BÄSTIS/dagens bild

Glömde ju berätta...
Jag träffade min underbara vän idag efter månader/veckor som vi har träffats så kom hon till Alingsås idag och träffade mig.
ÅÅÅÅH vad jag har saknat henne. Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord. Emil var med så han fick höra på mitt och Amandas girltalk men han tyckte det var intressant och la in någon kommentar lite då och då. Feminem Emil :)

Men jag längtar tills jag får träffa henne igen och att jag tar med mig pengar så vi kan fika lite hehe, istället för att dega på terminalen som vi gjorde idag.
Med detta sagt så kan jag gå och lägga mig med en bra känsla att jag faktiskt skrev detta, kände mig så himla taskig att inte skriva om sin vän som man inte har träffat på 100 år så ja. Ett inlägg blev det!

detta blev dagens bild bara för att hon är så söt!
/jenny


ingen tid och för trött

Usch vad trött jag är. Somnar med datorn i knäet, då är man trött!

Hörde att pappa kom med lastbilen men allt är putsat och klart så det är bara att packa in allt imon. Och övrigt idag så skrittade jag ut Ubbe en riktigt lång och skön runda längs sjön på ca 45 minuter. Zack och Cindy skrittades ut ca 20 min.
Friserade Zack och Cindy lite och nu står de inne i sina boxar med flätade svansar och Cindy har ett fleecetäcke på sig då hon är rakad.
Zack klarar sig än så länge då det är fint väder.

Har en massa roliga grejer att blogga om men känner att jag verkligen inte orkar nu. Blogglusten är på skala 0. Och jag vill verkligen göra er glada med en massa bilder,överraskning efter överraskning men känner nu efter har bloggat (nästan) varje dag att nu tog det stopp. Sprang ju idag också (kom 4.a) så det sitter nog en hel del i det att jag är trött och orkar ingenting.
Dessutom ska jag ladda upp mina batteri o kroppen inför imon, klockan är ställd på 05.15. Wish me luck att komma upp då!

Godnatt läsare, lovar att blogga en massa när jag kommer hem imon eller så blir det på söndag!
/jenny

Dagens ''göra''

Tjeenna bloggenn!!
Imorfon drar jag mot essunga (vart det nu ligger?!) Tävlingen börjar kl 9.00 och då behöver jag eller mamma gå upp och ge Hästarna frukost ganska tidigt eftersom att rojsan inte käkar ngt i transporten! Så det får bli att de får mat vid kl 6.00 tiden? ilf , tanken var att vi skulle åka vid 7-halv7? Vi ska oxo stalka FANNY TEIBL dit eftersom att vi inte kan vägen (NOG'S?) jeeaaah ;)
Ilf jag tänkte rabbla upp dagens's ''göra'' :P

-Sticka ner och tvätta min skjorta *ojj*
-Byta om till ridkläder.
-Sticka ner till stallet.
-Mocka!
-Göra höpåsar!
-Rida Rojsan.
-Rida Prinsen.
-Putsa all utrustning.
-Packa allt som ska med till tävlingen!
-Tvätta Rojsan. (Jag lär ju också bli tvättad !)
-Fläta svansen & göra en söt liten knopp i pannan ^^
-Linda Rojsans ben.
-Packa in Rojsan (inga bajs/kiss fläckar TACK!)
-Gå hem!
-Duscha?
-KÄKA TACOS! mmmmmmmmuummms!
-Lägga fram kläderna som jag ska ha på mig!
-Och sist men inte minst ! ----> SOVAAAA!


ahh , kommer säkert bli mer saker som kommer på listan .. blir alltid så ;)

Sötaste ''Olle'' :') Saknad! STORT!
Visst ser han snäll ut?

Men den jä*** kunde allt slänga av fanny nåågra gånger ^¨
Aja nus ska jag dra :P

xoxoxooxoxox

//kelly

DIV 2 OMGÅNG 2

Imon är det dags för Div 2 Omgång 2 som gäller. Det är några ryttare borta men det hindrar inte oss från att ligga på toppen.
Vi ska hämta hem lastbilen idag och då är det 4 hästar som åker med till tävlingen.
Lana
Thistle
Zack
Cindy
Sen så skulle Jennifer och hennes mamma komma hit och låna våran bil (dragkrok) men vet inte om de ska ha transporten eller inte ;)

Så allt ska fixas idag, packa och fixa hästarna. Jag satt och fundera på schabrak igårkväll. Jag vet att en viss Jennifer Ekberg lär döda mig om jag inte har mitt röda JW på Cindy så det får Cindy ha.
Men för Zack's del. Ett blått eller ett vit med guldigkant?

 Jag är taggad inför imon och tävlingen är i MARK.

bilder ifrån vinter 09-10
/jenny

Visste ni ...

Att idag är de Nolhaga stafetten (en stafett för Alingsås kommun) och jag ska springa en sträcka på 525 meter mot min vilja?
Jag vill inte springa idag då jag redan har springt de andra 2 åren. Alltså i 7 och 8.

Men sen fick jag en idé och frågade min idrottslärare Pia om man fick ha musik i öronen? vet ni vad... DET FICK MAN. Bara man hade lite rock/fart/dunk låtar så att man håller en bra takt hela tiden.

Önska mig lycka till då jag springer den näst längst sträckan!
/jenny

helt slutkörd

Jag är riktigt trött nu men ska fixa filmen på mina systrar så den kanske kommer upp imon.
Men idag blev min prinsessa, Cindy rakad!
Klippmaskinen levde sitt egna liv någon gång men nu är hon är rakad och klar inför Lördag. Zack vet jag inte om vi ska raka då han brukar få en lugnare vinter för att hämta in allt från året som gått och rids då inte lika mycket utan mest i snön och ha kul.
Mer hästar ska rakas när vi har tid/ork!

Imon blir det en lång och jobbig skoldag. Ska springa 'Nolhagastaffeten' som det heter och jag fick äran att springa 525 meter.
Usch vad jobbigt och tråkigt då det är världens längsta backa uppför ca 300 meter. Jag är absolut inte den som tränar men har en hyfsade kondition men detta tar ju kål på en. Men ska försöka lägga upp tidsinställda så det kommer upp lite olika inlägg!

Förlåt för rörigt inlägg men är trött om satan!
/jenny

Essunga -nästa !

Tagga LÖRDAG!
Då bär vi av mot Essunga ,där TSR har annordnat en regional ponnyhoppning..
Jag ska där hoppa 90-100 cm (y)
Jag tänkte ha den här Outfiten på mig och Rojsan ? vad tycker ni?
Ganska simpel men endå snygg? jag brukar inte gilla att vara utan huva , men det schabraket funkar utan?!
This one is for you and med , living our dream ...

xoxo
//kelly



film osv på systarna

Jag kommer inte hinna lägg upp filmerna imon. Tror jag inte iaf?
Men ska hämta kameran och börja klippa ihop lite filmer.


Zack & Cindy skötte sig riktigt bra förutom att Cindy tappade en framsko slutet av passet. Alltid en sko som flyger på henne varje höst. Hon får all sorts 'medel' för att stärka hovarna + hovolja,hovvax osv. Allt men får öka på lite mer ;)
/jenny

stort grattis till den sötaste tjejen

Grattis lilla Amanda, eller borde jag säga stora nu?

Du är bäst och glöm aldrig det. Om någon försöker trycka ner dig så vet du att du är starkare och kan fortfarande vara ovan dom.  Du vet var du har mig och jag kommer alltid finnas för dig.
Hoppas att du har haft en grym dag med många presenter!

love you girl!

jag kunde inte funnit ett bättre hem än till Amanda och hennes familj. de är som de är gjorda för varann och jag önskar de all lycka i framtiden, för de är de värda!
/jenny

hoppning

Jag får väldigt dåligt samvete att inte hinna skriva här på bloggen. Men plugg och hästar tar all tid så får priotera bloggen sist,tyvärr. Men ska skärpa mig och försöka slänga in ett inlägg ibland!

På schemat idag står det att jag ska hjälpa min syster My som ska hoppa våran lilla söta A-ponny i paddocken. Ett liten film kanske kommer upp?
Efter henne så ska jag hoppa både Cindy & Zack. Om ni är intresserade så kommer det även film på dem med.

Ska egentligen bara trimma inför Lördag då det är DIV 2 omg 2 med de tre ovan. Så ska känna lite på dem och sen på torsdag och fredag blir det uteritt.

Har lite blogg-grejer att fixa nu. Lite roligare inlägg, Lite roligare att läsa ;)
/jenny

världen bästa bästis

Titta vad jag hittade på min bästis blogg. Tryck HÄR

Jag kommer aldrig kunna sätta ord på hur man jag saknar den tjejen. Hon är en jag verkligen kan snacka ut om allt mellan himmel och jord. Och som hon sa så ger man inte upp såna vänner. Vi har aldrig någonsin bråkat/tjafsat.
Det sa bara klick mellan oss och jag ångrar aldrig aldrig att jag blev vän med henne. Hon är en del av mitt hjärta, en del av mig.
Det kommer aldrig finnas ord som kommer kunna sätta betydelse på hur mycket tjejen, min underbara vän betyder för mig. Jag vet att du kommer gå långt, jag vet att du kommer finnas vid min sida precis som jag kommer finnas för dig.
Jag avslutar detta inlägg med att säga detta;

jag älskar dig bästis, no matter what! <3


du är världsklass Amandis!
/jenny

Prins Achra Vaumirpa !<3

I söndags så red jag Prinsen , och han gick super ! då råkade Agnes ta kort på mig .. skit fina kort kan jag då säga!
Kolla hennes blogg!!!
aleewin.blogspot.com








Kärlek till dig Prinsen!
''det har inte alltid varit lätt för dig , missförstånd och problem med hopptekniken.. men tänk vad fin du blivit killen? tänk positivt, om vi aldrig hade köpt dig så hade vi aldrig kunnat göra sig så jävla fin som du är i dag! Den mest underbaraste killen på denna jord, och de kan jag lova er att jag inte säger till så många män!''

