Bilder..

Veckan i bilder!
-I love it!''''
 
 
xoxo
//Kelly
 
 

Don't you know youre beautiful?

Början av skolan idag, goa...
/jenny

Godnatti

Skolan gick snabbt idag men besti var inte där, hon var sjuk :( 
Men tog den svåraste orienteringsbanan idag och hittade alla inom tiden, dock hade jag sällskap och jag trodde mina lungor skulle dö. Fy i helvete vad ont det gjorde.
 
Åkte direkt till Åsa och ska jobba här i helgen. Åkte hem en snabbis förut och hälsade på hästarna. 
Morgondagen ser ut som att jag ska jobba, rida ut Fortini (som har fått för mycket energi och ingen vill rida han när han är pigg hahaa, min fina stora) Och sen på kvällen blir det till att åka in till stan och möta upp några vänner, you gotta love it. Ska prata med mamma och se om jag ska åka hem snabbt under dagen eller om det räcker med att jag kommer hem på söndag, hahah!
 
Nä, nu ska jag kolla på PPL och sen sova. Tidig uppstigning imorgon och jag har mycket att göra, like always. 
 
Tyckte den bilden Kelly la upp var klockren, så ni få den i repris!
/jenny

..sometimes..

 
xoxo
//Kelly

Inköpt

Detta fina linnet köpte jag igår. Även ett par jeans som jag inte orkar visa idag, har på mig ridbyxor just nu. Ska sticka ut till stallet och fixa + rida lite hästar. 
 
/jenny

TTELA..

opaaaaaa gagnamstyle (Y)
Jag var med i tidningen (igen) woopwoop!
 
xoxo
//Kelly

Ännu mer PPL

Red ut Ottoi regnet idag. Konditions träning och han var så underbart fin, finns inte ord för hur han är nu!! Cindy.. Idag var det något med henne för idag travade hon rent! (inte halt)Med detta menar jag att hon inte töltade eller steppade. Detta händer endast vägen bort från stallet men nu travade hon jättefint hemåt, åh min ponny.
Red även Palett idag och hon är på topp nu. En riktig arbetarnarkoman, så känns som detta blir bra! 
 
Jag vill bara nämna att min vän Emma i nuvarande klass är nog förmodligen lika besatt av Vampire Diaries som jag är och det känns såhääär bra för nu har jag en vän att prata om VD om utan att hon ska tröttna helt ;) Tummen upp för detta!
 
Nu ska jag kolla PPL och dricka min varma oboy.  Så hörs vi imorgon
/jenny

26 september

Var somsagt en stund på Allum med mamma idag. Snäll mamma jag har. Nya jeans och ett jättesött linne följde med hem. Hittade inga skor så blir till att fortsätta jakten på perfekta varma/höst/vinter skor, woho...
 
Ska byta om och gå ut till stallet och börja fixa och städa (som jag har blivit beroende av att göra i stallet medan mitt rum ser ut som ett bombnedslag) Och även fixa mat inför imorgonbitti. Hoppas ni har haft/har en trevlig dag i skolan. 
Imorgon är det en kort dag så kanske kollar snabbt i Alingsås på ett par skor. Återstår att se. 
/jenny

PLL

Pretty little liars, det som får mig att må bra just nu. 
/jenny, godnatt igen.Men innan det får ni ett ton med bilder från allt möjligt och om allt möjligt.
 

Godnatt

Träningen för Emma gick helt suverän med Otto. Helt klockren och jag är bara nöjd att jag äger honom, min min min!!
 
Har precis skrivit klart mitt projekt "Dagens Ungdom" Kommer ju inte få ett toppen betyg tyvärr, de kräver så fruktansvärt mycket av en på den saken,åh!
Är inte på något toppen humör, ledsen och glad på samma gång men det hela gör det lite bättre att jag är ledig imorgon *studiedag* och att jag och min mamma ska till Allum och shoppa lite. Och grädden på moset blir att jag förmodligen ska träffa Kelly i helgen, så den här veckan kan väl inte bli något bättre än grym!
Ja, nu ska jag kolla lite filmer på videokameran och vara lite nöjd över mina rundor. 
 
Ni få ha en skön nattsömn, godnatt!
Finns ingeningen som jag saknar så mycket som Ubbe, mitt hjärta. Jag älskar dig! ♥♥
/jenny

Planerar..

