana. Var ute i en timma och hittade en ny ridväg, toppen!
Sen red jag Cindy och efter det blev det Zack som jag red tillsammans med Emily som red Goliat. Han vart jättefin och vi red samma runda som jag red med Palett.
Ubbe red jag ut i 10 minuter innan jag red till paddocken och bad Emily filma en snutt. Jobbar med en grej så behövde lite nya filmklipp. Efter det red jag ut i 15 minuter till. Var i paddocken i 10 minuter.

Otto fick vila idag. Rider han imorgon plus 2 till. Kanske hinner med Cindy, longeras givitvis då. Röra lite på sig och få bort eventuell mjölksyra.

Smakprov från dagen;



Vissa bättre, andra mindre bra.
/Jenny

Världens finaste <3

Bestämde mig för att hoppa Cindy idag. Alltså blev det ingen longering.

Jag började med att rida ut i skogen i 10 minuter. För att sen rida i paddocken. Hoppade fram på ett litet hinder, ca 60 cm. Gick över bommar och jobbade med henne i ca 15 minuter. Sen höjde min syster upp en liten oxer på 70 som sen slutade runt 100-110 cm.

Hon var verkligen kanon duktig, huuuuur lugn som helst, Och vilka språng! Idag visade hon mig att hon verkligen kan. Jag har aldrig tvivlat på henne men idag fick jag en riktigt push och längtar tills vi kommer ut!


Gullig outfit va?
Snobben & Skrutten schabrak, love it.


Självklart en liten film från idag. Hon var jättefin! ♥

/Jenny

Håller tummarna för Kelly :)

Jag hoppas det går bra för Kelly idag. Och att debuten i LA går som det ska, vilket det säkerligen kommer att göra :)

Själv ska jag rida ut så många hästar jag kan. Cindy ska ridas ut och senare idag longeras igen, inspänd. Variation är bra så därför rider jag ut henne, fina prinsessan!
Får se om jag kan fixa några nya bilder. Jag har en tegelsten till mobil så har ingen kamera :( Men jag kanske får en ny när jag fyller år, den 23 april. Så håll ut läsare!

/Jenny

YEEAH!

Vaknade kl 06:14 imorses .. i´kunde INTE somna om .. GAAH! skulle inte behövt gå upp förens .. NU!
aaahh
Nu ska jag snart gå ner till stallet och ta ut hästarna, sedan blir det stt mocka och fixa resten av stallet! Sedan lasta och åka till TFRK för tävling idag med Rojsan!
L.B
Ochd ebut i L.A!
TAGGAAAA!!

Bilden för detta inläg får min ubersöta kissemisse stpå för!
NU ska jag dra mig!
Spark i rumpan!
xoxoxo//Kelly

Jag dör vad bra filmen är

Kollat på den 2 gånger nu, en 3:dje gång väntar. Så jäkla bra!!

Kolla trailern nedan, NI ÅNGRAR ER INTE!

/Jenny

FINISH

Har ridit alla hästarna och stallen är fixade.

Dagens Ridpass.

Palett var först ut. Red ut henne i ca 45 minuter. Travade mycket i en ganska låg form. Sen i skritten jobbade mycket med skänkelvikningar.

Otto var nästa man. Red ut han tillsammans med My och Emily. Han var väldigt pigg men vi körde lite mer konditionsträning. Och den korta galoppen satt som en smäck och formen på han blir bättre och bättre. 45 minuter.

Ubbe red jag ut tillsammans med Emily som red Zack. Vi red ut en tur i skogen men gick sen till paddocken och småhoppade lite. 40-50 minuter.

Zack red somsagt Emily.

Cindy longerade jag. Inspänd som sist, Första 5 minutrerna var hon helt galen. Ville bara springa men sen lugnade hon ner sig och var väldigt fin och avslappnad. 30 minuter.

Alla hästarna var tiptop. Så nu ska jag äta något för är såhääääär hungrig. Ha en trevlig Lördag så länge. Uppdaterar snart igen :)

/Jenny


NEW JACKET!!