From this....

To that ! WOW!
-Mannen du gjorde det!
Love ya !
Bilder från clirren kommer inom kort!
xoxo
//Kelly

Mjörnvallen

Idag var det Mjörnvallen för C och D lagen. Allt från att kasta kula, spjut till att hoppa häck, längd och tresteg, får ju inte glömma 60 m.

Mitt i allt idag mådde jag riktigt dåligt. Kunde inte äta innan jag mådde piss. Så fick gå hungrig ett tag innan jag tryckte i mig min baguette.
Gick sen mot skolan då jag träffa Jack och Luka. Tog 2 bussen hem och fixade stallet. Gjorde dock inte allt då jag blev yr och var spyfärdig. Och jag vill INTE vara magsjuk.
Och jag ville så gärna träna idag då jag älskar att träna så jag bet ihop och tränade i 1½ timme. Sov en hel både vägen dit och vägen hem.

Nu ska jag försöka sova bort detta och hoppas på att de är borta tills imon för imon ska vi få gymnasie information. Kanske inte så intressant men jag måste vara öppen för alla sorts information då jag inte vet vilken linje jag vill gå på. (återkommer till detta)

julia smygfotade lite bilder på mig idag. Gillar absolut inte att vara med på bild!

/jenny

MOA VIDARE

Moa Lignell gick vidare i Idol!
Fatta va grymt. Haha, hela alingsås hejar och pratar om henne jämt. Men hon förtjänar att gå vidare. Hon sjunger något otroligt bra!

/jenny

That's life !

Slängde ihop två outfits som passar nu till hösten :D
Kärlek till alla kläder!<3<3<3
Nu skall jag ta en varm dusch , och sedan bädda ner mig i min säng!
xoxo
//Kelly


Träning 27/9

Träningen idag gick riktigt bra.

På marken var han väldigt mjuk i alla gångarter och jag kunde sitta ner och arbeta han. Han var följsam och lyssnade på minsta lilla rörelse.
Hopp mässigt skötte han sig kanon. Det var en gång i slutet på ett räcke som det blev ett missförtstånd. Han ville hoppa av gigantiskt stort och jag var inte tillräckligt snabb att ta tillbaks han eller rätta upp mig vilket resulterade ett nerslag då jag ville ha in ett till vilket var rätt beslut, men hoppglad häst som Ubbe är så ville han för mycket.

Jag håller fortfarande på att lära mig knapparna på Ubbe nu när han har blivit så otroligt lugn men ändå känslig och lika hoppsugen. Och varje träning som har vart nu har allt suttit som en smäck.
Jag och Ubbe har blivit ett och arbetar tillsammans och inte mot varann.

Nu ska jag se vem som går vidare till Idol! Uppdaterar mer efter det!

/jenny*

Träning 27/9

Träningen idag gick riktigt bra.

På marken var han väldigt mjuk i alla gångarter och jag kunde sitta ner och arbeta han. Han var följsam och lyssnade på minsta lilla rörelse.
Hopp mässigt skötte han sig kanon. Det var en gång i slutet på ett räcke som det blev ett missförtstånd. Han ville hoppa av gigantiskt stort och jag var inte tillräckligt snabb att ta tillbaks han eller rätta upp mig vilket resulterade ett nerslag då jag ville ha in ett till vilket var rätt beslut, men hoppglad häst som Ubbe är så ville han för mycket.

Jag håller fortfarande på att lära mig knapparna på Ubbe nu när han har blivit så otroligt lugn men ändå känslig och lika hoppsugen. Och varje träning som har vart nu har allt suttit som en smäck.
Jag och Ubbe har blivit ett och arbetar tillsammans och inte mot varann.

Nu ska jag se vem som går vidare till Idol! Uppdaterar mer efter det!

/jenny*

Träning med Ubbe-lito

Ska träna Ubbe för Emma. Men innan det ska båda stallen fixas. Och jag ska putsa iordning mina grejer + leta efter ett snyggt och rent schabrak. Inte speciellt fräscht att komma i ett slitet och smutsigt schabrak?!!

Men jag känner att jag vet inte vad jag ska skriva längre. Jag skriver bara för att skriva. Men jag hoppas att det poppar upp något i huvudet. Men om ni har förslag så säg gärna till :)

Nu ska jag byta om och hoppas på att illamåendet går över. Mådde inte alls bra idag på Mjörnvallen och jag mår inte bra nu. Men tar mig i kragen och ska allt träna ! (hoppas att det går över, känns som jag ska spy närsom)

/jenny

visste ni...

När jag var med Jasse i helgen så hittade vi ett rör. En blixtsnabbt fixidé fick mig att krypa genom röret.
Haha, jag sjunger lite fint också!

/jenny

Blogg tipps !

http://gabbiihwingard.blogg.se/
En jätte härlig tjej som dessutom är som min syster ! , hon rider grymt bra och strävar mot sina mål! Och gumman tat lungt du kommer nå dom! fortsätt jobba uppåt och jag lovar att du kommer komma mot toppen!<3
Bloggen handlar om hennes vardags liv om sin älskade pojkvän och så klart hästar!
Älskar dig!<3
http://belindawhenriksson.bloggplatsen.se/
Belinda och Alice är båda hopp tjejer !
Belinda tävlar i både häst och ponny och har kommit väldigt lång i hoppningen debutarade 140 hopning på LERKS lax-hoppet ! ''STÅLT'' ! Alice är också en utbildad ryttare som tävlar MSV hoppning ! världens finaste ponny som hoppar kanon!
Deras blogg handlar om såklart häst-livet och vardagen!
Grymt fin header !
http://nicholaihollesen.blogg.se/
Ni vet säkert vem Nicholai är ? den kända hopp-ryttaren ? joo han xD grymt bra blogg , med både snygg design och header! Väldigt personlig! Han skriver om lite allt möjligt om hästlivet , vardagslivet m.m
Jag tror säkert dom flesta läser den men endå? ;)  Värd att kolla !

http://emmalexandra.devote.se/
En av mina bff ! Känt henne sen länge tbx! grymt snygg och enkel blogg ! Hon tar grymt mycket snygga bilder och redigerar skit bra! Hennes blogg handlar om Mode och vardag!
Kika in vet jag!
Nu orkar jag inte länka mera då jag har matte ^^
Bilden för detta inläg får underbara Fanny Teibl och Pizzas stå för!<3
//Kelly

<3


together forever
never apart maybe in distance
but never in heart

du är bäst killen!
/
jenny

kelly style !

Kikade runt lite på monki .. massa saker som jag vill ha .. ska snacka lite med mammsen ^^
Black and white !












-Nothing els ?
*ohh yes !






''Lite'' grejer som står på (mamma snälla) -listan ^^
Hoppas på ngt ilf ;)
Just nu sitter jag och pluggar . mest matte och ska fortsätta snällt och lydigt ;)
Både Rojsan och Prinsen fick vila , och jag var bara nere snabbt i stallet och mocka och släppte in ponnysarna eftersom att det spö-regnade ! , sedan hem och plugga så sa mamma att hon skulle ta stallet (tnx mom!)
Nu ska jag tbx till ''pluggandet'' och sedan blir det att ta fram kläder för morgondagens skoldag .. och ta en skön dusch!
xoxo

mycket bra mycket bra

Red Zack i spöregnet idag. Barbacka!
Mycket kondition och allmän kul ridning då jag inte tyckte det var någon idé att kräva något av han idag då regnet bara öste ner.

Imon blir det träning för Emma med Ubbe på GFRK. Hoppas på att jag ska kunna slänga in ett och annat inlägg innan det.
Jag kommer tillbaks men först ska jag fixa tidsinställda osv!

/jenny

en av mina konstiga bästis

Haha, Jasse...
Hon la upp en bild på mig och henne när jag råkar göra typ världens konstigaste smile.
Så jag bjuder på den bilden här.

/jenny .. btw jasse, vänta bara på hämnden!

Skola nästa

Ska ta på mig och fixa mig innan jag ska gå mot på bussen som går halv 9. Sovmorgon är alltid lika gött förutom att man inte kan sova. Jag fick fodra hästarna vilket är mitt ansvar eftersom jag är uppe först men de blev fodrade vid 6.

Ska ladda ner en låt innan jag går. Den är så braaaa. Drömde om den inatt, lite kusligt. Kommer hem sent men hoppas att de ena tidsinställda kommer upp. Hann inte fixa speciellt många igår då jag kollade på otroligt roliga tv-program.

Have a nice daaay

/jenny

solstrålen i mitt liv!

Idag har dagen varit helt perfekt ! orkar inte skriva om den ... då det kommer mera update imorgon .. så håll utkik ^^
xoxo
//kelly

Hej grym tjej

En grym tjej för sin ålder. 11 årig tjej sjunger den här låten. Flera miljoner som kollar på hennes YT kanal.
Så jag lägger upp en av hennes video här.
En grym låt och en grym cover.

/jenny

urdålig uppdatering

Jag är verkligen jätte ledsen för dålig uppdatering men vart med Jasse hela helgen. Vi har som vanligt haft riktigt kul och det har blivit sena nätter.. Kollat på film och haft chill. Jag är riktigt trött och vill bara sova innan jag rider men samtidigt är jag riktigt ridsugen så ska ut och rida första hästen idag.