-Vad jag gör just NU?
jo ni, det ska ni bara veta!.. jag och Jenny planerar en flykt HAHAH nejjjj... men försöker få henne hit nästa vecka! söjjsigt! ;)
 
Träningen/Träningarna idag gick galant!
Hoppade inte några höga språng med Rojsan idag pga av att hon tävlade i helgen. Gick så JÄÄÄÄVLA bra ska jag bara påpeka. Jag red som om jag ägde ridhuset och rojsan var lydig som en vältränad polishund! jeeflaaar vilken ffeeeling!
Kunde ta tillbaka och öka -HERRE-
Prinsen skötte sig ''hyffsat''.. Han var jätte sur idag lixom? o.O defq?haha nej men tillslut fick jag till två fina rundor.. i både 110 höjd med vandlig bana.. och när vi sänkte ner lite och tränade på omhoppning!
 
goooo bild från Dagstorp :D
hahah snygga frammben Rojsan *HOOST!*
 
xoxo
//Kelly

25/9 in tha school

Jadå, vi ska jobba. Väntar på att lektionen ska börja bara. 
/jenny

Trollhättan 22/9-12

Idag var det unghästarnas tur. Otto och Fortini båda 5 år.
 
95 cm
Otto - Han var så otroligt jäkla fin. Fick helt fantastiska språng. Så ja, den här rundan lever jag på just nu. 
Fortini - Han har haft s.k rampfeber, haha. Hoppat jättefint förutom på banan men när vi var i Gråbo för någon vecka sedan släppte det. I lördags gick han runt med ett nedslag. Inget att tänka på, jag var jättenöjd. 
 
1m
Otto - Nu var han trött och blir lätt grinig. Så fick inte alls samma känsla som innan. Han trampa om och bara tjura ihop sig så kicka till han 2 gånger efter 3an och då blev det genast mycket bättre. Men jag är nöjd men gillar den första rundan mer,
Fortini - fick ett stopp in i kombinationen. Dock hoppade han mycket bättre i den här rundan. Han hoppade liksom mer, (gick nästan över 95 haha) Han har knappt hoppat kombination men jag är såklart nöjd över att han går runt. 
 
Snart går vi upp någon dm. Speciellt för Fortini iallafall då han hoppar bättre. Otto ska nog också gå upp en höjd. 
Haha, nu snackar vi inte 120 (inte än hoho) men kanske 105, eller 110. Återstår och se vad nästa tävling har att erbjuda. 
Nu ska jag kolla film med min fina Oboy. Glömde nästan att berätta att jag inte ska köpa/äta något socker i skolan på 2 veckor. Klarar jag det, köper jag inte mer än en gång i månaden, wish me luck!!
 
/jenny

Bra vänner var det ja

Ni såg häromdagen/förra veckan(?) bilder på en av världens finaste person, nämligen Emeliepemelie (http://norrakullensstalls.blogg.se)
och en till av alla mina nya fina vänner är Jennifer Ö. Haha, så jag bjuder på fina bilder som vi tog på lektionen idag.

Nu vill jag inte bara peka ut någon sådär, ta inte illa upp om jag inte nämner dig. Men ibland lyfter jag fram mina  vänner. Så ta åt er, ni är helt fantastiska.Emelie och Jennifer. - YOLO
/jenny

24 september

Ja, jag vet att jag har bloggat urdåligt. Men drar lite snabbt som kommer mer i utförliga inlägg - såklart!
 
*Tävlade Otto ovh Fortini i Trollhättan i Lördags, jättefina!
*Igår fick vi en ny medlem i stallet, en fläckig sak. 
*Byggt två uteboxar under helgen. 
*Hästarna har såklart rört på sig
*Jobbade igår
 
Har så mycket i skolan som ska fixas, sa jag precis mycket? Haha, har knappt några lektioner, endast projekt men jag börjar tröttna på dem. Så de måste jag skriva klart imonbitti. När jag kommer hem från skolan är det snabbt in och äta och sen tillbringa resten av timmarna i stallet. Idag kom jag hem halv 5. Gick ut vid 5 och kom precis in. 
 
Otto fick sig ett lugnt pass. Red på vägarna och klättrade lite. 
Cindy red jag ut i skogen och hon var gudomligt lugn..? 
Palett är typ igång. Jag tar det försiktigt med henne och vi ger henne mer tid än nödvändigt. Bygger just nu upp grundmusklarna ännu mer och hon är fräsch. 
Och lalal... fick sig en skritt-tur. H*n ska ju endast ta det lugnt i någon/några månader så vi promenerade idag. Väääldigt kort tur. Men h*n ska få vila imon. 
 
Hoppas ni hade en bra helg, ska se om jag hinner uppdatera er lite om resultaten i Lördags imonbitti, puss
/jenny
 
 

Fortfarande uppe i varv!

Igår var min glädje på topp, helt seriöst! 
Vinna med en ponny som knappt kunde galloppera för ett år sedan? Som rev för att hon inte orkade lyfta för för dålig musklatur?
Jag gjorde det!-VI gjorde det! omg säger jag bara! helt sick!!
 
