.

-Shit happens; I mean look at your face?

xoxo
//kelly


Ingen ork...

...för att skriva. Slänger upp två bilder från dagen!;)
Xooxo
//kelly


På gång....

On tha bus!
Sitter på bussen på väg hem, musik i öronen-fett nice! :*

Xoxo //kelly


Today's!!

Hej alla goa!
Laddat ner http://blogg.se">blogg.se -wiiihooooo!
Men tänkte slänga upp dagens outfit jao! :)
-linne (gina tricot)
-skinnbyxor (gina tricot)
-converse (converse)
-skinnjacka (gina tricot)
Gina girl IGEN? Ajaaaaa!
Nu ska jag till tha stall och fixa!
Xoxo
//kelly

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2292867/images/2012/pic_503f8958ddf2b347710001d9.jpg" class="image">


Ridprofils ridpass - första gången

Idag var det alltså första ridpasset med ridprofilen. Red för Sandra B och Pia K. För lat att skriva efternamn, jao.
Men Otto var verkligen helt gudomligt fin. Vi tänkte mycket på basic, avsaktningar, tempoväxlingar, flera volter i olika storlekar och en ärlig bjudning. Huvudet/formen kommer automatiskt när bakbenen kommer igång men Otto sökte sig direkt ner och börja trampa på.
 
Han är ju lite svag i galoppen = krävs mer ridning av mig och mer power från Otto. Men som Sandra sa, han är väldigt fin byggd och han vill göra rätt, vilket är otroligt viktigt när hästen är såpass ung. Jag ska ta vara på de där guldsekunderna när han söker sig ner i en korrekt form och bakbenen under sig, han är inte så stark att hålla sig där fler än 10 sekunder. Men det kommer.Det viktigaste var att han skötte sig och att tränarna gillar han, vilket de gjorde. Underbart!
Jag är somsagt väldigt nöjd över min fina pojke, helt gudomligt fin var han!
/jenny

träning mm

Gick i skolan från halv tio till tre. Hade idrott första lektionen, vi joggade 1.7 km, spelade fotboll, intervaller och sen sprang vi 3 varv runt fotbollsplanen - hurtig och duktig var det ja!! Imorgon blir det ännu mer idrott, tror de vill döda oss eller något, idag har jag ingen träningsvärk som jag fick förra veckan så jag måste gjort framsteg. Eller?!
 
Tränade bjässen, Fortini idag för EmmaE. ÅH, han var så himla fin. Javisst, han är dressyrhäst men han är inte gammal och är inte så rutinerad ännu, han kan grunderna osv. Men idag var jättefin. Släppte väldigt bra i båda sidorna och sökte sig gärna i en djup form och ryggen flög upp till manegetaket, helt underbart. Han har ju fortfarande lite problem med travbommar, bommar överhuvudtaget - sätta fötterna mellan dem är ju jättesvårt ;) Men ska fortsätta traggla med det. Hoppningen satt som en smäck, hoppade jättefint och jag fick äntligen en korrekt hoppstits på han.
Haha, han har så lång hals att jag inte hinner halvvägs med att lätta innan han hinner landa. Men nu när han hoppar runt och fint blir det automatiskt bra. Som ni fattar var detta våran bästa träning någonsin åh jag är så taggad att tävla nu.
 
Imon blir det tidiguppstigning, secret mission. Nästan iallafall :o
i miss it, more than you can expect.
/jenny

27/8

Idag var det en ganska chilldag i skolan, inget svårt och jobbigt. Dock kom jag hem vid halv 5, jobbigt att bo i skogen...
 
Har mockat och fixat hästarna. Ska rida ut Cindy nu och berättar lite mer om ridprofilen kanske? senare då givitvis. Men nu ska jag bara sätta på kaffe till pappa och sen fortsätta i stallet, mina systrar är och tränar inför DIV 2.
Tack!! Elvira för att jag fick låna dina sporrar till bjässen, ska lämna tillbaks så fort jag kan.
/jenny

Resten av dagen

Cindy vilade. Otto och Palett pysslade jag om. Otto fick knoppar och han klär sig i det, väldigt bra! Mockade lite osv. Imon är det skola så får se vilka som rör på sig. Nu ska jag fortsätta kolla på tv och kolla lite på datan samtidigt.
/jenny

Gråbo RK 26/8

Idag var det tävling för stoora jätten, Fortini. 95 och 1m.
 
95 cm - Han var väl framme för skänkeln och verkligen pigg och glad. Han var jättefin på framhoppningen, dock var hindret lite för litet för han då han inte hoppa utan typ, fortsatte galoppera. Inne på banan var det massvis med titthinder. Travar emellan så han får se de flesta.
 