Ska rida så många som möjligt idag och sen får vi se hur mycket jag hinner med. Men ska sätta mig vid datan senare ikväll och fixa lite tidsinställda i någon vecka varje dag så ni får något att läsa när jag är i skolan. Hade det funkat?

Nu ska jag byta om och se vad hästarna har att erbjuda idag. Tror att det blir uteritt för alla hästarna idag då det för engångsskull är bra väder på flera dar.

dags att uppdatera min webcam... dålig kvalite x2!
/jenny


..

Love the way you lie, crazy bitch ..
Telling other boy's that they can go to the exit ..
Fuck you , fuck you werrryyy werryyy mutch!
xoxo
!
Kelly

jasse time

Nu är jag med Jasse och vi har en massa roliga ideer. hehehehe
Nejdå, vi ska ta det lugnt och kolla på film. Just nu byter vi om!

Jag uppdaterar mer imon!
/jenny

Lite pix från idag ..

Här kommer lite random pix från idag .. nt så många som jag trodde det skulle bli ;)
HAHAHHAHAHAHAHA!
nu hinner jag inte ladda upp mera ph .. ska kolla idol ... som börjar om en min
/// KElly

Blir nog så...

Hej .
Mamma har kommit på att det kanske blir billigare med att köpa nya schapps/stövlar???? SMART VA ?
Eftersom att vi lagar mina pioneer stövlar 24/7! och nu har vi precis betalat 600:- för att byta båda dragkedjorna , eftersom att dom släpper hela tiden -.-''
Men dock ville inte mamma betala 2800 kr för ett par Dyón schapps .. och jag förstår henne lxm? Men mamma var inne på AleRidsport idag .. och vi känner dom som äger affären .. och dom tyckte att vi skulle köpa domma ist ...
Ett par schaps från

Veredus Duetto Shortchaps!

Tänkte visa beskrivningen på dom ...

"Fantastisk leggings från italienska Veredus! Än en gång överträffar de sig själva i kvalitet, stil och innovation. Tillverkad i samarbete med Dy'on. Mjukaste möjliga greppskinn med detaljer som gör "det där lilla extra", som t.ex. snygg logotype i aluminium, inpräntad logga framtill i lädret, samt sista biten av läderflärpen framtill ersatt med Veredusprintat resårmaterial, för största möjliga komfort och finish. Snygg Veredus logga på fotbandet.
Måste provas!"

Dom är ju ''nästan'' som dyon schappsen? .. och passar dom bra så tar jag nog dessa ist ;)

Nu ska jag redigera och sånt .. mera update snart .. woopwoop ...

xoxoxo
// Kelly '')

NEW PIX --ON THERE WAY !

hej hej , som överskriften lyder så kommer jag kanske låna nattas kamera idag , så fota lite allt möjligt .. men mest på ponnyerna. Eftersom bilder på dom behöver förnyas ;)
Idag ska jag:
-Klippa gräset!
-Rida ut på båda ponnysarna :)
-Ta hand om hela stallet !
-Få tag på min lille vän RIBBE .. och se till att hon färgar mitt hår ngn gång?
-Gå igenom ridgrejer .. Slängas? Ge bort?
-Kollla på internät efter nya grejer ^^
-Gå ut med syster (y)
Mer kommer jag inte på (A)
Bilden för detta inläg får Sharon stå för !
Somsagt mera update kommer senare , då jag kanske filmar och jag SKA ta en massa kort ;)
xoxo

Gårdagen och idag

Igår red jag ut Zack och Ubbe, skulle ridit Zack och Otto men då kom jag på att det var träning idag med Zack och Ubbe så de två sista som jag sa nu fick gå igår.

Träningen idag kunde inte gått bättre.
Anna tyckte Zack hade utvecklats riktigt bra på marken och hoppmässigt så var han klockren.
Och enligt mig så skötte Zack sig riktigt bra och gjorde allt så otroligt bra. Jag är mer än nöjd.

Anna tyckte att han blir lugnare för varje träning. Vilket är bra då han egentligen är en stress ponny men man märker inte av det längre. Han jobbar lugnt och fint och tänder till i hoppningen vilket är positivt.
Han hoppade mig ur sadeln flera gånger då han hoppar med otroligt mycket mer rygg än förut då han löste allt på fart men nu idag var träningen riktigt riktigt bra. Både jag och Anna var nöjda över dagens träning!

/jenny


låt-tips

Kolla här, Låt-tips a la Jenny!
kör på Kesha temat idag. Enjoy!


Animal

The harold song

Crazy beautiful life

Cannibal

En blandad kompot som vanligt. I hope you like it!
/jenny

Träning-för idag .. Tävling ?

Tjena-mellan-bena ^^
Idag gick träningen SUPER !
Rojsan lyssna ''nästan'' hela tiden :D
Många olika trixiga övningar ,,som hon dessutom klarade galant !
Men hon håller fortfarande på med att lätta lite fram .. men inte alls lika mycket som för några dagar sedan !
Vi last tränade henne även idag , och åkte till Lödöse och tillbaka ..(för er som inte vet så tar den rundan ca 15-20min!) Hon skötte sig jätte bra , nog den bästa och mest stillsamma åktur med henne! Dock gillar hon inte högersvängarna ! Vi tror att det är för att hon inte tycker att hon kan brädda bena tillräckligt .. men vi ska försöka träna henne minst 2-3 gånger i veckan nu framåt!
Idag skrev jag dessutom upp mig på LERK'S klubb-tävling som ska annordnas till helgen , och då tänkte jag hoppa 90-100 cm ganska bra höjder för oss just nu ;)
------------------------------------
Igår hade jag bestämt mig för att rida ut, och när kl slog kvart över 8 satt jag på Rojsan.. det började mörkna, men jag brydde mig inte speciellt mycket och fortastte ... men när vi kom till äppleträdet , som vi kallar det på LERK .. så finns det ganska mycket skog .. och då började Rojsan kolla jätte mycket mot skogen ... och ni vet hur man blir när hästen typ blir rädd för ngt .. och man inte ser ''DET''? JÄVLIGT RÄDD!
Så jag satte lite fart på henne så att vi kunnde komma bort ... lite senare på uteritten kom den läskigaste delen .. skogen .. GAAAHHH travade nästan nerför :S
men tillslut kom vi ut på vägen , där väg belysningen lyste starkt .. och då andades båda ut ..
När vi kom fram till LERK så hade vi bara travat och skrittat så jag tänkte att jag kunde gallopp träna henne lite ... jätte duktig polle ^^
................................................
Imorgon ska jag försöka färga håret , och då ska dessutom Rojsan vila , eftersom att jag hårdtränat henne hal veckan lång (y) '
.... nu ska jag försöka hoppa in i duschen
xoxooxoxoxox
Dagens väder ----> REGN GAHHH!
//Kelly

September-2011-onsdag-21-♥

....
<3

21/9

Idag var skolan helt konstig.
Det var nog för jag var en aning förvirrad i morse osv.
Men skolan segade sig fram men har man bra vänner så blir dagen lite roligare.
Efter skolan gick jag med Disa och Luka. Men sen skulle jag träffa några andra innan jag åkte hem så då blev Disafisa sur(ironi) Disafisa är min bebis ändå.

Jag gick in till en pizzeria och snackar med Emil,Erik och Niclas. Och min stalker Luka hängde med men han stack rätt snabbt. Men satt där och snackade med dem och tog 4 bussen hem.

Nu är jag hemma och har ätit mackor! SÅ gott när man är hungrig.

Planerna för hästarnas del idag är att Ubbe och Otto ska ridas. Fixa stallet här hemma då My och Emily tränar.
Och sen fixa det lilla stallet, dock inte rida varken Cindy eller Zack idag då tiden inte räcker till.

Så det gäller att planera och lägga upp hästarnas träning och verkligen verkligen planera för att allt ska kunna gå ihop.
Nu ska jag avrunda detta otroligt tråkiga inlägg och byta om och gå ut till stallet.

CIAO
/jenny

Haha, efterbliven

Jag skulle gått upp halv 6. Men jag somnar om och vaknar tjugo i 7 (tror jag) och slänger kläderna på mig, springer ut och ger hästarna mat. Springer in och sminkar mig och kommer på att det finns ingen som kan köra mig om inte mamma kommer hem (hon jobbar natt)
Så jag satte mig vid köksbordet och väntade men sen kom jag på att min tv var på...
Jag börjar gå till mitt rum samtidigt som jag kollar på klockan och då är klockan bara 6. Vet ni hur skönt det var eller?
Trodde verkligen klockan var sju men nej. Så efterbliven är jag och den här morgonen började med stress men nu ska jag äta frukost i lugn och ro. Byta kläder och sen börja gå mot bussen och möta upp mamma som kör bil så släpper hon av mig vid bussen.

Hoppas ni får en bra dag!
/jenny

Lite skillnad ? eller ?