Min bebbe! Love u! ;*<3
 
xox
//Kelly
 
OBS: om ngn har bilder från tävlingen skulle det vara GULD om ni kunde skicka dem eller ngt? :D :D 
@Kelly Wessling -Facebook
-om ni ska skicka till mejlen kan ni vara snälla att komentera innan ;)<3

Kvalad och klar till eliten!!!

Kolla bara på bilden så förstår ni!
-Rojsan levererade idag! BIG TIME!
 
L.B:
A:O, Snabbast tid.. men dock blev jag liiiite för ivrig så hon petade näst sista.. WOOPS! AJA.. tänk.. 2sek från den som van.. 2 fu*** sekunder GUD!
 
L.A
A:O+A:O, Snabbast bäst och NOLLA!-Vinst!-- KVALAD TILL MEDELSVÅR! OMG OMG OMG! lycka lycka!! fyfan asssååå! Bästa tävlingsdagen på JÄVLIGT länge!(med rojsan!)
 
aah min lycka är på topp!
men min mage ropar.. så woopwoop my lovers!
 
xox
//Kelly

Nu drar jag!..

Hejhej, ett snabbt inlägg! nu drar jag mig mot Kungälv med Rojsan och hoppar L.b-L,a får se hur resultatet blir då det var ett tag sen sist. Men strävar efter vinst i l.b och en supernolla i L.A så jag blir kvalad till MSV (YY)
 
Dagens outfit- typical Kelly Wessling och Grageelagh Roisin? ;*<3
 
xoxo
//Kelly

Jag saknar dig♥

Finns inga ord för dig, du var mitt allt. Hoppas du har det bra mitt hjärta, hoppas vi ses igen♥
Love you once
Love you still
Always have
Always will
/jenny

¨Låter det töntigt?

Har insett nu under den gymnasietid som har gått nu, att jag faktiskt har helt fantastiska vänner. Känner mig helt plötsligt trygg på ett helt annat sätt än vad jag har gjort innan. Jag vet att så fort jag grubblar och vet inte vart jag ska ta vägen, kan jag ta mobilen och ringa en av dem. Berätta för dem och dem finns där och stödjer än, tack fina ni ♥
 
Men har också insett att hästarna är en större del av mig än vad jag har trott. Det om något har vart jobbigt. I min gamla klass hade man accepterat att jag red och inte hade tid till att jämt träffa dem och partaja. Men det var svårt nu att passa in i klassen. Jag var liksom hästtjejen, visste inte vad kul var för något enligt vissa. Fruktansvärt tråkigt, men och andra sidan... Ska jag inte vara stolt över den jag är? Ska jag inte förengångsskull känna mig stolt och skryta lite att jag känner mig duktig?
Detta är ett fruktansvärt provocerande inlägg som någon läsare här ute kommer gå i taket på och snacka så mycket skit. Men ja, gör ni så.
 
Men det jag vill komma till är att varför ska man döma ut någon så snabbt? Varför ha sådana fördomar? Jag mår illa på dem. Jag har fördomar, det är normalt i vårat samhälle idag men det borde inte va så. Att hästtjejer bara snackar häst dag in och ut, vet inte vad något annat är. KUL om just DU är hästtjej, var stolt om du känner att hästar är ditt liv men jag ska försöka säga såhär.. Jag tycker om hästar, de har en del av mig - helt klart!
Men jag är inte tjejen som älskar hästar fastän jag gör det. ;) Jag är gärna "hej och hå, fest och filmkvällar", Hahah, det är ett citat.
 
Men jag har inte tillräckligt med tid helt enkelt. Så snälla söta ni, förstå det :) Vill inte dra alla över en och samma kant. Men nu förstår ni liite iallafall. Puss
/jenny

varför regnar det?

Sitter i trappan med fina datorn. Mamma och jag hjälptes åt i stallet. Mocka och spåna. Medans Pappa småfixade med dörrar och allt vad det heter. Hästarna är inne med gosigt hö. Ska ut nu och skruva upp lite krokar och plocka lite här och där. För i helgen, blir det en bra helg..
 
Så jag trippar ut nu och bloggar mer ikväll. Ska se om jag kan få publicerat de där lite extra inläggen. hhihi
/jenny

in tha school

Sitter och skriver på ett projekt i skolan. Någon som har någon idé vad man ska skriva om Dagens Ungdom? GE MIG isf..
 
Orientera precis, fett jobbigt och onödigt i regnet. Så har inga skor just nu. Usch och blä.
Proud mary keep on rolling.
/jenny

bby..

Bilden för idag fick min bääääbis stå för.. säg HEJ till min största pengatjuv.. MONSTER!
hahaha neeeej.. men älskar verkligen Monster, helt jäkla sjukt! 
 
aja, idag fick jag ilf klippt prinsessan. Så nu är hon snygger inför tävlingen. YAY!
 