Den snygga LERK jackan kom igår :D
SOO NICE!
Dock tyckter jag att det var lite synd att det inte fanns ngn luva på :(
aja ;)

xoxo
//Kelly

Tävlingar inplanerade

Nästa helg, 18 Mars bär det av mot Alingsås RS med Palett. Storhästtävling. LC+5 och LB. (105 och 110)
Helgen efter det är det Eliten med Ubbe. Kungsbacka. LA+5 (115)

Sen vet jag inget mer, brukar mest ha koll veckan innan. Men det funkar det med :)

Debut i LA med Ubbe, blev en vinst. 15 maj 2011. Finalen i DIV1. Gick ut som sista ryttare och var TVUNGEN att vara nolla, annars skulle laget inte komma till omhoppning = inte till eliten. Men vi satte nollan och laget vann för dagen och jag vann indu i lagklassen. Vi vann totalen och gick upp i Eliten.

Mindre en ett år senare så ligger vi 4 efter första omgången!
/Jenny

Repeat knappen går sönder


/Jenny

Hello friends

Skrev ett väldigt långt inlägg precis nu. Men ångrade mig och tog bort det och skriver detta. Hästarna vilar idag. Måste beta av en massa plugg nu. Helt sinnes hur mycket jag måste göra egentligen, men som jag skiter i. OUPS, nejmen jag har lite små grejer som ska skickas in idag!

Ska kolla film nu tror jag. Ska ge hästarna kvällsmat!

Söt bild va?
/Jenny

Make KONY famous



Sprid/Dela denna filmen. Helt sinnessjukt allt! De ska fixa det, det måste de göra!
/Kelly&Jenny

Top 2

Jag har väl aldrig gillat Molly men den här låten är en stor favorit. Om och om igen!

Och Loreen är en favorit nu med. Också en väldigt bra förutom hennes roliga danssteg. (haha)

/Jenny

Visste ni...

Något som är väldigt kul är att jag aldrig går på banan på en CR?
De är oftast enkla och man kan se vägarna från läktarna, man behöver ju inte räkna antal galoppsprång eller liknande heller.
Annars, på riktiga tävlingar går jag ALLTID banan!

/Jenny

CR med Palett

Blev en spontan trip till Alingsås RS och hoppade Palett. Det är ju absolut inte höjden hon har problem med utan det är att hon kan stå och kicka när vi får startsignalen och vägrar att flytta på sig.
Så vi måste ju testa eftersom en tävlingen med henne är inbokad nästa helg, i Alingsås.

Vi hoppade 1m. Ville ha en bra känsla, ett go liksom. Vi tog ut henne ganska tidigt då jag skulle utnyttja att rida i en manege. Så kände igenom alla gångarter och började jobba henne. Hon skulle ju endast hoppa 1m som knappt är ansträngade för henne.

På framhoppningen var hon lika fin. Travade över det lilla 2 gånger innan jag började hoppa på räcket för att sen gå vidare till oxern. Vi fick perfekta avstånd och hon var högt över. Jag tänkte på mina skänklar hela tiden och de låg perfa! Dock rev jag upp mitt nagelband igen (Palett gjorde det häromdagen) så pädden blev blodig. Inte mycket men nu åker den i tvätt.

Jag var först ut i 'klassen'. Skrittade runt innan jag började trava. Då börja hon kicka en gång och man kände hur hon laddade för en hel serie med kickar. Men jag la till spöet på rumpan en gång och då gick hon fram. Började trava, övergick till galopp och sen till skritt. Fick startsignal *Palett reagerar inte*
Skulle fatta galopp då hon kickar 1-2 gånger, jag la till spöt på rumpan och då var det tjafset slut. Alltså knappt inga kickar alls. Hon var jättefin och hoppade så himla väl och vi hittade bra avsprångspunkter!

Var nolla och både en nöjd Jenny och mamma åker hem. Självklart var Palett nöjd att visa upp sig ;)
Nu taggar vi nästa helg. Debut tävling för mig på storhäst och Palett's debut på tävlingsbanan efter uppehåll på ca 5 år. Vi ska hoppa LC+5 och LB. (105 och 110)

/Jenny

Jag dör...

...Vad bra den här låten är. Lyssnat om och om på den sen i Fredags. Verkligen värd att lyssna på, refrängen är klockren!


/Jenny

JESUS-MARIA-JOSEF ..