DAG (1)
EFTER (CA 8VECKOR)
Jag tycker allt att hon byggt lite nacke ilf ? eller .. hon har dessutom gått UPP i vikt? .. och djälv tycker jag att det var bra för hennes del , eftersom att hon nästan bara var skinn och ben när hon kom hit? .. jag tycker det är gött när det ger lite resultat då rojsan inte var lätt ALLS när vi fick henne .. och är fortfarande trixig .. men jag kan henne bäst av alla som ridit henne , och just nu går det nästan bara uppåt , dock har hon kommit på att hon kan lätta fram när hon tycker det blir jobbigt .. men då sätter jag på henne gummi-snodd då det tar imot när hon drar upp huvudet .. och då tycker hon att det inte är någon ide att ens försöka .. Men jag spänner den absolut inte , eftersom att jag vill kunna henne utan ! . men DOCK använder jag den i gallopp dom dagarna som hon är en riktig beatch^^ För jag tycker inte det är ngn ide att ens försöka bråka med henne , för alla har vi våra dåliga dagar ;)
------------------------------------------
Hoppas att det inte bara var jag som tyckte att hon fått lite mera muskler, för då gråter jag fan ;)
xoxo
//Kelly

R.I.P!

Vi har delat så många vackra minnen tillsammans...
Vi har delat både glädje och sorg...
Vi har vandrat i både ur och skur...
Vi har vandrat på gator och alltid sätt snyggast ut...
Vi har flirtat med många killar ^^
Vi har aldrig svikit varandra...
Men nu:
Nu måste jag lägga dig på hyllan, det kommer bli svårt.. svårt att försöka glömma dig .. men vet ni? . jag kommer aldrig kunna glömma er..
Nu måste jag hitta någon som er .. men vet ni? , det kommer jag aldrig kunna .. för ni var så jävla perfekta, ni satt som en smäck , som hand och handske?
Nu måste jag leta vidare..
Nu måste jag gråta och skratta utan dig ...
Men jag kommer aldrig , aldrig någonsin glömma er .. mina underbara .......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Solglasögon ...

Söndriga , och helt värdelsösa ,,, om ni bara hade hållt ? ..R.I.P , låt oss ALLA ha en tyst minut ..
But life goes on ?
japp .. eller så gör den det inte :'((
mera update på g ;)
//Kelly

PAJ PAJ PAJ

Världens absistens efter en paj nu. En donken paj, haha!
Ge mig för gudsskull för jag är pajsugen. Det är nog bara för att Anna åt en idag. Tänk va gott?
Tror jag ska köpa mig en imon!

Med detta och det deppigare inlägget säger jag godnatt. Alla behöver skriva av sig. Men ni är guldvärda kära läsare!

/jenny

rädd för sanningen och verkligheten

rädd att se sanningen i det hela,
sanningen som aldrig kommer bli så fantastisk.
en sanning som kommer göra mer ont än någonsin.


orden som du sa till mig ekar i mitt huvud, dag efter dag.
jag är på något sätt fast i det förflutna.
jag kommer alltid få en känsla när jag är med dig.
en känsla som ord aldrig kommer kunna sätta ord på.

men soluppgången kom och verkligheten kom ikapp.
om vi står tillsammans eller åt varsin väg spelar ingen roll,
bara jag vet att du existerar och att orden du sa existerar!


den låten ovan här, 'janina - förlorad kärlek' är en låt som har väldigt mycket i ett.

bakgrunds melodin är ju 'my heart will go on' och den låten har jag bara sorgliga minnen av, min fina vän gick bort och jag satt och lyssna på den.
texten är som hon har tagit dem ur munnen på mig.Det är såhär det känns vissa dagar som idag.
/jenny

regn

ÅHHH vad jag hatar regn. Fick gå hem i regn, blööö!

Men ska bort till de lilla stallet och rida Cindy och Zack! Sen får vädret helt enkelt avgöra hur det blir med Ubbe. Hinner inte skriva mer för ska rida INNAN det blir mörkt. Ska även mocka osv innan det.

Men ni kan alltid smsa mig ni som har mitt nr, annars är det bara att fråga!
/jenny

September-2011-tidag-20-♥

PH: weheartit.com

I give you mu heart ....

Inget att blogga om ?!

hejhej , just nu sitter jag på matte lektion, och jag kollade på våran blogg .. och jag skriver om SKIT tråkiga saker hela tiden ju :/ .. så kan inte ni hjälpa mig , med vad jag ska skriva om? xoxooxoxoxoxoxxooxo
love yaa
///Kelly

Allt klart

Nu är allt klart. Har ridit Zack,Cindy och Ubbe som jag sa tidigare.
Ubbe travade jag ut på vägen ca 5 km i låg form med mycket tempoväxlingar. De satt som en smäck och han skötte sig alldeles utmärkt. Lite seg i början men de släppte efter han blev varmare i kroppen.

Zack galopperade jag ut barbacka.

Cindy hann jag inte rida så länge då pappa slog på en sko senare på kvällen. Men galopperade en hel del.

Imon blir det att ta Zack och Cindy i första hand och sen Otto. Om jag hinner med så rider jag Ubbe också.
Men detta sagt så har jag inte så mycket att säga förutom att jag ska kolla klart på CSI NY som är på kanal 5.
Blir något tidsinställt imon på dagen.

GODNATT!

bild på dem på några av de bästa hästarna.
/jenny

Ridning nästa

Kom hem från skolan för en halvtimme sen. En rikigt bra skoldag med mycket skratt.
Degade på stan med Disa, Elliot och Luka. Underliga barn det där. Var sen med Luka och Elliot på terminalen för att Disa skulle dra hem. Satt sen och pratade med roligt folk på bussen. 
Denna dagen behövdes. Och ni ska veta att ni betyder, mina finfina vänner!

Övrigt så ska jag rida Ubbe, Zack och Cindy. Får se när jag uppdaterar. Är så himla trött på kvällarna att jag knappt orkar stå upp så får helt enkelt se. Hoppas ni har haft en bra dag hittills för det har jag haft!

/jenny

EM guld till världens bästa ryttare

Rolf-Göran 'roffe' Bengtsson tog hem EM guldet. Han förtjänar det något otroligt då han är riktigt riktigt bra!

/kellyochjenny

<3

Hej hej bloggiiichhh !
Just nu sitter jag nyvaken på en MÅNDAG ! , helt otroligt ? ;D jo men det är nämligen så att jag är ledig idag p.g.a att vi åkt så himla mycket buss eller ngt? vette fan ? ;D så jag sitter och njuter lite , och sedan ska jag fixa en jätte god frulle ?! JAAA
men jag tänkte visa Rojsan's och Prinsen's foderstater?
Detta år då Rojsan's som ni kanske ser!
•Hon får totalt 9 kg hö om dagen!
•Hon får totalt 1kg havre om dagen!
+Vi ger henne ett extra halvkilo betfor efter träning.
•Då Rojsan är en mer nätt ponny så ger vi henne så mycket mat som det går ^^
Prinsen's foderstat !
•Han får totalt 8 kg hö om dagen!
•Han får totalt 1 kg havre om dagen!
+Han får också ett halvkilo betfor extra efter träning.
•Som ni kanske såg så får Prinsen 1 kg mindre hö! , han är den typen som går UPP och inte NER , så han ger vi bara so som behövs !
Dom flesta brukar bara ha vanliga foderstater , utan färg och annat skit .. men jag ville att dom skulle ha lite roligare sååå .. det så ;D
//Kelly

utnytta..

ÅÅHH, vad jag hatar folk som utnyttjar en. Vad finns det för meningen med det? Man får ju ändå den skiten tillbaks.
Patetiska är vad folk är som utnyttjar andra!!

När man själv har kämpat sig dit med sin ridning så kommer en s.k kompis dit och vill 'vara' med dig...
När man själv har mer pengar en andra så vill en s.k kompis 'vara' med dig för att ha kul...
När man ber om ett nummer för att sen 'ta' den vännen...
Men sanningen är att h*n vill vara med dig bara för att rida, vill inget annat.
Men sanningen är att h*n vill vara med dig för att du har mycket pengar.
Men sanningen är att h*n vill bara ta den tjejens/killens liv för att kunna dumpa sitt egna..

Jag mena, COME ON. Hur schysst är det? Hur kul är det att vara den som tror att du är en vän men egentligen bara är en falsk person?
Sen finns det självklart folk runtomkring som verkligen vill vara din vän och att du råkar ha hästar,pengar,stort hus är bara en grej på köpet. Det är äkta vänner som vill vara med dig och som vill att du lyckas.

Jag tycker att man ska glädjas åt folks framgångar. Inte sitta och spekulera varför h*n gjorde si och så. Fokusera på ditt egna liv istället för att leva på en annans. Sen förstår jag man om vill ha det precis som den tjejen/killen men ska inte utnyttja den för det för att höja sin egna status.

Tänk att alltid ha en fråga; varför? Varför gjorde du så?
Men att man aldrig kan få ett svar. Hoppas ni som läser detta som utnyttjar folk slutar med det och tänk på konsekvenserna. Eran skit och ni kastar det på en annan. Förr eller senare kommer ni få den tillbaks på ett eller annat sätt.

Men ni andra som inte utnyttjar folk ska ha ett stortstort fin + i kanten. Ni är guldvärda!

Jag tog bara exempel ovan (pengar,ridning osv) för att ge ett bättre budskap till er läsare. Om ni önskar något som jag ska skriva om så säg till!

/jenny

Frukost på donken

Det är var det blir imon, eller en och annan macka tar jag nog innan jag åker till bussen. Men ska möta min fina vän Jasse (jasmin) på donken och äta frukost och plugga ännu mer plugg då det är prov imon.

Skrittade ut Ubbe i skogen i ca 20 min idag. Han skötte sig riktigt bra och gick en bra och avslappnad form, sträckte på benen och var allmänt glad UbbeHubbe idag! Imon blir det att jogga ut han och köra lite mer konditionsträning.

Nu har jag pluggat klart för ikväll och ska kolla på IDOL som är nu.  Godnatt läsare!
/jenny

Natta-Prinsen = SMÅ ! --> typpp 1-2 år sedan?