Dagens ''ord''--> BLÖÖÖ
För jag känner just så idag.. BLÖÖ på allt.. fuck it...
 
nä nu lägger jag mig, vill eller kan inte tänka rakt..
hejDÅ
 
xoxo
//Kelly

18 september

Igår red jag Otto i paddocken och han var sååååå fin!! Thistle red jag där också, gick bra men han är fruktansvär att rida... ;)
Idag red ut Otto med My, Han var återigen jättefin! Red Zack i paddocken han var lite grinig och seg men blev mycket bättre sen. Helt underbar!
 
Ni ser bilderna ovan? Det är bilder på en helt fantastisk vän. Vi går i samma klass nu och finns ingen som henne, tro mig. Mer speciell människa finns inte, haha!
Och jag var självklart tvungen att testa en inställning.. visst är jag söt? :P
/jenny

-Back on track!!!!

tjena mittbena ;D
I helgen drar jag och Rojsan till Kungälv!
ÄNTLIGEN, som jag längtat att få tävla henne.. va länge sedan..oooh maaaj gaaad förra gången var på räkanhoppet :$
AJA, ska ilf hoppa L.B-L.A, hoppas på den sista nollan nu så är vi kvalade till MSV! hoppas hoppas..
 
Idag ska jag markarbets träna lilla Rojski och sedan ta en liten del av stallet då nattis (min syster) ska rida lille Prins idag!
Sedan? jaaaaaadu?
Hem och packa skolväskan eller något? HAHHAHA -nolifer- *HOOOST*
juuste loooooooovar att jag ska bli bättre på updaten! 
 


HAHA dagens.. love it!
xoxo
//Kelly

OPPAA

Sprillans nya datorn sitter jag vid nu. En dell. Helt OK faktiskt och tror jag föredrar denna framför Mac, OJ sa jag det?
Hästarna ska röra på sig och jag ska käka. Så jag får pilla lite med mer datorn sen och lägga över andra stuff från min andra data till denna. See ya later.


Alla syskonen i en bild.
/jenny

helgen och måndagmorgon

Helgen spenderades i Ljungby. Var hästskötare (låter finast) åt Karin. Bortsade, skrittade av dem efter hoppning, mocka, pysslade lite med allt runtomkring, fixade hästen mm. Dock behöver jag ett par riktiga jäkla springskor, då mina fötter värker som tusan efter ha gått med 4 hästar lite hela tiden.
Men jag har haft jättekul, har dock inga bilder men har filmer på henne när hon rider. Ska lägga upp dem på YT ikväll då Karin ville det. Så dem ska ni få del av. Vill ni ha resultat? För det gick verkligen superduper bra!! *stolt*
 
Lördag:
Bella avdb - 8 fel i 130
Roland - Nolla i 130
Columba - Nolla i 130
Evita - Nolla i grunden 140. Ett ner i omhoppningen. (A:1A)
 
Söndag:
Bella - Nolla i 135
Roland - Nolla i 135
Columba - Nolla i 140
Evita - Ett ner i 140
 
Sen placeringar på det, vilket jag inte har koll på då det blev 8/9/12 mm.
Somsagt, haft riktigt roligt - TACK för den chansen!
 
__________________
Idag får vi våra datorer. LALALA, vet dock inte om dem är bra eller snygga. Det återstår och se. Nu måste jag börja fixa mig men ha en bra dag så syns vi ikväll med filmer mm.
/jenny
 
 

Min helg..

Helgen startade med GODA nyheter!
Vi har masserat rojsan några gånger pga av hon haft lite spänningar i rygg och rumpa på ena sidan.. men igår så tyckte min otroligt duktiga massör att hon inte böhöde mera massage. Jätte kul att få höra eftersom att inte bara rojsan blivit okej igen, och även att det ändast var jag som fixade det! -Slängde gramanen och gummisnodden- (inte bokstavlingen! Men nääästan. Så jag har fått jobba otroligt mycket med migsjälv!
Men annars? jaaa.. hade inget att göra.. var hemma och kollade på tv.. Och när jag har tråkigt går min kropp i sleepmode -LOVAR- so jag var hel trött och somnade framför TV'n vid tio! :$
AJAAA
Idag fick jag sovmorgon *nästan*
Sov till typ elva (Y)
Sedan så har jag gjort naada, klippt gräset jusste..
Sedan blir det ett bombpass med Rojsan för BErit (dressyr) OOH MAJ GAD! nejjneej.. men berit är absolut den bästa jag tränat dressy för! 
Efter träningen blir det att vara med bästa Beckiiiis!
Sedan drar vi till EDET (Y) HAHAHA fulaste stället i Sverige..
 