Målet var att komma över 3 hinder, men vi kommer faktiskt runt hela banan (:D) Med ett nedslag och ett stopp. Nedslaget var helt mitt fel, han halka till på 3an och kom lite inpå på den och sen är han inte sååå reaktionsnabb som te.x Otto. Då Fortini är fortfarande är väldigt grön inom hoppningen. Stoppet blev på sista hindret, ett vågplank med läskiga infångare. Men vi kom över och jag är sååå nöjd med han!
 
1m - red jag inte fram lika mycket, utan checkade av han och tog några språng på vadera hinder. Lite framme för rösten och skänkeln. Inne på banan skötte han sig exemplariskt. Det var b.la vattenmatta, kombination och ett nytt läskigt hinder. Men han tar allt som ingenting och nu hoppade han också, jättefina runda språng men fick 2 ner. Ett för att han inte backa av den lillalilla centimetern och sen rev jag det sista, vågplank med vattenmatta, han hade tedens till att stanna så red på och han hoppade ändå på ett väldigt speciellt sätt, haha. Men över kom vi och ingen förväntade sig detta! Fina killen, var precis var jag behövde!
/jenny

Kingen levererar!...


Idag! -aaah IDAG, var fanemej den BÄSTA ritten med prinsen NÅGONSIN!
Redan när jag började rida fram märkte jag att han var jävligt med på noterna asså! Han tvärnitade när jag ville att han skulle stanna, och stack nästan när jag tryckte på han i gallopen! Helt amazing feeling!
På frammhoppningen så visade han sidan som vi faktiskt ALDRIG sätt av han! Han var hög och fin och med fina bakben? -Men komigen? Fina bakben? Prinsen? WHATT?
As coolt ju!
Så ilf, det var en A:0 'a vilket var ''om hoppning redan från start!'' Och ni fattar,  Han barar sken inne på banan! Från femma ner till en sjunde placering! Sjukt vad nöjd jag är! Inte heller var det ''dåliga'' ryttare med idag, jätte fina hästar och duktiga ryttare! helt sick! Så aaaaa en SJUNDE PLACERING för oss i L.B! (bra för att vara han!)
I L.A var det skit i sadeln, jag hade lixom ingen ork kvar i benen och det kännde jag redan på framhoppningen, så jag hade inga höga förväntningar- MEN ändast åtta fel trots allt? :D Sjukt nööööjd mina läsare säger jag bara!
 
Occcccch ska bara säga att jag är en jäääääkel på att spå frammtiden! Jag sa till fanny innan hon skulle starta L.B idag att-''aaaah och jag veet att du kommer vinna, bara så du vet'' Och gissa? HON VANN! HÄ>HÄHÄHÄHÄH bästa jag ^^ ojj menar bästa Fanny ;)
 
Säger bara en sak.. ''Kommer göra ont när du lämnar oss en dag...'' -lixom bara kolla på dig? Sötassteee! ;*
 
xoxo
//Kelly

Gråbo RK 25/8

Idag stod en LB på schemat, alltså 90 cm för Cindy. Hon har ju inte varit ute på länge och sen har hon ju inte tränat ordentligt så fick ta allt med en nypa salt.
 
Hon var hyfsat lugn på framhoppningen men sprang iväg lite för mycket men det var bara att acceptera läget. Sen släpper en tant in mig och då fick jag inte komma in för domaren?! Så fick gå ut igen, och SEN fick jag komma in...
Cindy var väldigt på och tog bettet någongång, 2an tror jag? Och sprang och hoppade av väldigtväldigt stort. Sen sprang hon förbi 3an, eller hon typ bara smet. Jag kunde inte styra lite mer höger, det gick verkligen inte... Paddocken är ju inte så stor heller. Men resten av banan var vi felfria, var i någon bom men då kom vi vääldigt nära. Jag vågar inte låta henne gå alltför mycket i den paddocken, då det blir fart och sen tvärstopp, sväng och fart, hänger ni med?
 
Skillnad på Lerks bana och Gråbos men är somsagt jättenöjd och Cindy gjorde en bra insats för att inte vara helt hundra igång på allt det där med hinder. Så får se vart vi åker härnäst!
Gammal bild från 2010. så här fina språng brukar hon få på några hinder på banan, dock inte alla men hon hoppar - det är det som räknas!
/jenny

Gårdagen

Cindy var helt amazing, helt ärligt. Hon var verkligen jättefin. Red ut en lång runda med henne och hon skötte sig. Red inte så hårt utan skritta hela vägen ifrån stallet och galoppera lite när jag var påväg hem. Hur cool som helst, red på hackamore och hon verkar trivas på det, dock gillar ju inte jag det så får väl se hur det blir.
 
Otto fick ett trimpass i paddocken. Han var bråkig i början men släppte sen. Då var han som en dröm. Lossade jättefint i både varven, serpentinerna var klockrena, skänkelvikningar i både skritt och trav i korrekt form - klockrent. I galoppen samlade jag han inte lika mycket som jag egentligen vill, utan får ta en bit i taget och han galopperade jättehärligt i en bra form. Tragglade lite över en bom på volt, han gjorde det väldigt bra. Körde upp huvudet någongång men fortsatte som ingenting hände. Hoppade bom 4 galoppsprång till kryss, inga problem. Han stusade ingenting, så jag nöjde mig ganska snabbt efter det. Sken som en sol efter det ridpasset!
 