Vad bra hästarna gick idag. Framförallt CINDY!
Longerade henne med champong. Nej, inte tampong, CHAMpong. Det är en hjälptygel som absolut INTE tvingar hästen att gå ner med huvudet. Men hästarna gillar den och slappnar automatiskt av. Cindy har ju tappat skor och hennes kondition är ju inte den bästa heller.
Så börjar om från början. Longerade henne somsagt och övade på halter, övergång till trav till skritt. Använde samma kommandon hela tiden och när jag ville att hon skulle komma till mig satte jag mig på huk och sa hennes namn och hon kom.
Fina prinsessan! Imorgon blir det samma sak. Zack red jag, väldigt fin plutt. De andra vilade!


Bild från Varbergshoppet 2010.
/Jenny

Stackars bebben! ..:'(

Hejhej :D
Idag när jag kom ner till stallet hade min Prinsessa fått sår på fin rumpe-stumpe :(
Såg så uschligt ut :(((
Såg ut såhär!:¨

USSHUSH säger jag bara!

Blev ingen ridning idag , då de hade gymkana kurs i manegen , och PISS SVERIGE bjöd på snö -.-
-HATE IT!-
Något som får mig på bättre humör är ilf denna snubben asså!

Sean banan in my <3!
Ngt jag stör mig på är att han inte gick vidare :O
Jag verkligen  trodde att han skulle gå vidare till finalen :O '
SHIIIIT trodde jag skulle grina :'(
haha nee det gjorde jag INTE (eller?)
nu ska jag snart söövaaa!


xoxo
//Kelly

THA BITCH IS BACK IN TOWN!

he he he ehe eh !!
heejjeeee!

Har inte updaterat på ett tag kännde jag? ;d
Men vad som händer resten av veckan är:

Torsdag:
•Skola!
•Rida Rojsan?
•Läxor?
o.s.v
Fredag:
•Vara med Friend!
•Stallet?..vila antagligen ^^
•Hem?
•SÖVA?
Lördag:
•Vakna? HAHAH
•No lifer? YAAOOH
•osv
•osv
•Fixa stallet
•Rida Rojsan
•Putsa/Packa!
Söndag:
•Tävling på TFRK!
•Hoppa l.b
•Hoppa l.a
?
Vet faktist inte om jag ska hoppa Prinsen också , troligtvis INTE! , men men man får se ;)

Todays outfit!
KASS KVALITE!
WEZC tröja -rosa!-
Gina Jeans !
LÖÖVVE !

xoxo
//Kelly

Dagens Ridpass

Palett var första hästen ut. Red henne i paddocken. Vart dock lite hårt så red försiktigt. Gjorde en liten bana i trav och gjorde väldigt mycket lösgörande. Red i paddocken i cirka 30 minuter innan jag travade ut i lågform men lät henne verkligen sträcka ut benen och nästintill galopp, fattar ni? :)

Hon var jättefin och oväntat smidig i kroppen, trots att hon har vilat lite från och till pga tappade skor.

Otto var andra hästen för dagen. Red han i skogen i cirka 30 minuter. Han var väldigt pigg men även han släppte efter och sträckte ut i traven. Han ville dock inte fatta för vänster skänkeln i galoppen så traggla lite där innan jag var nöjd. Sen fattade han klockrent åt både höger och vänster, galoppombytten satt som en smäck.

Ubbe var den tredje och sista hästen för dagen. Red även han i paddocken. Paddocken var mjukare nu så kunde galoppera. (JA, jag kände,stampade osvosv) Gjorde samma grej som med Palett. Och han var så otroligt jäkla fin!

Superfina hästar idag! Imorgon ska jag försöka rida ut alla 5. Får be min syster om hjälp! Nu blir det filmtime!

/Jenny


HOLA AMIGOS

Nyss hemkommen och har käkat lite snabbt. Ska byta om och rida en massa gulliga hästar. Skolan var seg, skridskor = Jenny på hal is. Usch! Vart deppig men slutade otroligt bra förutom ett NO prov som absolut inte kunde. Fjäskade lite mer läraren så ska kanske men bara kanske få göra det någon annan dag innan Nationella!

Jag ska se om jag kan ta mig i kragen och fixa bloggen idag. Kan inte lova något, kommer vara dötrött. Men ha en bra dag sålänge, det ska jag ha!

/Jenny

Tjena mittbena

Finns inga ord på hur trött jag är. Red ut Ubbe och fixade stallen.