Hihihih , gissa vad jag hittade på min gamla dator? .. massa gamla bilder på natta och PrinseKorven ^^
Men vissa av bilderna stegrar han på bara för att han var så pigg .. men vilka hästar/ponnys kan inte bli pigga och stegra när dom får rejsa på en grön äng? MÅNGA ? ;D
aaajaa se och njuuuut! <3<3



Sötis nr (1) :*




;*




upp upp .. OCH IVÄG"! ^^

OMFG ... Prinsen hoppa 140? .. kärlek!<3

1 ÅR SEDAN ! ^^

Hoppas ni njöt lite av dom gamla för det gjorde jag :P

aja .. nu ska jag dega framför tv.n xoxo

//Kelly

Ridit

Otto har jag ridit ut en så länge. Han hade energi så det räckte och blev över. Red ut i en timma om inte mer. Men vi kom till ett ställe där de har kossor och han aldrig sett det innan och ist för att bråka med han så hoppade jag av och gick bredvid. Sen hoppade jag upp och då var han som vanligt.
För när vi kom till kossorna var det som att sitta på en tickande bomb?!

Men min lillasyster My, red ut Zack med sin kompis Tilda, som red Lana. Hängde du med?
Jag vet inte hur det har gått men min lilla Zack sköter sig alltid. My och Tilda skulle fixa stallet där borta medans jag och Emily tog det stallet här hemma.

Nu ska jag ut och skritta ut UbbeHubbe!

/jenny

Visste ni ...

Om jag ramlar av på tävlingar så ligger jag aldrig kvar utan jag reser mig och tar min häst, går ut från banan vidare till transporten SEN bryter jag ihop om det gjorde ont eller om jag är besviken på mig själv.

Jag har inte ramlat av på över 2 år och igår kom avramlingen. Men nu tar jag nya tag till nästa tävling!
Jag mena, man blir ju en bra ryttare och man får smaka på marken också! Lite skämt åsido.

/jenny

Godmorgon

Nu sitter jag här i min underbara sköna säng. Vaknade för timmar sen men har så ont i hela kroppen så jag kan knappt gå. Men jag tvingar mig upp på mina hästar, de ska ju trotsallt ridas även hur ont det gör. Man ska bita ihop!

Men jag har ett väldigt stort blåmärke på mitt högra ben så om någon ens nuddar det så skriker jag för att det gör så otroligt ont så jag hoppas att mina hästar kan uppföra sig någorlunda idag när jag hoppar upp och inte går iväg. Men nog om att jag har ont.

Har suttit och sjungt med denna låten i några dagar då vi ska kunna spela och sjunga den här låten i musiken. Vi har en ny lärare som är grymt bra och jag är riktigt nöjd med henne.

Nu ska jag ut till stallet och fixa. Sen in och byta om till ridkläder och rida. Sitter just nu i myskläder. Men hoppas ni får en bra dag, jag ska ha det för ikväll blir det en massa plugg inför prov imon!

/jenny

Spanien -2011!



MERA INLÄG ----> IMORGON !


//KELLY


Morgondagen

Ja, imon blir det att skritta ut Ubbe och rida ut Zack,Cindy och Otto.
Jag har inte så mycket mer att säga. För nu ska jag kolla på tv och bloggen har legat lågt men nu är det en massa roliga grejer på G.

Så jag säger tack för mig. Kan komma upp ett och annat inlägg som är tidsinställt men det återstår och ser.

/jenny

Tävling, Gäsene 17 september

Hoppade Ubbe idag i Gäsene. LB och LA.

I LB:n kändes han super fin och i omhoppningen chansade jag inte utan lät han galoppera på och ta mark med sin galopp. Han gjorde detta riktigt bra och det blev en 3:dje plats.

I LA:n så kändes han grymt fin. Tog tag i hinder. Dock var den här klassen väldigt svårbyggd med helt fel avstånd. Man fick inte plats i en tvåkombination då kan ni nog fatta hur trekombinationen var?
Många åkte av i trekombinationen på B hindret. Och jag var en av alla som åkte av.

Skyller absolut inget på Ubbe, han ville verkligen hoppa men han fick inte plats och jag kom med perfekt tryck och fart i galoppen, proade och tog förhållningar men det räckte inte så han drog en tvärnit och jag ramla rakt in i B-hindret. Men innan 8 a b c så hoppade han jätte bra och flera rutinerade och duktiga ryttare ramlade av vilket jag tycker är väldigt tråkigt då det räckte med att det var 2 omhoppningar.
Då kan man ju bygga en lite lättare bana dvs lättare kombinationer för om du kommer fel i en kombination så går det inte att rätta till det.

Men jag är så nöjd över att Ubbe verkligen försökte och det är ju surt att man ska åka av men jag går vidare. Men har skadat benet och har ont i huvudet, handen är bättre. Så det är bara att ta nya tag.

Banan idag var inte lätt, jag tycker den kan vara teknisk svår. Alltså svårare linjer osv men inte svåra kombinationer det är bara farligt!

/en nöjd ryttare till en guld stjärna till häst!/jenny

skolan

Nu sitter jag i skolan med datan i knät. Jennifer sitter bredvid mig och lyssnar på Lejonkungen?!
Hon är inte som alla andra och det är la därför jag kan umgås med henne. (HAHA)

Men idag ska Ubbe ridas ut i första hand och hans grejer ska putsas. Ska även hämta lastbilen tror jag och packa in den. Ska fixa Cindy också och hoppas på att hon har alla skor kvar!

Återkommer när jag kommer hem, har lång dag skolan och ska simma efter mattelektionen och då ska jag och Jennifer vara plugghestar!

/jenny

ni vill inte veta

haha, jag vet att den personen läser detta nu om h*n är så dum att kolla här på min och kellys blogg när h*n är sur på mig men jag har 2 ord; Väx upp.


Ja, dagen började inte alls bra.. Haha, men pratade av mig med Jasse och hon är bäst min bebis!
Pratade även med Amanda också, ännu en bästis!
Sen blev dagen bättre och bättre. Disa var allmänt störd och vi hängde med en massa folk runt och hade riktigt kul. Var i stan och lite överallt.

Tog 4 bussen hem så var med Jack,Luka och Disa = galet konstiga.
Men sen kom saknade Moa och Elsa och var med oss. Moa och Elsa hängde mig till bussen när alla andra hade gått av olika orsaker... (haha)

Sen världens roligaste busstur hem på länge = behövdes.

Så min dag har vart helt okej och ska ut och rida hästar nu. Tror det blir bomövningar för Otto's del, de andra ska ridas ut! Cindy får jag gå en promenad med då hon har tappat skor.

Uppdaterar senare ikväll!

/jenny

Visste ni ...

Nu har jag tänkt klart angående en grej.
Nu vet jag vad jag vill. Jag vet att jag mår bra när jag är med dig.
Spelar ingenroll vad som händer, du kommer alltid var den ända för mig!
du är min finaste vän någonsin.

/jenny

toughts

You be my dream and I be someone you never knew.

det gör ont att inse sanningen men det gör mer ont att inse att jag måste gå framåt för det är där jag är lycklig.
kan inte längre göra uppoffringar för dig, hur gärna jag vill göra allt för dig så behöver jag få ett stopp.
en del av mig kommer alltid att älska dig, medans den andra delen kommer alltid ha en fråga som aldrig kommer få ett svar; hur kan du begära så mycket från en som inte har det du vill ha?

Jag har en väldigt mycket tankar i mitt huvud och väljer att skriva ner dem. Just för att kunna släppa det och sen återgå till verkligheten.
Publiceras i 'åsikter' om ni vill läsa de.

/jenny


Träning

Fick ju träna för Anna idag då Karin (martinsen) var sjuk så fick jag och min syster ta den platsen denna veckan.
Ubbe var något otroligt fin.
Vi gjorde samma övningar som förra veckan vilket inte gjorde mig något då de här övningarna är riktigt roliga.

Jag fick och jag har en bra känsla inför helgens tävling. Så nu hoppas jag att detta håller i sig för han hoppade något så otroligt fin idag.
Finfina ponny!

/jenny

Tävling, Gäsene DM

Nu på Lördag är det DM i Gäsene om jag minns rätt. Det blir bar Ubbe som åker med för min del då min syster har tagit över Thistle.
Emily ska ta med sig sina 2 B-ponnys.
Tror jag fjäskar med mig en kompis i lastbilen, då det blir så mycket roligare att åka på tävling med roliga kompisar.

Men Ubbe ska gå LB och LA. Och i LA:n tror jag det var A:B1. Jag har ingenaning om vad det heter helt ärligt men det är iaf en grundomgång och om är nolla där är det en omhoppning och om man är nolla där och det är fler som är nollor blir det en till omhoppning som avgör allt.
Sen kan ju allt avgöras på den första omhoppningen osv. Men jag hoppas att Ubbe är på bra humör. Får se hur han känns idag då det avgör lite till helgens känsla.

Men min finfina bebis gör alltid sist yttersta så det blir ingen problem för han!

du är den stjärnan som lyser klarast på himmelen!
/jenny

alla har vi drömmar

Jag kommer alltid ha drömmar som jag aldrig kommer nå. Det är lite synd då jag verkligen hade hoppats på höga nivåer inom det men lägger det på sidan och fokuserar på rätt väg.
Jag vet vad jag vill men drömmen ska förbli en dröm. Där slutar den bra och jag vill att det ska vara så.

I never tought I will be so afraid... afraid for something that doesn't exist.