/jenny

Tävling

Berättar mer om gårdagens ridpass sen när jag kommer hem. Ska åka iväg med Cindy nu. Ha en bra dag!
foto: fotokillarna.se
/jenny

CR med Fortini

I 90 fick vi ett ner. Inte så att jag grubblar över det, målet var att komma runt båda klasserna. I 1m fick vi 3 ner, absolut inte dåligt utan somsagt vi skapar rutin.
 
Red ut Otto innan vi åkte. Imon ska jag hinna rida Cindy för hon ska tävla på Lördag, roligt eller hur? Börjar sent imon men jag är helt död, ont i huvudet och kroppen så ska ta min sovmorgon och rida när jag kommer hem.
 
Kollar på en massa Vampire Diaries klipp på youtube, jag är förälskad i dem, helt klart. Nu ska jag fortsätta titta på det medans ni läser detta. Wihih! Är så jobbigt trött så ska snart sova, natti!
/jenny

Huvudvärk

Haft ont i huvudet sen igårkväll. Sprang nog lite för hårt, haha är ju inte alls van vid det. Men ikväll blir det samma runda igen!
 
Kom precis hem från skolan och ska käka lite mat. Mormor och Morfar är här så de tog med sig lite mat så ska äta och sen byta om till ridkläder. Ska hoppa Fortini idag, får se om jag rider Otto eller inte. Imorgon går ALLA hästarna. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!
2 mongobilder, men jaa.
/jenny

FUCKING FUCK

Att jag alltid ska gå in i samma fälla... hittar aldrig ''the one'' FUCK IT!
 

Sakta men säkert

Idag blev det faktiskt bättre. Man kan prata med alla, mer eller mindre. Men idag var det en låång dag med mycket information, usch. Papper,papper och återigen papper...
 
Red Otto i paddocken idag en stund. Han var inte alls rolig, hoppa och studsa av ingenting. Ville inte alls jobba i traven, i galoppen gick det snabbt men det var bara att traggla men tro det eller ej, vi löste det hyfsat. Nöjde mig där och red ut en stund, kondition.
Cindy och jag var på en springtur, HELA 7 km på 30 km, dåligt för dig kanske men jag är nöjd. Dock helt trött i benen. Men det var så roligt att känna sig som en av de hurtiga.
 
Imorgon väntas en snabb som attan tur i stan då jag behöver köpa hörlurar och sen ska jag hoppa CR på Fortini i Alingsås. Så jag tror hästarna vilar imorgon. Och på fredag går de, rider någon på morgonen såklart då jag börjar sent.  Mer om det då. Nu ska jag ner och äta något, natti så länge!
Fortini, bjässen på över hela 180 cm..
/Jenny

Second day

Andra dagen idag, den riktiga sådär ni vet. Känns som man börjar prata lite mer med andra nu och BARA för att jag sa det så kommer alla vara i sin egna klunga imon...
Men det var faktiskt ganska roliga lektioner idag och tror att klassen kommer bli bra. Jag minns i 7an, alla prata med dem man redan kände. Och man rörde ingen förutom dem man kände osv. Hemskt att uppleva det igen men något som man måste dock. Men tror det blir primaprima!
 
Var otroligt hurtig idag och satt på första hästen kl7. Red ut Palett som vanligt i en väldigt djup form och aktiv skritt. Otto skulle trampa på och flytta för skänkeln. För vänsterskänkel gick det jättebra men för höger ville han absolut inte. Så sa till han en gång men det hjälpte till så jag gjorde halt och backa flera steg och efter det flyttade likafint för höger, skum liten häst.
Cindy red jag nu när jag kom hem på hackamore. Hon lyssnade ovanligt bra och bara för att testa gick jag till paddocken och hoppa lite på studsen och över småhinder, aldrig kunnat reglera henne så bra, helt underbart! Ja, hon hade fått nya skor runt om :)
 
Nu ska jag ut och fixa det sista i stallet. Men nu när jag kom hem så locka jag håret och gjorde flätor, satt sen ihop flätorna runt huvudet. Trött på att ha det hängades hela tiden. NU vet ni det ;)
/jenny

Livet rullar på

Hästarna är verkligen jättefina just nu. Palett är riktigt fräsch, Cindy får nya skor imon (palett och otto åxå) Otto är riktigt fin han med. Hoppas detta håller. Hästarna var väldigt bra idag, lät Cindy vila så rider jag henne imon eftermiddag.
 