Har fastnat i tankar, igen. Usch och fy! Men helgen är oförglömlig. Vinst med bästa hästen och blev sen automatiskt firande med mina vänner, dock inte bara för att jag vann (haha) men ni fattar pöängen?
Fick ingen sömn då jag och Anna dyngade. Så bloggning blir dålig, ska sova ikapp mina timmar!

Ska kolla på någon film och sen sova. Får se hur mycket jag bloggar då knappt kan se texten. Så film utan text får det bli. SHULULU, övertrött... Svar JA!

2 bilder från i Lördags. Men film nu!
/Jenny

Tjena mittbena

Finns inga ord på hur trött jag är. Red ut Ubbe och fixade stallen.

Har fastnat i tankar, igen. Usch och fy! Men helgen är oförglömlig. Vinst med bästa hästen och blev sen automatiskt firande med mina vänner, dock inte bara för att jag vann (haha) men ni fattar pöängen?
Fick ingen sömn då jag och Anna dyngade. Så bloggning blir dålig, ska sova ikapp mina timmar!

Ska kolla på någon film och sen sova. Får se hur mycket jag bloggar då knappt kan se texten. Så film utan text får det bli. SHULULU, övertrött... Svar JA!

2 bilder från i Lördags. Men film nu!
/Jenny

Ubbe Billdal 3/3-12

Elittävling igår. 

LA A:O/A:O
I förklassen som gick i LA, var han väldigt pigg på framhoppningen. Men jag lät han jogga i lågform utan att stressa fram något. Hoppningen satt som en smäck, behövde lite mer tryck ur svängen. Men annars bra!
Väl inne på banan inser jag att jag rider för en elitplats och jag vill ha en. Haha! Nej skämt åtsido. Jag måttade lite för mycket på första hindret. Inte så att det blev något kråksprång eller så, men ingen bra känsla.
Efter första hindret släppte allt och vi rullade på och gick upp i ledningen! Och VANN!

FINA UNDERBARA HÄST

Lagklass LA A:1 (tror det heter så när man hoppar omhoppning efter)
Jag fick en lagplats och gick ut som sista ryttare. Dock red Nellie fel väg, eller hon glömde vägen helt enkelt och fick lägga en volt, surt! Annars hade det varit omhoppning då Ottilia och jag var nolla. Sanna hade 16 fel tror jag. Men hennes häst har ju sina dagar.

På framhoppningen var han vääldigt lugn. Hoppade väldigt lugnt och sansat. Väl inne på banan taggar han till och var en duktig häst.
Men jag var somsagt nolla och levererade en bra runda inför Nääs och visade att jag är säker. Eller att min häst är säker och gör allt för att komma över hindrerna felfri.

Nästa omgång går i Kungsbacka, LA+5 är det då. (115cm) Hoppas att Ubbe är lika bra som han var igår, jävlar vad det kommer gå bra! ;)

/Jenny (film kommer)

Hemma och har ridit

Har ridit ut Otto. Pratade med Amanda och uppdaterade för henne hur läget låg till igår. HAHAH, Amanda dog lika mycket som jag, tror jag.

Men jag ska skriva mer om tävlingen i nästa inlägg. Ska iallafall mocka och rida några hästar till. Min systers kompis rider Zack!

/Jenny

Snabb update

Tävlade i Billdal igår med dina Ubbe. Han levererade verkligen sitt bästa!
I förklassen som gick i LA vann vi. Blev uttagen till laget och var nolla där. Tyvärr hade vi inte 4 nollor, endast 2. Men slutade på en 4:de plats 😃
Berättar mer detaljerat sen. Men kom hem vid nio och duschade innan jag åkte till några vänner! Underbart bra kväll, minnen för livet - verkligen!
Just nu är det bara jag och Anna som är vakna. Får se när de andra går upp, själv har vi dygnat. Kuuul, nu vet ni det. Berättar somsagt mer om detta sen!
/Jenny

Kärlek till ponny'n!


Gud sicken kung han var idag på banan!
L.C-Felfri till sista hindret , då det blev missförstånd mellan dem! (annars 2a)
L.B-Hoppade och FLÖG över hindrerna! -ÖVER DRIVER INTE!- Men tyvärr så drog han med sig 2an!

Känns verkligen som att vi är på gång nu!