/jenny

touch the stars

Imon blir det dåligt uppdatering igen från min sida. Ska träna Ubbe vid 6 och min syster rider i gruppen innan.
Vi fick nämligen platserna från Martinsen (karin) då det var olika skäl till att de inte kunde komma.

Men innan dess är det en lång dag i skolan. Idrott i regn är inte det roligaste så jag hoppas att det är uppehåll för tänker inte bli mer förkyld.

Sen kommer det upp en grej imon angående helgen!

/jenny

Träning med Zack

Tränade Zack för Emma idag. Mycket styrketräning och gymnastik - det roligaste som finns!
Jag tycker det är roligare än banhoppning på träningar. Gillar att få den känslan när hästen får ta i och inte bara hoppa högt utan verkligen sätta sig på sina bakben och jobba därifrån.
(självklart jobbar hästen med bakbenen på banhoppning med, men det är en helt annan grej)

Men träning överlag gick riktigt bra. Var ett räcke som hade bom bakom för att hästarna skulle backa av lite mer självmant och där såg jag ett avstånd som inte existerar på Zack. Ett avstånd för Ubbe (lite längre från hindret)
Så fick ett stopp och det var det ända som var dåligt. Mitt fel!!

Men han gjorde öppna,sluta,skänkelvikningar,Ryggningar, Forma sig efter varv och (t.ex svänga vänster men hålla hästen högerställd) och han gjorde det riktigt bra och jag fick en bra känsla.
Han klippte en oxer så ruskigt bra. Och man får den känslan att han är i toppform!

Imon blir det träning för Anna E med Ubbe på Alingsås RS.

/jenny

ändrade planer!

Imon är det träning för Emma E med Zack ist för Ubbe. På Onsdag är det träning för Anna E med Ubbe ist för att träna Otto för Malin.

Så idag red jag Zack och Ubbe.
Zack - konditions träning. Mycket galopp. Trots regnet skötte han sig bra.
Ubbe - skrittade jag ut. Himmelen öppnade sig mer en förut och jag invigde mitt regntäcke som jag fick i DIV2. Riktigt bra var det.

Nu har jag kollat på Idol och nu har jag ingenting att göra. Ska ta fram kläder inför imon då jag kan sova 10 minuter längre. Har alltid beslutsångest över kläder på morgonen. Men imon lär det bli dålig uppdatering. Kanske fixar ett tidsinställt, men sen blir det rätt dött.

/jenny

dagens att göra

De hästarna jag ska priotera först är Otto och Ubbe. Imon ska Ubbe träna och på Onsdag är det Otto som ska tränas. Stallen ska fixas och mat/vatten ska läggas in i boxarna.

Nu ska jag byta om och gå ut. Förlåt för ett meningslöst inlägg men hästarna måste ridas!

/jenny
Denna dagen var en dag som behövdes. Glädje,Lycka . Haha, får inte glömma galet kul!


Film

Här får ni en film på mig, Mi och Emily.
NJUT av att se oss oseriösa med kameran ;)


Nu är jag i skolan och mumsar på min choklad. Om jag nu hade en 10:a med mig. Men det återstår och se och hoppas ni har en bra dag!
/jenny

Idol idol idol

Nu kollar jag på Idol. Just nu är det paus men jag hinner blogga emellan.
Ska ner och se om jag kan ta lite ostbågar/chips bara för att innan jag lägger mig.

Jag säger godnatt här och nu men en film kommer upp imon, ett tidsinställt.
Nu börjar Idol.

GODNATT!
/jenny

11 september 2011

Usch vad sommaren har gott ruskigt snabbt. Känns som det aldrig blev sommar innan det blev höst.

Men hästarna som har fått gå idag är alla faktiskt.
Ubbe - skrittade ut ca 1 km och sen trav och galopp hem.
Zack - red jag ut i ca 30 min.
Cindy - red jag ut i ca 30 min.
Otto -  red jag ut. Galopperade och kortade/längde galoppen. Klättrade lite också. (konditions-träning)
Palett - Har My ridit nu. Hon fick rida i hagen pga tappad sko på Palett.

Förutom att jag har ridit så har jag städat det lilla stallet och fixat en hage. Pratat med min granne om det mesta, vilket var rätt skönt. Mockat det lilla stallet. Pratat i telefon med en som betyder grymt mycket och ska snart ringa min andra hälft. Sen har jag tagit det lugnt de sista timmarna på eftermiddagen, längesen jag tog det riktigt lugnt.

Så jag ska återgå till att ta det lugnt för att sen hoppa in i en varm dusch, men innan detta så ska jag ta in hästarna här hemma för natten ink de andra i det lilla stallet. Får se om jag orkar fixa en outfit!

/jenny

snälla kära du

andas bara okej. Du lämnar mig inte, that's it.
Jag ångrar att jag grät i hans famn när han skojade bort allt annat.
Men imon är det en ny dag, en ny dag med nya bekymmer.
andas djupt. du klarar dig, det vet jag!

/jenny

Te amo


Världens finaste hästar!
/jenny

Kräftskiva

Nu ska vi ha kräftskiva. Det blir en himla massa folk här så uppdateringen från min sida har jag ingen aning hur den blir.
Men jag måste egentligen rida Ubbe idag men vädret tillåter inte det så ska rida ut en längre stund imon.
Zack red Jasse vilket gick riktigt bra. Cindy och Lana longerade jag.

Nu ska jag byta om och bege mig neråt mot på köket och snatta lite mat!

Några bilder från imorse!
/jenny

Jasse jasse

Nu är jag med Jasse, vi håller på att städa då det är kräftskiva idag. Inga tävlingar eller liknande vilket är super skönt.
Men imon ska jag kanske till Jack, men först ska jag tillbringa dagen med Jasse som även red Zack igår och Zack var hoppsugen och tog ett skutt på 50 cm och Jasse satt kvar.
Film och bilder kommer upp, PROMISE.

Btw, ska lägga in bilder och filmer direkt så vi kan sätta ihop det nu!

/jenny

svar på kommentar

Anonym om Nu är det tid för sov-time:
Vad har Ubbe för sadel? :) ser jätteskön ut11

Svar: Jag vet faktiskt inte. Den tog ett tag att vänja sig vid då den är lite hård. Men den är skön att rida i men vet dock inte vilket märke. Kan kolla upp det om det önskas så skriver jag ett inlägg om det!

/jenny

Tack ^

Fick klart från fanny att tränaren jag tränade för igår hette Josefin Hansen! Mycket bra tränare (Y)
Sitter på SO lektion gööttt , snart blir det hambörjare till luch ;)
Slänger upp en bild på Josefin^^
aja
xoxo
/Kelly

skolan

Just nu sitter jag här i skolan och ska skriva ut en bild till 'ögonblicket fångat' och har nu skrivit ut en bild på Cindy. Ska nu leta fram en blågul rosett, en bild alltså som jag kan skriva ut. Jag skrev om min vinst med Cindy på Nääs om ni undrar.

Det var något som var väldigt stort för mig även om det inte var höjd (LC)på det så är det ändå Cindy vi pratar om. Och jag skrev ner hur lycklig och nöjd jag var över min häst.
Nu ska jag återgå till att leta bild. Skriver mer när jag kommer hem!

/jenny

FILM

Hehe, har inte lagt mig en. Blev riktigt sugen på att kolla på en komedi film så det blir en med lite humor. Vet dock inte vilken en då jag har 100000 miljader att välja mellan, nej men nästan!

Så nu säger jag godnatt till er läsare, sov gott!

/jenny

GAAHHH!

Hejhej .. idag var det plupp-träning för Josefin! SKIIT bra tränare säger jag bara ! synd att jag inte vet vad hon hete i efternamn ''pinsamt''!
ilf , träningen började med små hinder , med volter och bågar. Sedan satte hon ihop en bana , som fortfarande låg på 80? , men hon frågade och då fick jag ilf hoppa 110/115?
Men efter det så kände jag bara WOW ! vilken ponny jag HAR! så jag frågade ifall jag fick hoppa liiite högre .. så vissa av hinderna låg på 125 :D
dock gick Rojsan på HÄST avstånd ! eftersom att hon har så stor gallop , och eftersom att hon är så himla stark och svår att korta .. så rev hon i kombinationen UT .. och då tog hon med sig HELA hindret .. och efter det hoppade hon som om hindret låg på 140 HAHAH . jajajajaj !
underbar ponny , skojjar inte ^^
Aja , nu ska jag dra ner och käka ngt
xoxo
gaahh , vet , behöver NYA bilder på mig och Rojsan .. ska försöka fjäska med ngn av mina vänner med kamera
heheh (Y)<3

Nu är det tid för sov-time

Nu efter ha tränat 2 hästar och inte vart hemma sen 8 imorse så kan jag sätta mig ner och skriva till er läsare som inte fått något att läsa om.

Men dagen har vart fullproppat och jag ska nu dra detta för er vad som har hänt.

* Utvecklingssamtal (09.05)
Jag skötte mig och betygen är bra! Duktig Jenny.
*Skola
Hade skola från 12.00 till halv 3. Rätt ovärt då vi hade 40 min lektion sen en timme rast och sen 50 min lektion. Men hann inte med min min buss som gick så fick ta en senare buss.
*Tränat Zack & Ubbe.
Zack - Han gick som en klocka. Han gjorde allt utomordentligt och hoppade riktigt fint och vi hade bra tryck i galoppen och jag trodde han skulle vara lite slö men han hade bra go och drog mer mot hindrerna vilket är lite kul nu när han hoppar bäst!