Imorgon börjar jag alltså 11. Ska ta halv elva tåget men nu ser det ut som att de försöker få mig åka tidigare, no me gusta! Får väl se, men ska rida Otto och Palett på morgonen, det blir försent annars om jag ska ta alla på eftermiddagen varenda dag, det blir ju inte samma ridning pga det där jäkla mörkret som kommer nu. Så gäller att rida hästar på morgonen och eftermiddagen, hur mörkt det än är :(
 
Nu ska jag leta hörlurar och lägga över musik, sov så gott!
Visste ni att om man sover med flätor/toffs under natten så sliter du inte lika mycket på håret? uh..
/jenny

Inför helgen!

Hejhej alla goa!
Idag har jag hunnit med en massa faktiskt :D
*Kl halv åtta ringde klockan och jag åkte med bussen halv nio till trollhättan, sedan vidare till vänersborg där jag var hos tandläkaren.
*Kl halv elva åkte jag med bussen från vänersborg till trollhättan.
*Kl tjugoöver elva åkte jag från trollhätta till Göta. (där jag bor)
*Gick hem och städade rummet.
*Bytte tbx till mitt gammla rum.
*Kollade lite på datan..
*Klippt gräset i tyyp en och en halvtimma!
-Snart ska jag äta lite lunch..
-Sedan ner och rida Rojsan.
-Sist men inte minst dressyrträna kl åtta! GÖÖÖTT
+ABSOLUT SITSA SAKEN!- välja kläder för första dagen på skolan, och duscha osv...
 
 
aaaaaaah nu vet ni ju HELA dagen :D
 
Inför helgen har jag faktiskt tagit det STOOOOORRAAA beslutet att.... låna ut Rojsans snygga JW shabrak till.... till PRINSEN! GAAAAH! ;D
hhähähähähäh- trodde ni inte vaaa?
AAh han ska få låna det så matchar vi mycket bättre (Y)
 
Dagens outfit! ;*
 
xoxo
//Kelly

First day

Var på Liseberg med familjen och Anna igår. Så roligt, verkligen :)
Åkte tåg till Lerum där Annas pappa hämtade upp mig och henne. Så åkte vi till Ica för att köpa lite hårfärg, likamed att jag är lite brunare i håret nu!
 
Sov hos Jasse och vi färgade håret imorse(!), duktiga var vi. Första dagen i skolan, nytt ställe, ny klass. Inget speciellt så, utan ganska trevligt och roligt faktiskt. Ett ganska sjukt schema dock, men vi ska få ett nytt för varje vecka i några veckor.. Segt! Men imorgon börjar jag klockan 11. Så ska rida hästarna innan det för kommer komma hem sent och dessutom behöver jag fixa lite grejer osv. Men nu ska jag ut och rida för hängde med mamma till maxi så kom hem senare än vanligt. Men vi hörs sen!
/jenny

My love...

Gud, asså GUD vad bra denna låter är!..
 
 
Har aldrig varit ett fotbollsproffs .. men WTF? Den är verkligen BRA!<3
 
xox
//Kelly

Tjo-bre"

Hejhej bloggen!
Dålig update?-JO TACK!
Har arit en MASSA med Amanda det senaste dagarna, kuull vilket av tre av dagarna har vi badat hos hennes kusin i hans jacuzzi, Men igår slog i Fa** rekordet. Fem timmar i strävk satt vi i jacuzzin! FY FARAO! Jätte kul osv men att jag ändast gick upp en gång och sträckte på benen på all den tid var INTE bra! Dessutom när jag ställde mig upp så var det inte att jag gick ngt utan vi skulle bara kolla vem som var längst mellan mig Theo och Albin... Jag förlora.. Fattar inte? dom är ju typ ett år yngre än mig ju?
aaa kul hade vi, jag Amanda Sarah, Theo, Albin , Petter , Fanny och Ibb* Stavning* HAHAHAHAHAHA vet inte om man äns stavar hans namnn så (pinsamt!)
 
Nu? aaa hmm nu ska jag nog platta Amandas hår för att fördröja tiden liite!
JUSTE btw, Nästa tävlling blir nästa helg, med Prinsen L.A- L.B, skulle egentligen haft med Rojsan men hon är lite låst i vänster sida, och dessutom har jag ju varit på så många meetings så hon får hoppa det denna gången!
 
aja mera update innom kort!
xoxo
//kelly

Otto - träning

Tränade somsagt för Karin igår. Han var väldigt fin när jag värmde upp, lite seg framåt bara men gjorde lite övergångar så blev det bättre.
 