Imorgon, träning med rojsan eller Prinsen frö berit igen (Y)
 
 


Spelar ingen roll vart vi är... -alltid lika kul tillsamans!
Love u my little Bitch! :*<3
 
xoxo
//Kelly

Trevlig helg

Packar som en galning. Slänger ut grejer, in med saker i väskan. Inte så mycket egentligen men glömmer alltid något. Ska till Ljungby med Martinsen idag. Kommer hem på Söndag, så ni får ha en trevlig helg. Förhoppningsvis har jag det då det är HÄSTAR som gäller!!
 


/jenny

Blondinbella och hästar

Så otroligt duktig och drivande tjej! Imponerad!!
 
Red Zack i paddocken idag. Han var jättefin och hoppa studsen bra, mjölksyran kom ju såklart men nöjde mig och övade mycket på svängar och det ska kunna gå från 0 till 100 på direkten. Otto red jag ut på vägen, galopp och trav i lågform. Cindy red Emily då jag tog Zack då han bråkar och är trotsig. Nu blir det film. Godnatt!
/jenny

13/9

Har ingen jättelust till bloggen som ni kanske märker. Men jag ligger i och har en del smaskiga inlägg men har ingen ork/vilja till att skriva dem. Hoppas att jag hittar tillbaka. För den helgen som var saknade jag inte att blogga. Red, satt i domartornet, var på Nääs osv. Jag saknade det inte men jag slängde in ett inlägg, ett tråkigt sådant också. Men ska försöka skriva lite mer roliga så håll i er, det kommer snart. Tror jag...?
 
Idag ska Cindy och Otto motioneras i skogen. Bara en lite chill trip. Och imorgon blir det antingen trim i paddocken med bommar eller konditionsträning ute, har inte bestämt mig ännu..
 
Skolan idag var ganska lugn. Börjat med ett projekt som ska handla om hur det är att vara ung idag. Så läser, skriver och läser ännu mer. Fast dagen blev ljusare när vi (Jag, Jennifer E, Jennifer Ö, Emelie W, Natalie N och Emma O) fick något flip. Jag vågar inte gå in på detaljer (rädd att bli dödad imon) men jag sprang till Ica, av olika saker. Kom tillbaks och sen var det lite snack emellan där osv. Sen brister Jennifer Ö ut i skratt och sen börjar alla skratta, ingen kunde sluta så kände ganska bra att man ändå kommer överens.
 


/jenny

Cute people

Igår kollade jag lite på Youtube, mestadels Vampire Diaries. Men på något vänster kom jag inte på Cute People. Massvis med olika människor som är kära i varann, vad gulligt va?
 
MEN efter har sett denna, så var det inte många som kunde slå denna faktiskt. Så fruktansvärt gullig och rolig. Dog lite då och då. Värt att titta på faktiskt, ;))
 
/jenny

Twilight Twilight Twilight...

LÄNGTAR tills den nya och förmodligen sista Twilight filmen kommer ut. ÅÅH, jag är typ kär i alla killarna där. Nejmen, dem ser bra ut. Punkt slut.
 
/jenny

Ridprofilen

Idag var det ridprofilen i Gråbo. Lösgörande på schemat och Fortini fick hänga med. Jag vill verkligen inte vara den som skryter men nu är detta min blogg (och kellys)
Det vi gjorde idag, det var inte ansträngande. Ett av de tråkigare passen, helt klart. Jag brukar värma upp så när jag tränar/rider hemma. Det ända jag jobbade på med, var högerbogen men den kom på plats så jag mena, WOW jobbigt pass, haha.
 
Sen vet jag att det var svårare för vissa men som Pia sa, alla har sin historia och INGEN vet hur mycket energi som är lagd bakom den. Så ni som läser detta och fick kämpa, ta verkligen inte illa upp. För JAG tyckte detta var lätt!
 
Det hela började med att jag var skit förbannad att rida en jobbig dressyrsadel, hade kunnat skjuta någon. usch fy och blä. Dumma sadel och dumma ''dressyrträning'' Så jag var väl inte så glad på mamma och åsa som tvinga mig upp i den. Nä allt var fel. Och Fortini gick bra och inget var svårt. Säger inte så mycket mer (finns inget) men som sagt, träningen var lite för simpel för min del. Javisst, man kan sitta och tänka på sin sits och jag vet att min förbaskade vänster armbåge gärna pekar litelite mer utåt osv, I'M WORKING ON THAT!
 
Jaja, efter ridpasset var jag nöjd och Fortini var också nöjd. Jag hatade dressyrsadeln ännu mer, spelade ingen roll om jag fick en jättefin sits och att Sandra ville att jag skulle rida i den när vi har dressyr träning, never ever!
 