Ubbe - Även den här söta ponnyn skötte sig grymt. Kunde trava över travbommar till ett räcke sen 4 galopp-språng till en oxer. Han har ALDRIG travat över travbommar normalt, alltid vara pigg och stressad när det kommer till bommar men nu tog han ett steg i taget och travde lugnt över och gjorde allt bäst.
Höjden på oxern och räcket vill vi inte gå in på, riktigt högt men Ubbe tog det enkelt och fint!

Så sammanfattning av träningen är jag riktigt nöjd. Mina hästar hoppade fint och var lagom lydiga och galet hoppsugna. Nu avslutar jag detta och skriver mer imonbitti.

NATTINATTI!


/jenny

Träning med Otto

Tränade Otto för Malin idag. Jag vet inte riktigt hur jag skriva ner detta i ord hur Otto var idag.
Men han var så jäkla grym. ÅHHH, finns inga ord.

Han hoppade en trippelbarr för första gången i sitt liv utan att tveka, kunde hoppa en massa linjer utan att vingla och dessutom hoppar han med en jädra teknik. Han använder hela ryggen och Malin frågade mig om det är skönt att sitta på när han hoppar för att han använder ryggen så väl och verkligen vill!

Och bara för er så ska jag visa hur ridpasset såg ut idag med PAINT bilder!
Vi började med att rida fram och göra tempoväxlingar osv som man gör. Öppna, sluta volter you name it!
Men jag visar bara övningarna vi gjorde!

1. Hade en markbom (underlätta för hästen när man hoppar in dom) och sen ett räcke. Markbommen blev även travbom ink galoppbom senare in i ridpasset!
 
2. Ett galopp-språng emellan. Höjde upp mittenbommen lite för att backa av och inte bara 'springa' genom övningen.

3. En Linje med trippelbarr (hoppade den mot oxern) och sen bara hålla hästen stadig och hoppa över oxern.
 
4. Sen travbom till räcket.

5. Satte ihop allt till en bana. Orkade inte måla snyggare än såhär. Ni får stå ut! (JA, vi ändrade om markbommar och travbommar ink galoppbommar innan hindret!

/jenny ( Om ni vill veta avstånd så fråga!

Love you..

Love you to the end!
xoxo
//Kelly

Hinner inte uppdatera

Ska träna min fina Otto idag för Malin. Jag hoppas han sköter sig och visar att han kan hoppa för guuud vad han hoppar fint!

Men ni får helt enkel vänta tills jag kommer hem så blir det en elit uppdatering sen!

/jenny

Tävling


Bilden är länkad !

MinFanny!<3

Detta inläget ska vara om ''Min Fanny Teibl!''
Fanny och jag har känt varandra ända sedan 14 år tillbaka ... alltså hela våra liv !
Jag har aldrig träffat någon annan person som är så jävla koncentrerad och motiverad som Fanny!
Vill hon vinna och satsa järnet .. DÅ GÖR HON DET!
Tänker hon att hon bara ska få en säker ritt och rida lugnt då gör hon det , och vinner ilf?!
Du är en så himla duktig ryttare , och gör allt med stil!
Vinnar skalle gånger 1000000!+
Älskar dig gumman!
Du har kommit så lång , och kommer gå längre !
Senaste bilden och ''Stellan'' deras debut i MSV (120) och kom 5a :O FATTA ! så jävla stolt över dig !
xoxo
//Kelly<3

skola

Kunde inte blogga igår kväll mellan idolpauserna. Mitt internet la av. Men nu ska jag till skolan.
Men ska göra iordning mig först.
Ses sen!

/jenny


6/9

En kort dag i skolan idag. Slutade 11.00 men åkte med Jennifer Ekberg hem och var med henne.
Detta påminde mig varför hon är som hon är, galen, konstig men sååå otroligt kul! (lite humor i det hela)
Vi åt lite mat och kollade på våran Cabaré från 6:an och åt kladdkaka och hade allmänt kul.

Tog 3 bussen hem och gick ut direkt och red Ubbe. Mockade 2 boxar för att sen gå bort till Cindy & Zack. Red båda barbacka. Mockade iordning stallet osv tills Mamma kom och hämtade oss. Ätit mat och kollar på IDOL nu!

Ska fixa tidsinställda till imon OM jag har något vettigt att skriva.  Men ska återgå till Idol nu. Uppdaterar i pauserna!

/jenny

6 låt-tips



Denna tjejen är grym och ja, man önskar att man kan sjunga som henne. (den ovan)

Bara jag som älskar hennes sätt att sjunga?

denna ovan hörde jag först igår kväll och den stämde så jäkla bra in på en. orden rakt in i hjärtat!

Självklart Moa Lignell som är över hela internet nu med hennes låt When I held ya och hon gick vidare i Idol 2011!
Blandad kompot blev det idag. Men försökte göra en bredd av musik som jag lyssnar på och inte bara dunkdunk och inte bara lugna låtar så jag blandade.

/jenny

Visste ni ...

att jag nu på fredag ska få upp en av mina bästa vänner på Zack?
Han är världens snällaste och hon är inte speciellt hästintresserad men hon frågar oftast hur de gick på tävlingen osv. Men hon har ridit hos mig innan men en gång red hon in i en gran och en annan gång skumpade Zack till så hon fick ont mellan bena. (HAHA)

hennes blogg hittar du HÄR

Ska få med detta på film när hon hoppar upp, sist fick hon använda en mini stege. Men nu gymmar hon så nu borde hon var lite mer vig och biff!

/jenny

Dagen i text

Sovmorgon till halv 8 men vaknade tidigare än beräknat. Men gick till bussen i regnet vilket inte gjorde mig någonting när det är musik i öronen!

Men skolan gick hyfsat snabbt och det var mycket skoj under lektionstiderna. Dessvidare var inte Jennifer där, min plugghest kompis så det blev lite oseriöst jobb idag men anteckande allt och svarade på fråger = mycket bra!
Lärde mig en hel del också som jag säkerligen kommer få berätta för Jennifer! (http://ponyryttarna.blogg.se) HON VAR SJUK :((

Red Otto i paddocken. Tog något enstaka språng på en oxer på 70 oxer max och han tog den utan problem. Galopperade ut han lite för att öka upp konditionen sen skritta jag han hem.

Zack & Cindy longerades i paddocken sen ut på en promenad.

Ubbe vilade.

Vår granne hyr ut en sommarstuga där en tjej bor just nu som är riktigt duktig med hästar. Hon har börjat rida Palett lite igen. Skrittar ut och lite skogsturer lättare sagt och hon är fast vid henne så hon kommer hit och kollar så att det är okej att rida Palett (så att Palett inte är riden) annars så tar Annika som hon heter hand om henne.

Kollat på Idol nu. Ska hoppa in i duschen sen kallar sängen på mig.


så rätt!

/jenny

Bilder Lerk

En tjej vid namn Agnes Lewin tog några bilder på mig och Ubbis. Super fina bilder!

Jag älskar dig så otroligt mycket Ubbe, det är sjukt hur bra du är!

Jag måste ju också säga tack till Kelly. Ett ner i sin debut med Rojsan. Riktigt bra jobbat!
/jenny

LERK! 4/9

Släänger in några bilder från idag ... mera update IMORGON!
Kärlek till denna bilden asså!<3
Slänger även in en bild på JENNY-BENNY på UBBE-BUBBE!
STORT grattis till 5:e placeringen!

xoxo


Tävling 4/9 Lilla Edet

Tävling i Lilla Edet med Ubbe idag.

LB:n -  rev jag sista i grunden. Han lyfte inte riktigt på sina 'tassar' men resten av rundan var kanon.
LA:n - detta var en acumulator (stavning) med 10 hinder med 12 språng. Alltså 2 kombinationer.
Han svarade fram och han hoppade otroligt fint och allt flöt verkligen på och vi kom perfekt på alla hinder. Klarade båda kombinationerna varav en var super kort med räcke - räcke.

Tog inte så snäva svängar utan körde med galoppen och hållde ett flyt. Men kom 5:a med världen bästa.

Inga bilder idag då jag inte hittar sladden någonstans ?!
Men äldre bilder kommer upp här:


du är allt för mig, min fina pojk. Du är verkligen allt!
/jenny

BRB

Ska äta något men resultat från tävlingen kommer. Bilder kommer också om jag hittar kameran sladden?!

Men Ubbe och jag tog en 5:te placering i LA:n. Det var mer än maxat men han hoppar flera dm över och är felfri. Många som hade fel men min häst gör allt och lite till för att komma över hindrerna utan fel!

/jenny

My L-O-V-E-!

Hejhej bloggen ;D
Idag tävlade jag Rojsan-Bojsan :D alltså våran debut !
Och my friend la upp bilder från idag , får se om det kommer några från imorgon kanske ?
som ni förstår gick det alltså bra , eftersom att jag ska tävla L.B imorgon ^^
See och njuuut!
hahahah - på denna bilden ser hon ut som en storhäst? inte sant? ;d
Diggar minen asså? ;d
oopss , såg visst en krona på marken ? (a)
OMG FAN VAD FUL JAG SER UT PÅ BILDEN ! FÖRSTÖR ALTT ! ROJSAN = PERFEKT!
ahhhaajjjaa , kanske kommer upp en film från tävlingen .. men då blir det antagligen på Måndag .. eller sent på Söndag ^^
xoxo

Tävling 3/9 Svenljunga

Idag var det DIV 2 omg 1 med Zack och Cindy, hade visst nolla upp till Lc...

Men Cindy hoppade förklass och lagklass men med induviell start. Oj, bra stavning. 

Förklass - det gick hyfsat. Men vi kom inte överens så det blev en dragkamp och hon låg på som sjutton. Men rev ett i omhoppningen.