Vi gjorde bl.a trav och galoppbommar, vilket Otto gärna tog i ett språng men jag fick hålla han genom hela serien och vips så kunde han faktiskt galoppera lugnt över dem.
Trav och galopphoppade ett kryss. Ville ha lite avstamp på han vilket han skötte jättebra.
Sen 2 bommar till ett räcke. Han tjafsade lite innan jag kom fram till bommarna men han lärde sig snabbt att det inte funka. Men han är otroligt kivck i benen när han kommer lite nära eller väldigt djupt och när han kommer ''normalt'' blir han lite slöare med frambenen. Men han fick vila en stund innan vi körde på igen. Då hade Karin (samma övning) satt upp två bommar på insidan så Emily(Lilleman) skulle hoppa rakt över, vi körde likadant med Otto och nu när han kom lite lite stort så var han otroligt snabb och hööööögt över. Jag skojar inte när jag säger att vi var över hinderstöden.
Karin breddade oxern då han hoppade väldigt högt men inte ut, det spelade ingen roll. Han hoppade högt men nådde ut med marginal. Karin höjde upp bakbommen och bredda lite till och han klarar det utan problem men vi var fortfarande högt över hinderstöden. Hindret låg väl mellan 110-120 cm.
 
Satte ihop olika hinder till en bana i slutet och då var vi nära en avsittning. Han svängde 90/180 grader åt höger efter ett hinder. Men jag klamra mig fast och satt faktiskt kvar. Och nu när vi kom ''normalt'' alltså, normalt in på hindret var han inte alls så slö med frambenen utan tog åt sig dem och hoppade helt underbart!
 
Jättenöjd med Otto och jag är verkligen glad över att Karin hjälper mig/oss.
/jenny

Klockan är 11 och jag är klar

Nu är jag klar för dagen med hästarna.
Otto
Skritta jag ut en runda i skogen. Han tränade ju igår så skrittade endast.
Palett
Igår red jag ut Palett en jättekortis, bara för att känna hur hon var. Inga problem alls så idag red jag längre men endast på vägen i en mycket lågform men aktivt. Skrittar henne bara nu.
Cindy
Red jag i hagen precis eftersom hon har tappat skor men hon måste hållas igång då ev. tävling för henne i helgen. Men hon skötte sig prima, väldigt bra faktiskt. Men vi ville väl gå ut ur hagen på olika sätt. Hon på snisken, hoppa lite, studsa lite till medans jag bara ville gå rakt fram. Men efter någon minut så gick det alldeles utmärkt.
 
Nu ska jag tända en eld och hoppa i duschen. Sen väntas Liseberg med familjen och Anna, (om hon är vaken) Sen vet jag inte om jag åker hem tidigare med Anna då jag ska till min andra fina vän, Jasse. Ska se om jag kan snappa upp lite hårfärg på tillbaka vägen :D Återstår att se!
/jenny
 

Godnatt

Har precis duschat och ska lägga mig i världens goaste säng. Måste bara fråga, tror ni att jag skulle orka springa på morgonen? Jag mena, alla är så himla hurtiga och gör världens jäkla pass varenda dag så jag får väl följa strömmen och känna att jag är jätteduktig. Återstår att se
Imorgon väntas träning med Otto för KarinM, Cindy ska ridas i hagen och Palett ska skrittas ut - underbart!
 
Nu ska jag lägga mig, JA.. Jag vänder om dygnet till rätt dygn. Sov så gott, det ska jag!
Mitt hjärta.
/jenny

Godmorgon

Har under morgonen släppt ut hästarna och gett de hö ute. My och Matilda gick bort och tog av de andra hästarna täcke, varmt ju!
Idag ser det ut som att det blir fint väder, så det blir somsagt uteritt. Ska även städa det sista i mitt rum och dammsuga lite. Även mocka stallet... Usch, bland det tråkigare faktiskt men något som måste göras.
 
Några som undra HUR jag visste om gymnasieklasserna. Det såg jag enkelt i Lerumstidningen, finns dock inte på hemsidan, endast pappersform. Så nu vet ni det, ha en bra dag!
Min favorit tjej!
/Jenny
 
 
 

The typical tonåring ;)

Så sant ändå! Haha!
/jenny

Hola, comó estas?

Hallåå bloggen! Har nu tagit in 5 hästar och 3 sover ute. Nu lyssnar jag på musik, precis bäddat sängen: Vuxenpoäng ;) Nejmen ville bara skryta lite.
 
Har även fått reda på vilka som kommer gå i min blivande klass. Hihi, några namn känner man igen. Och dessutom så känner jag halva gänget som ska börja där. Haha, min mamma och jag gick igenom några och den och den lekte jag med när jag var mindre osv. Inget jag visste, men återstår att se. För jag har inget minne utav någon av dem, wooops!
Have a good sleep, i'm gonna watch GLEE! Natti!
/jenny

Hola, comó estas?

Hallåå bloggen! Har nu tagit in 5 hästar och 3 sover ute. Nu lyssnar jag på musik, precis bäddat sängen: Vuxenpoäng ;) Nejmen ville bara skryta lite.
 