TAGGAR dagen imorgon nu!

xoxo
//Kelly

Allt är fixat förutom..

grejerna i bilen. Så ska packa in alla saker i bilen och byta täcke på Ubbe. Jag släppte ut han i en liten hage (överdriv inte liten, inte jättestor men inte liten heller)
Ingen lerhage, lite dumt innan tävling. Så nu ska jag fixa lite grejer och sen åker vi!
 
Bild från 2011.
/Jenny


Starlistan för dagen!







Dagens startnummer ser ut såhär :D
•L.C-Nathalie Wessling och Prins Achra Vaumirpa -start nr:13!
•L.B-Kelly Wessling och Prins Achra Vaumirpa -start nr:2!

Önska mig lycka till? ;D

xoxo
//Kelly

Dagens outfit :D :D



Min Outfit:
-Kingsland skjorta
-Kingsland tävlingströja
-JW hjälm
-Kingsland väst (ändast framridning/hoppning!)
-Domino ridbyxor (billig skit! ;D)
-Kingsland strumpor.
Prinsens Outfit:
-JW shabrak.
-JW huva.
-Eskadron benskydd.
-Bling Bling pannband.

ÖNSKA OSS NU LYCKA!
Min och Prinsens första tävling för I ÅR! -Dessutom Prinsens första tävling på nästan ETT ÅR!-

xoxo
//Kelly

BTW!

JUSTE JUSTEEE!!
MITT JW SHABRAK HAR KOMMIT HEM NU -I MY HOUSE!- LÖÖVVEEE!
PÅ SÖNDAG SMÄLLER DET MED ROJSAN!

xoxo
//Kelly

SM

Snackar med Jennifer om SM. Jag vill ju starta SM med Ubbe men frågan är om tiden tillsammans är tillräckligt. Jag ska hoppa 2 felfria MSVA (130)
Lite högt tycker jag, men det tyckte jag med 120 också innan. Men ändå, lite högt är det ju?

Från Svenska Ridsportsförbundet;
För start i SM krävs:
Kat B - Minst 2 felfria grundhoppningar i 1.00m (MsvB).
Kat C - Minst 1 felfri grundhoppning i 1.10 (MsvB) och en felfri grundhoppning i 1.20 (MsvA).
Kat D - Minst 2 felfria grundhoppningar i 1.30 (MsvA) eller högre

Jag menar, HÖGRE? Herre min gud, Jenny lär dö. Menmen, mål ska man ha!

/Jenny

Grejer som stämmer lite för bra

Inget häst realterat, det kommer sen. Men här bilder från weheartit som stämmer läskigt bra!

Den sista är sååå sann!!
/Jenny

Imorgon fullt upp

Morgondagen blir också fullt upp!

Första rida någon häst på morgonen innan vi åker iväg till Billdal för tävling. Den börjar två eller tre, alla säger olika grejer. Så ska kolla upp det! Sen om jag inte kommer hem alltför sen blir det att åka iväg till några vänner och sova hos där.
Riktigt bra dag, hoppas bara på att tävlingen inte tar för lång tid!

Smile like you've never cried,
Fight like you've never lost,
Love like you've never been hurt,
And live like there's no tomorrow.
/Jenny


Mål med hästarna

Tänkte skriva lite om vad jag har för mål med hästarna för iår.

Zack;
Lite oklart. Beror på om min syster ska ta över honom. Men just nu ser det ut som att jag ska ha kvar han. Jag skulle vilja kvala till MSVB, vet dock inte om jag ska starta en MSVB. Återstår och se! (C-ponny)

Cindy;
Rutin på LB och LA banor. Sen får vi se vad framtiden har att erbjuda mig och Cindy. (C-ponny)

Ubbe;
Få rutin på MSVB banor. Kvala till MSVA, kanske starta en i slutet av året?! (D-ponny)

Otto;
Starta någon tävling. Åka ut på Clear rounder. Ingen speciell höjd än så länge. Utan tar som det kommer. (Häst)

Palett;
Göra en första start och se hur hon är. Har planerat in första tävling faktiskt! Få rutin på 120-130 i slutet av året. (Häst)

Får se om vi når målen men det märker vi i slutet av året. Hur det blir eftersom Ubbe kan bli såld närsom helt egentligen. Men imorgon gör vi vår första omgång i Eliten tillsammans!