Haha, märks det att jag är en hoppryttare? Jag är ju van vid dem lite mer framåtlutande bakvalven, det där valvet på dressyrsadeln var ivägen. Haha, ska nog sluta här. Men jag är nöjd över min och Fortinis insats. Han var verkligen jättefin.
 
*Hatar dressyrsadeln otroligt mycket idag, endast idag tror jag ;))*
Ja, jag vet att Åsa och mamma skicker upp mig i den nästa gång, tyvärr...
/Jenny - för dagen en dressyrsadelshatare. ;)
 
 

Träning för Emma E

Tränade Otto för Emma idag. Han gick faktiskt riktigt fin. Han är ju lite jobbig emellanåt med huvudet. Men idag var han somsagt väldigt fin. Lite bockar, kombination till oxer ur sväng, trippelbarr (:)
Han var väldigt lösgjord redan från början och bjöd ärligt framåt. Vi satte ihop allt till en bana i slutet och då var det en fruktansvärt jobbig sväng för en såpass ung häst som han men han skötte sig helt klart. Tog om det några gånger då det bara är att traggla. Han grinade dock ihop sig i slutet vilket resulterade att han gärna slog lite mer med huvudet och inte gick lika bra framåt men när han insåg att han skulle få hoppa så blev han glader.
 
/jenny som redan vet att ni har sett den bilden 4646 ggr men har inga nya bilder..

miss u summer,,,



the dress... i miss u,,,
 
xoxo
//Kelly

Är hos Åsa

Vaknade vid 7 idag... Så låg och kolla på film innan jag gick upp vid 11 och ut till stallet. Mockade och fixade. Red ut Cindy tillsammans med My som red Otto. En trip i skogen blev det och båda skötte sig riktigt bra. :)
 
Åkte till Åsa vid tre och har nu ridit Fortini tillsammans med Matilda och Filippa. Och nu väntar jag på maaat vilket lär ta en stund till.. Haha, jaja. Imorgon blir det till Nääs för att sitta i domartornet. Har flera inlägg/ideer på G.
 
Så återkommer sen, puss på er!
/jenny

Gårdagens träning

igår träna jag för AnnaE med bjässen, fina Fortini. När jag börja rida fram trodde jag aldrig att hästen skulle lossna. Han var spänd som en fiolsträng, lyssnade inte när jag försökte ta tillbaka ELLER rida fram han. Haha, volterna var väl inte att skryta om.
 
Men sen ba BANG BOM POFF släppte det när vi började galoppera fram. Han var jättefin och reglerbar. Var samma övningar som tisdag (mycket ursväng mm)
Upphöjda bommar på voltspår och där fick jag Fortini på bakbenen och reglera helt mjukt och han bara hoppa över. Sprången var såå fina och han har blivit mycket kvikare dock är det såklart mycket slit kvar men det börjar redan bättra sig!
 
Bara för att skryta (förlåt om jag provocerar här nu) men detta är just mer för migsjälv. Anna sa att jag ger självförtroende åt han/mina andra hästar. Jag är där och stödjer upp, samtidigt som jag låter hästen göra sitt misstag. Alltså att jag inte räddar den från ett jättedåligt läge som den själv skapar pga att den inte lyssnar på mig. Då får hästen ett nedslag och den lyssnar sen efter detta på mig.
 
Så ja, Fortini skötte sig så bra. Invigde sin NYA magplatta och sitt NYA Polo schabrak. Bild kommer senare iveckan/helgen)
 
/jenny

Sjukt bara helt sjukt...


Jag är inte vackrast eller smartast.. Försöker hårt med att komma folk nära.. Men när jag är för nära känner jag mig osäker... Är det verkligen mig dom gillar? Eller är det hon andra? Hon som käpar sjukt mycket?... Nej! Det är fan slut.. Ska sluta försöka.. Dom får komma till mig, gilla MIG!




Säger det bara en gång...:

.... I sekunden om jag hinner.
Du är allt jag någonsin önnskat...
Du är allt jag någonsin drömmt...
Du är den som får mig minnas alla saker jag har glömmt...

Snälla bli min...
Xoxo
//kelly


Hästar, hästar och hästar

Började dagen på Gråbo ridklubb. Haha, fick rida ridskolehäst. Gissa hur länge sen det va...?
Läraren sa att han kunde vara lite slö och jobbig att sitta på i traven. Och lite seg men inte så farligt och traven var inte så farlig, lilla Epos. Fin liten fux. Fokuserade mycket på sitsen, inverkan - grunder! Epos släppte efter jättefint och jag fick faktiskt en väldigt härlig känsla då jag galopperade på långa tyglar i galoppen och han bar upp sig själv.
 