Har även fått reda på vilka som kommer gå i min blivande klass. Hihi, några namn känner man igen. Och dessutom så känner jag halva gänget som ska börja där. Haha, min mamma och jag gick igenom några och den och den lekte jag med när jag var mindre osv. Inget jag visste, men återstår att se. För jag har inget minne utav någon av dem, wooops!
Have a good sleep, i'm gonna watch GLEE! Natti!
/jenny

Uteritt

Matilda och Filippa kom upp idag. Så jag red Cindy, Matilda tog Otto och Emily red Goliat. Vi skritta ut barbacka en tur på vägen. Imorgon blir det en längre utetur och sen på lördag blir det bommar.
 
Har idag plockat grejer på gräsmattan, trimmat ner massa gräs med grästrimmern, plockat lite disk, tvättat lite, gjort ingenting och ridit. Är så lite att göra så jag vet inte vart jag ska ta vägen ;) Egentligen är det massvis som ska göras men som ja, vet inte vad som händer. Haha, nog om det.
 
På söndag ska jag till min fina och saknade vän Jasse. Lite girl time men mamma sa nu att vi kanske ska till Liseberg. Så ska smacka ihop det, eller så får Jasse hänga med. Får se vad tjejen säger :) Hästarna kan ju få sin vilodag på Söndag om det skulle vara så :P
Jaja, mer om det när vi kommer dit.
/jenny

Godnatt

FRAMSTEG, stänger av datan redan nu!!
 
Jag skruvade upp några tränshållare/krokar i sadelkammaren och en täckeshängare på boxen, imon blir det en till täckeshängare. Ska även rida ut Cindy och Otto en tur. Jag har verkligen en grym plan för hästarna nu och tadaaaaa... en till sak ;)
Mer om det när det händer. Godnatt nu fina ni! ♥
/jenny

Varbergshoppet 2012

Everything is possible, if you just belive!
Blandad kompot från Varberg, finns givits mer!
/jenny

Working all day

Hästarna har vaccineras idag. Så jag har inte haft någon häst att rida på så tiden har gått till annat. Tvätta schabrak, skrubba box och dörrar, städat bort massa hö vid trappan, flyttat havretunnorna under trappan och sen eldat upp det gamla höet tillsammans med trasiga täcken, så nu är det borta WIHO!
Känner att jag måste vända tillbaka dygnet nu, så ikväll ska jag stänga av datan innan 11. Och sen hoppas jag på att komma i säng vid 10 när skolan börjar, jag kommer ALDRIG upp annars. Ni kan fråga min mamma... Hon blir inte så glader när jag försover mig. Så skärpning nu!
 
Eftersom ena hästgänget vaccinerades idag så blir det en lugn utetur imorgon i skogen. Ta det lugnt alltså. Nu ska jag fortsätta att inte göra något, kanske lägga upp lite Varberg bilder?
 
/jenny

Det är som det är..

Hejhej bloggen..
Nu är Prinsen ute på Hastnet.se.. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle bli ledsen över att fått ut han.. Men igår inträffade det.. jag föll för ponnyn... Jag vet inte om det är normalt? haha KLART det är normalt! Vilket barn eller vuxen skulle falla för han! Han är helt enkelt vad man kan önska sig hos en ponny! Snäll, posetiv till arbete, mysig osv .. HAN är bara kingen lxm ;)
Men även då vi ska sälja hen med bums så kommer JAG se till att han få det hem han förtjänar! Ingen liten/stor skit ungen ska komma och tro att man kan göra vad som hellst med han!
Jag vill hellst att han ska komma till ngn som verkligen e intresserad av att lära känna han och som är villig att lägga massa krut på just HAN. Inte vara sån som tröttnar efter ett halvår! (dock tror jag inte man gör det med han vid sin sida! 
 
Men tänkte dirketlänka er till just hans annons så kan de som är intresserade kolla och läsa mer om han och dessutom kolla på dee splitternya filmerna på han! ;*
 
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=640843&inriktning=7&typ=12
 
Tryck på den! Lovar att ni verkligen inte blir besvikna! Han är ilf värd ett samtal för mer info?
 
 
 
xoxo
//Kelly
 
 

14 Augusto

 
Vänta bara tills skolan börjar, då rutinerna börjar komma in och man sitter och gör tidsinställda lååångt in på kvällarna. Då får ni ordentlig update!
 
Idag fick båda hästarna (otto och cindy) hoppa studs och lite småhinder i paddocken.
Cindy var såå fin och hon är riktigt kvick i benen, men istället för att rusa igenom allt (pga att hon är så het) så tog hon det lite lugnare och använde ryggen och bakbenen mera. Jag hade två hinder med x-antal m emellan. 5 för ponny, 4 för storhäst var det emellan. Ville ha ett flyt, inget studsigt eller liknande. Hon gjorde det bra men kunde vart bättre. Något som vi ska jobba vidare på!
 
Otto var otroligt duktig idag. Han förvånar mig alltid. Han får inte rusa mot hindrerna, taxera själv och sen flyga 50 meter upp i luften. Herre vad han hoppar. Men han väntade väldigt bra idag men gjorde halter för att visa vad som gällde. Och emellan de två små hindrerna studsa han lite för mycket istället för att lyssna på min halvhalt, blev mycket bättre i slutet dock!
 