/Jenny

Fullt upp

Ska putsa och rida. Fixa stall och städa. Bloggen får lida och kan uppdatera senare ikväll. Imorgon blir det tävling i Billdal, Eliten! 1337 ? ;)

/Jenny

Hejhej ALLA GOAAA...

Hejsan ;D
Inte sååå bra update från min sida denna veckan -opppss!-
Snart ska jag sticka ner till stallet och fixa inför imorgon:
-Fixa stallet (mockning.höpåsar m.m)
-Rida Rojsan
-Putsa -framför allt Prinsens grejer , men även Rojsans då jag nog inte kommer orka göra det imorgon!-
-Packa!

Hem o.s.v
Borsta och sånt ska natta göra på Prinsen , då hon också ska tävla ;)
Imorgon blir det att tävla och sedan komma hem och packa för dag (2)!!!


SÅÅÅ TAGGAD

Så här kommer det ligga till!
-Nu kommer jag fixa tidsinställda till imorgon!(om jag fattar hur man gör???)

aah? AHHAH

nu mååste jag skriva vidare ;)

xoxo
//Kelly

UPDATE:

LAGEN ÄR INTE BESTÄMDA! SER UT SÅ JUST NU, ALLT KAN ALLTID ÄNDRAS!
/Jenny

SKOL-DM

Vi hade första mötet i skolan igår. Och jag har velat ganska mycket fram och tillbaka om jag ska vara med eller inte.. Men har kommit fram till att jag ska vara med, på Zack!

Min fina vän, Jasse ska med och hjälpa till. Hon får äran att skritta av Zack. (Hon jublade när hon fick reda på det) Och Jennifer har fått min andra fina vän, Pierre att rida Hajen. Så två orutinerade s.k hästmänniskor ska rida häst på Skol-DM, verkligen jättekul!

Bilder på detta kommer givitvis. Men kan dra lagen om ni vill veta?

Lag 1.

Jennifer & Hajen.
Allis & Tello
Moa & Ronja (älgen enligt mig)
Julia & Nino

Lag 2.
Jag & Zack
Johanna & Shido
Emmy & Clinton
Elsa & Amiiiii (enligt mig islandhästen)

Jag var mest med på för lagets skull, flesta vet varför. Men inget jag går ut på bloggen med. Men väldigt bra lag iår och jag tror (VET) att båda lagen har lika storchans att vinna. Vunnit 3 år i rad, så varför inte en 4:de?

Jasse & Zack

Vinst förra året i skol-dm!

Från V: Jag & Thistle, Disa & Zack, Allis & Tello och Jennifer och Savannah!

/Jenny


Godkväll

Har ridit ut Ubbe med snodden. Han var verkligen supderduper fin i början men sen på vägen hem skulle jag göra flera övergångar i alla gångarter = han ville inte det. Han försökte komma undan genom att putta rumpan åt alla håll och kanter. Tänkte snabbt på vad Emma hade sagt och höll min skänkel litelite mer bakom sadelgjorden så jag höll hans fina rumpa på plats.

Men han kokade över och blev stressad. Men istället för att bryta av och låta han skritta så fortsatte jag men på ett mildare sätt och då satt allt som en smäck igen. Ökade sen svårighetsgraden och då var han jättefin. Så man får testa sig fram, dock väldigt många bocksprång idag men det får man räkna med eftersom han vilade igår!
Imorgon blir det ett joggingpass ut med övergångar. Inget hårt utan lite mer chill!

Red Palett i paddocken. Skrittade fram ute och travade direkt fram när jag kom till paddocken. Ökade och minskade traven och la in en upphöjdbom som jag red över i en 8. Gick över till galopp och galopperade igång henne i lättsits innan jag började jobba henne, just för att sätta igång musklerna innan jag arbetar henne. Hoppade lite småhinder (kryss & räcke på 60-70) Vill inte hoppa högre i paddocken pga lerigt underlag. Men överlag var hon väldigt fin, bjöd lite för mycket på hindrerna så mycket halter och halvhalter. Efter det var hon superfin!

My red ut Zack. Och det gick väldigt bra så han fick röra på sig också. Imorgon ska Cindy och Otto få komma ut!
/Jenny

RSS 2.0