Lagklass - denna klassen var Cindy grym. Min ridning var så mycket bättre. Ingen dragkamp utan hon tog mina förhållningar om jag lät henne hoppa lite 'när hon ville' vilket blev super bra språng. Vi var nolla och fick dåmed hoppa omhoppning.

Omhoppning - nu kunde hon svänga riktigt bra och ökade där jag ville och fick tillbaks henne. Nolla därmed och det blev en 5:te placering.

Sammanfattning - Första klassen var bara mitt fel men hästen var så snäll och duktig ändå. Sen i lagklassen var hon grym och jag red så mycket bättre. Jag är så jäkla nöjd över henne idag, stolt ägare till en awesome ponny!

Hoppade Zack i ett lag i Lagklassen.

Förklass - detta var hans riktigt första omhoppning och denna banan var som gjord för han. Och jag har tränat väldigt mycket på att vända upp på hinder och han hoppar i alla lägen min prins.
Men han gjorde en klockren runda och vi blev 5:a

Lagklass - red i Lag 3 tillsammans med My,Matilda och Emily. Alla de 3 innan var nolla så jag gick in och hade bara lite kul och hade bra tempo. Han var lika duktig igen och gör en fin nolla.

Omhoppning - alla var nolla i mitt lag och det var många nollor och 11/12 lag vidare. Eller var de 10/11?
Vilket fall så var det många nollor och det hängde på tiden.
Jag fick upp en bra galopp och det var en bana för han igen och han gasade på och svängde riktigt bra. Ingen placering då vi var någon sekund långsamare än Jennifer Ekberg som kom 6:a

Men själva lagen kom:

Lag 1 - 4:a! Precis utanför placering.
Lag 2 - 3:a!
Lag 3 - 1:a! Och det var även de laget jag red i som vann. Haham grymma nääs lag!

/jenny (bilder kommer men inte idag då jag är gaaalet trött och ska upp halv 6 imon för att bege mig mot LillaEdet med min Ubbis!

Dagen var bäst

ÅHH min kära underbara ponnys. Ni är bäst, Zack & Cindy.

De var klockrena idag och lyssnade verkligen 100 på mig. Så jag är mer än nöjd. Bilder & resultat kommer sen.
Iaf resultat får se hur mycket bilder jag orkar lägga upp är rätt trött efter att gått upp 5 och ska rida Ubbe nu och sen packa klart i lastbilen.

Imon är det tävling i Lilla Edet med Ubbe, Lb - La. Stor yta = bra galopp så det ska nog gå.

Nu ska jag ut och rida Ubbe och inviga de röda lindorna som jag fick idag. Haha, sött!

/jenny

En massa kvar och klockan ställd på 5

Imon blir det att gå upp klockan 5. Hann inte packa några grejer men putsa gjorde jag förutom Zack's grejer eftersom de är i andra stallet så det blir till att putsa hans grejer imon och packa in i lastbilen.
Ska bli lite spännande att lasta Cindy, Zack och Lana imon då de aldrig har åkt lastbil innan. Thistle gjorde ju det till Varberg utan problem.

Vi hann tyvärr inte provlasta idag då klockan blev för mycket men vi får hoppas på att det går bra imon med lastningen!

Men detta ska iaf packas: (om ni är intresserade av att veta)
* Benskydd x2
* Träns x2
* Sadel x2
* Förbygel
* Schabrak x2 (ink ett Nääs schabrak till varje häst)
* Magplatta x2

Det var nog det enligt hästgrejerna på hästen men till mig:
* Hjälm
* Väst
* Stövlar
* Sporrar (ifa)
* Spö (hoppspö)
* Kavaj
* Skjorta
* Vita ridbyxor (kläder över de vita kläderna)

Och lite övrigt:
* Havre/Betfor
* Vattendunk md vatten
* Hö
* Krubba x4
* Vattenhink
* Borstar
* Putsmedel
* Täcken för väder

Detta var de jag kom på nu och jag glömde säkert en hel del. Men nu ska jag sova då jag ska upp 5 och packa osv som sagt. Sover säkert i lastbilen sen, haha!
Hoppas ni får en grym helg. Det ska jag ha, för idag var den bästa dagen på länge och det ska fortsätta gå uppåt!

btw, besöksrekord häromdagen, awesome!

Bilden ovan är från min och Zack's första CR UTOMHUS.(2009)
60x60 då och han hoppade föööör högt. Har en annan bild på det men den ska ni får se en annan dag.
Min bäbis!

/jenny


dagen = grym

Dagen var lätt grym. Roliga lektioner, roliga människor.

Men efter skolan drog jag och Jasse och träffade Emil och Erik. Vi hängde runt i stan i typå 1½ timme men gud vad kul vi hade. Längesedan jag verkligen hade så kul.

Jasse tog sin 4 buss medans jag fick åka samma buss som Emil och Erik. Snackade med dem tills jag skulle gå av.
ÅÅÅH vad glad jag är. Den här dagen behövdes verkligen och är taggad för allt just nu.

Ska rida hästar, dock inte alla men de som behövs, putsa, packa  och något ni inte visste är att Jennifer som driver bloggen http://ponyryttarna.blogg.se kommer hit och lånar transport och bil pga av olika orsakar.

Återkommer ikväll!
/jenny

Måste göras IDAG!?


Hejhej bloggen! Idag är det Fredag ( Äntligen!) Och som alla vet är det Lördag efter Fredag ? .. oohhjjaaaa fattar inte att jag ska tävla imorgon :D Ilf .. imorgon skulle jag egentligen jag vara i SKOLAN? :S för det är 10-års jubleum för min skola , och så skulle vi vara lediga på Måndag? , men jag tig ledigt eftersom att jag skulle tävla ^^ ( hahah mamma blev inte så glad när hon fick reda på att men var ''tvungen'' att söka efter ledighet?) .

Ilf ! till en helt annan sak ;)
Inför tävling måste det putsas-tvättas m.m ? och IBLAND så känner jag för att skriva en liten lapp på vilka saker som måste göras inför tävlingen (konstig ?) hahah , men det blir så himla mycket enklare faktist! för då kan man lixom gå igenom sakerna när man är färdig?
ilf så jag tänkte rabbla upp alla grejer som måste göras IDAG!



Jappp japp , nu ska jag käka lite mat , och sedan följa ''Lappen'' ;d

xoxo

gaaaah , bilden för idag fick jag och min underbara BROR stå för ;D (cute?)



GAAAAH

Jag är verkligen inte bloggsugen. Usch, livet är komplicerat. Fy och blä.

Men idag hade jag 3 bommar på varsin långsida och joggade över dem. Sen hade jag lite småhinder mellan så jag varierande ridning, paint bild kommer kanske,kanske imon!

Ubbe - red igenom honom från topp till och tå. Han slappnade av riktigt bra och tog bommarna med luftiga steg(inte stressigt)
Zack - red jag mest framåt. Hittade suget och först då kunde jag sitta tillbaks och hålla emot lite. Han sög tag mot små hindrerna och galoppbommarna (de som var travbommar innan)
Cindy - red jag barbacka. Hoppade lite och bara övade omhoppningsvängar.

De andra, Palett och Otto vilade. Imon är det att packa en massa inför Lördag, AMANDA LILJEVALL...
när du ser detta, smsa mig!

Förlåt för detta otroligt tråkiga inlägg men fixar bilder osånt imon på de övningar jag gjorde idag. Men det kommer först imon kväll.

GODNATT!
/jenny

kul -.- blöt häst :(

aaa nu ska jag dra ner till stallet oc ''kolla'' när rojsan torkar? gaahhh får ju lite smått damp på sig själv när man gömmer att ta på dog regn kläder ^^ aja men tänkte rida ut på henne idag , och det samma får det bli imorgon  då det är tävling på Lördag :D
Aja nu ska jag gyyttaaa '
xoxoxoxoxoxoxoxo
//Kelly

bomövningar

Idag ska alla hästarna gå i paddocken över bommar. Får se vilka typer av bomövningar jag gör men de kommer troligen upp här.

Ska äta nu men bloggen står som nr 1 här ikväll!

det gör ont i hjärtat när du bara går förbi mig som jag vore osynlig men jag vet att du är bättre än så, det är bara ett spel som du spelar. Jag vet varför du är deppig. när jag tänker efter... gör det inte alls ont i hjärtat när du går förbi mig, det gör ont att se dig nere och se dig ledsen är som en del försvinner från mig!

/jenny

Lerumstidning, KOLLA

Nu är NÄÄS bästaste tjejer med i Lerumstidningen. Gå in H Ä R för att komma till sidan.


NÄÄS är bäst, ingen protest.

Ryttare med fräs, rider för Nääs. som det står på Allis transport. http://allislindgren.blogg.se

/jenny

Visste ni ...

Ubbe's läpp är lite speciell. Har tyvärr ingen bild på det. Men hans överläpp har liksom ett litet jack inåt.
Jätte svårt attg förklara men han ser så rolig ut när man ser det och han ätar på sitt speciella sätt.

/jenny

Bevis

Jennifer håller med om att vi pluggar mycket och bra!

"(BTW; Har blivit en pluggis. Och satsar på HÖGA betyg. Och kan säga att jag och jenny http://kellyochjenny.blogg.se är på gooood väg till MVG i matte o NO :D Hahaha De tråkigaste av allt... XD)
Hahaha
/jenny


Franska ?!

BIIGGG HEAD ! ;D
hhahahaha gaahh gumman det var fan länge sedan ^^
<3<3
jaa så här kul kan man ha när man har franska lektion utan lärare ? ;D
//Kelly

RSS 2.0