Har annars skrubbat lite box, städat sadelkammaren, hängt tvätt, tvättat schabrak mm. Imorgon fortsätter det. Ska tvätta flera schabrak, slänga ut högen med ''skit'' i sadelkammaren och skrubba lite mera box samt rida. Har ingenaning vad som väntas imon, får checka almanackan imorgon. Nu ska jag sova, hoppas ni får en bra sömn, natti! ♥
Ja, jag gillar P.L.L!
/Jenny

13 AUGUSTI

Precis en vecka kvar till skolan börjar, till gymnasiet börjar. Okejokej, jag gör en ganska stor grej av det men är så otroligt nyfiken på klassen.
 
Red ut Cindy idag tillsammans med Emily. Hon skötte sig faktiskt väldigt bra. Vi hitta en ny väg. Kondition och klättring. Otto ska också ridas ut. Om vädret tillåter, så blir det styrketräning för hästarna imorgon. Palett har fått nya skor, hon är inte 100 ännu, men hon ska ta det lugnt.
 
OCH JAG ÄR SÅHÄÄÄR GLAD ÖVER EN GREJ, som jag håller hemligt en liten stund till! :)
Borde ta mer livebilder, hum..
/jenny
 
 
 

Guld eller silver?

Vad tror ni nu?
Jag vågar inte tippa på guld, för då blir det silver. Hoppas jag på silver, så blir det fanemej silver. Så nä, jag ska bara hålla tummarna.
Men ska däremot ta emot en hund PRECIS när matchen börjar. Ska även ut med hundarna vid 5 någongång. Ska tajma det bra och dra med mig Filippa och Matilda upp, så åker vi(dem) och badar sen.
/jenny

Inget att blogga om

Jag är just nu och jobbar hos Åsa. Är helt trött i huvudet, kroppen. Vill bara sova men får skylla migsjälv antar jag när jag ska lägga mig vid 12 och upp innan 7. Jaja, nu vet ni det!
 
Jag har inget speciellt att prata om. Vill egentligen bara komma ut och tävla. Min senaste tävling var i Varberg ju. Men får se när nästa blir, eller det vet jag ju redan ;)
 
/jenny

9 augusti

Dagarna som vart har jag tillbringat med Mi. Vi har kollat film, handboll (och Mi satt och snacka om att Kim Andersson är såååå himla snygg, ja nu vet ni det) ridit och haft flera konstiga girltalk + skrubbat boxar.
 
Hästarna har vart jättefina. Red Otto i paddocken med bommar och lite småhinder. Han var väldigt fin för att gå över bommar efter flera veckor på bete. Palett har lyckats med få skon helt fel (trampat) så den satt helt konstigt men den är av men hon får sova inne tillsammans med Otto.
 
Jag vill även säga att jag nu börjar känna suget till gymnasiet. Att detta är en heeelt nybörjan. Ett bra första intryck är ett måste ;) Haha, nej men jag ser verkligen framemot det. Dock lär jag ångra det efter någon vecka i skolan, menmen..
 
Och jag ÄLSKAR verkligen PRETTY LITTLE LIARS, efter VAMPIRE DIARIES såklart. Men ååh, har suttit hela dan och bara kollat. Och jag har hela 2 och en halv säsong kvar, love live. Så ska fortsätta kolla nu., Ni får ha det så bra så kommer jag tillbaka senare eller imorgon!

/jenny

mjaaaaoo

Två dagar sen är jag hemma, hemma med en massa arbete, en, två och kanske tre pollar som väntar på mig .. hmmmm NICE ONE KELLY! Lyckadtjej.se..
 
Mera info om det kommer när allt e hundra..
 
pussssss
xoxo
//Kelly
 

6 Juli Alejennylund BILDER

Hennes bakben är helt otroliga!
Sista hindret i omhoppningen - VINST
Detta är den ända bilden på Fortini. Det öste ner som ni kanske ser. Fin är han iaf!
På bilden (vit-svart oxer) gjorde han ett graciöst luftsprång därav sitsen. Valde att rida framåt och han hoppade jättestort men fint.
 
Detta var alltså första starten med Otto (5år) och Palett hade tagit det lugnt så började ju väldigt snällt med henne. Vi vann 1m och kom delad 2a i 110 med en stigbygel i halva grunden och hela omhoppningen, det ni.
Sen är ju Fortini som han är ;) Nejmen han hoppade jättefint men nu efter jag hade hoppat en CR på honom vet jag att han kan så mycket mer så det gäller att få upp farten och bara övertyga han att hoppa emellan infångarna då han tycker dem är jätteäckliga.
 