Nu på kvällen var det ridprofilen (imorse var det för att testa vår s.k snart inriktning - ridinriktning)
Jag var beredd på att Otto skulle vara lite mör i kroppen och inte så samarbetsvillig. Men mot mina förväntningar så skötte han sig riktigt bra. Han blir bättre och bättre i galoppen vilket gör det lättare att sätta hans bakben under sig i trav och galopp. Men vi tar ett steg i taget och stressar inte - då kokar det gärna över. Men idag var det takten vi la ner all arbete på. Ska man länga traven så ska det inte gå fort, utan länga steget. Lösgörande och lite travbommar, ultrakorta och sen några längre.
4 bommar - 20 m - 4 bommar
Otto var bra men vingla lite emellan bommarna någon gång då han gärna vill komma bort från att trycka in sina bakben under sig. Men jag var trots allt nöjd för han försökte faktiskt och jag tror han kommer bli något fantastiskt fin (oj, provocerande mening;)
 
 
Imorgon blir det Anna träning med självaste bjässen, Fortini. Underbart med hästar, helt klart!

/jenny

Fy f*n för såna säger jag bara

Been there, done that. But almost everyone grow up, exepct you.
 
Säga att man innerligt hatar någon. Jag kan säga att jag hatar någon och inte mena det, ni vet lite sarkasm och ironi i det hela men veta att någon hatar någon annan och sen se att man är med den dagen efter eller skriva så himla vänligt om henne/honom. Usch, löjligt.
 
Nä, detta ska väl inte bli något hatinlägg. Det hade varit lättare att säga det till en person, alltså den som snackar och boom bang men å andra sidan, angår detta mig?
Det gör det ju faktiskt inte, så nä, Nu vänder vi på steken!
/jenny - som behöver en bra film och lite sömn

Träning för Anna med Otto



Tränade somsagt för Anna. Var ett tag sen så kändes skönt att träffa henne. Första inomhus träningen också, kulkul.
 
Jag fick träna med den sista gruppen, alltså kl 7 men de var sena så började kanske vid halv 8 som senast. Vilket fall så skötte sig Otto helt okej, Eller han var jättebra men inte så bra som han egentligen brukar vara och jag brukar rida ännu bättre i början.
 
Idag tränade vi mycket på att hoppa ursväng. Ni som vet om Otto så studsar han lite innan och vill taxera själv och sen hoppa. Han är för ung för att flyga iväg själv och lägger sig själv i botten. Vi hoppade rakt in i vägen (ja, det var en övning) Ur sväng 2 galoppsprång till hindret, riktigt tufft för Lilla Otto. Han hoppade lite väl högt i början. Han är såå försiktig och vill verkligen riva och samtidigt göra sitt bästa, hur gör man då?
Jo, då hoppar man gärna lite nära då det är läskigt att hoppa av normalt pga väggen som kommer upp direkt efter språnget. Gärna lite kråksprång också. Hoppar över hinderstöden upp mot taket, ja varför inte när man ändå är igång?
Haha, min lillaOtto. I slutet hoppa han faktiskt mycket bättre. Satte höjd och avsprångspunkten och jag red mycket bättre.
 
Det var inte det att jag red dåligt. Anna sa jag hade väldigt bra hand och sits. Gjorde en bra inverkan men det var känslan, att Otto var lite loj. Och det har han faktiskt all rätt att vara men det var bra att få ett pass som var bra men som inte var bra. Otto gjorde det han skulle, gjorde jag med men vi kunde gjort det lite bättre. Jag kunde... Jag vet vad jag kunde. Haha, men Anna var nöjd med oss och tyckte jag löste detta jättebra för innan har han bockat heeela tiden så nu ÄNTLIGEN, kan jag börja rida ihop han.
 
Somsagt, jag är nöjd men inte toppen. Kan vara för att jag är trött, vi det var faktiskt en riktigt bra träning!!
Tror jag får bättre fäste med de här än med min läderstövlar, tycker dock inte att det är så vidrigt snygga ;)
/jenny

Frulle!..

Jag och amanda har ätit på mc'donalds ett par gånger nu till frulle, och tänkte att vi skulle variera lite?
Så vi gick/åkte med epan till boströms cafe! Like a boss...
Xoxo
//kelly

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2292867/images/2012/pic_5045a2579606ee39ff0041d2.jpg" class="image">


Skola...

Usch och fy på regnet! Jag är fortfarande skit förskyld och vill helst ligga under mitt täcke och kolla på the lucky one IGEN - den var brraaa!
 
Men istället ska jag trippa vidare till skolan. Jag vill bara klippa av mitt hår, sådär lite längre axellångt. Vågar jag? Nä. I-landsproblem. Nu ska jag ta på mig min gositröja (om jag hittar den) och sen dra mig mot bussen om sisådär 45 minuter. Ha en bra dag i det fina äckliga Sverige!
 