/jenny

6 Augusti

Skrubbat en box idag, gick hyfsat snabbt då min syster var med. Imon väntas fler boxar OCH Mi. Så nu vet hon det, hon ska skura box ;)
 
Otto och Palett vilade idag. Imon blir det bom/småhopp då jag kanske ska tävla Otto på Torsdag. Palett ska också få göra bommar och småhopp. Mi får skritta av första hästen medans jag värmer upp den andra pollen. Så det ska nog gå hyfsat bra. Hoppas hästarna är på humör.
 
Och idag gick det ju inte alls för Sverige (ridsport) i OS tyvärr. Men alla gjorde en bra insats tyvärr lite för många bommar ner. Men nu hejar vi på alla duktiga ryttare på onsdag då de hoppar induvdivella och inte för laget.
 
/jenny

Ingen bra rubrik

Vart iväg och hoppa en CR med bjässen Fortini idag. Handlar ju mest att han ska få rutin, han är ju bara 5.
I 90 var han väldigt pigg och det var mycket fart (ovanligt) Men jag antar att det är det han behöver när han ska hoppa. I slutet av allt ska han såklart hoppa på styrka men somsagt, inte gammal och innan dressyrhäst.
Men fick ett ner i denna klassen, kom ur sväng och bakdelen hängde inte riktigt med.
 
i 1m var vi nolla. Och han hoppa lika fint här. Han börjar verkligen fatta att han ska lyfta på tassarna. Så nu finns det hopp för den f.d dressyrhästen ;))
 
Red Otto och Palett i sommarhagen. Ingen av dem var roliga idag. De vila igår och kan då haft extra energi idag. Men man måste alltid ha såna pass för att man ska bli bättre. Har även jobbat osv hos Åsa.
 
Och Sverige levererar bra nu, i ridsporten. Dock hade ju Jens 8 fel men Henrick och Rolf var ju nolla och Lisen hade 4 fel. Tycker inte om henne speciellt mycket faktiskt. Hon har en väldigt fin häst men man kan verkligen inte jämföra henne med de andra i laget. Lite för mycket hej kom och hjälp mig ;) Nejmen idag gjorde hon en riktigt bra insats. Satsade gärnet på att komma runt, underbart! trots att hon hade ont överallt, äkta ryttare!
 
Nu ska jag kolla på film, ha det bra. Min månad kommer bli riktigt kul! :DD
/jenny

RGB GJORDE DET

HAN GJORDE DET!! RGB nollade.
Fyfan vad bra. Och även min gamla lagkamrat Nellie nollade MSV i SM med Bellman.
De hoppade precis samtidigt så fick kolla på båda, skilz kallas det ;))

Grageelagh Roisin..

Laddar upp några goda bilder på mig och Rojsan genom detta året som jag fått ha tillsammans med henne! De bästa dagarna i mitt liv! Jo jo vi har haft våra svackor, och just nu har JAG min... Men Rojsan kämpar! Hon är ju trots allt bäst?
 
Sitter just nu med mina fötter i en hink ute på altanen och kollar på OS iAN JENS! .. aja ..
 
xoxo
//Kelly
PS: Om en ryttare inte sina svackor kan man heller inte bli en bättre ryttare så att man kan fixa dem...
 

Im in polen bitch! -Get your hands up!

HEJHEJ :D
¨Heeerrrreeeee, inte haft en data på näääästan hela fucking lovet :O OMG och inte heller vill min mobil funka med blogg.se? GAH men kanske blir bätte när skolan börjar igen ;)
Just nu är jag faktiskt i Polen hos min pappa :D
Bra lagom bortskämmd e jag, under mina dagar har jag hunnit shoppa lite faktiskt!
*6 st T-shirts från ''New Yourkers* (stavning)
*Tre par trorsor
Och sist men inte minst så ska jag få ett par Converse och ska dessutom åka till Polens huvudstad på onsdag och shoppa :D :D
 
När jag varit här har jag inte bara fått kläder, nej nej masa onyttigt ;) känner mig smäll fet med tanke på att jag brukar träna två timmar om dagen 24/7 ;)
 
På torsdag åker jag hem igen till kalla Sverige, och lämnar bakom mig 32 graders värme *suck* BUHU!
Nej men kolla?
110 cm och hon gör det som inget? ;)
En nolla och jag, VI är kvalade tilll MSV? :D Habbibbih det går bra nu! ;)
 
xoxo
//Kelly

4 augusti 2012

HEEj bloggen! Var ett tag sen nu.
Hela den här månaden kommer bli riktigt rolig. Mycket häst såklart.
 
Och ni har väl inte missat att Jens, Henrick OCH Roffe var nolla idag? Lisen gick det inte alls för, tyvärr.
Men förövrigt följer jag OS, städat stallet och huset och ska skritta ut ponnysarna nu tillsammans med min syster. Men får se om jag uppdaterar er sedan, vill inte sitta framför datorn hela tiden men ni kan alltid följa mig på instagram och facebook :D
 
jennywissen - instagram
Jenny Wissen - facebook.
 
Fina Palett <3
/jenny

RSS 2.0