/jenny

Stallet idag...

Igen ridning idag då jag börjar blivförkylld, men gick med henne i skogen och avslutade med longering! Riktigt mysigt faktiskt! Först var hon väldigt sprallig och ville bara bocka(sötaste^^) men i slutet vilade hon tom i stegen i alla gångarterna! Duktig! Imn blir det markarbete! Xoxo
//kelly


I veckan och kommande



Måndag - Inget. Rida hemma.
Tisdag - Träna för Anna E med Otto.
Onsdag - Ridprofilen. Den får Otto gå då den inte skulle vara så hård.
Torsdag - Träna för Anna E med Fortini.
Fredag - Skulle tävlat men vi struntar i det då det var efteranmälnings avgift som heter duga. Rider hemma.
Lördag - Ev till en nära vän, woop woop
Söndag - Funktionär på Nääs. Domartornet!! Rider hemma
 
Nästa vecka, de dagar jag vet att det är något.
 
Tisdag - Emma E träning med Otto/Fortini
Onsdag - Ridprofil. Otto (?)
 
Älskar när det är proppfullt. Ska kanske tävla nästa vecka, who knows? :)


Jag saknar Vårgårda. Ja, jag saknar allt skitjobb men samtidigt att rida de underbara hästarna. Kliniskt rent eftersom man inte har några systrar där, hahah ;)
/jenny

Fullt upp

Idag började dagen med Ridprofil - Teori. Vad vi har för mål, realistiska och mer orealistiska. Skriva lite om sig själv och hästen, sina bra sidor, och sämre som man vill jobba upp,
Dagen forsatte med trip mot Majorna med några ifrån min klass, haha. Slutade bra och slutade tidigt.
 
Nu har jag ridit ut Cindy i skogen, mycket klättra. Otto fick kondition. Har även pratat med min saknade vän Jasse, goaste tjejen! Nina och Kjell har vart här med lite bullar så nu är jag mätt.
 
Kollade på Mirror Mirror igår och den var faktiskt riktigt rolig, haha. Borde väl inte skratta då den var ganska seriös när jag skratta, aja. Påbörjade the lucky one men insåg att jag då hade somnat vid 4, så ska kolla på den idag. Spolat igenom den snabbt iallafall. Sen väntas ännu mer film somsagt.
/jenny

Movie time

* The lucky one. (Dör av att trailern är så fin, och att Zac är så snygg)
 
* Mirror Mirror (För att Julia Roberts är med och en komedi/drama/romantik är bara så rätt)
 
* Snow white and the Huntsman (En film som jag bara måste titta på)
 
*  Journey 2 ( För att Josh är med. Dock lite för mycket fantasi, men jag står ut med det)
 

/jenny

Touché

En helg efteråt...
Den här helgen har gått för snabbt. Åkte och jobba igår. Passade på att rida Fortini. Ordentliga uteritter med kondition och en låg form. Han har väldigt lätt att bara hänga sig i handen, men det har faktiskt mer eller mindre försvunnit. Han bärde sig jättefint både idag och igår. Pigg var han, det nya fodret hjälper väldigt bra.
 
Red Otto i paddocken igår. Mycket lösgörande och en ärlig framåtbjudning. Han har blivit så himla fin. Nya sitter skänkelvikningarna så nu börjar jag med att avancera de lite. T.ex vänster format samtidigt som han ska flyttas åt vänster. Det kommer bli jobbigt för han men grymt bra för kroppen. Han gör även klockrena sluta och öppnor, förvänd sluta och öppna, förvänd galopp mm. Så ja, något har släppt. Gjorde volter över småsmå hinder, för att få loss korset lite. Ja, han var såååå fin! Slutade på ett räcke på 90cm, en gång från varje håll för att se hur han kändes - KLOCKREN!
 
Cindy är Cindy, nejmen även hon har blivit väldigt fin och hon funkar utmärkt på hackamore. Kan gå avslappnat så får se hur det blir med det!
 
Just nu sitter jag här med världens förkylning. Orkar verkligen inte detta. Och imon ska jag och några från min klass till Majorna... Och göra vad? Jag vet inte, en skoluppgift.
 

Blev såå sugen på en chailatte åxå. Skit också, införskaffas imon!
/jenny

Tidsinställt

I torsdags red jag hästarna på morgonen vilket resulterade att jag, Jennifer och Siri åkte in till Alingsås och hälsade på våran gamla skola, endast för att träffa några helt underbara lärare. Haha, skolan saknar jag inte.
 
I fredags (igår) så var jag väl lite överallt (haha?) lite problem med buss osv... Men red när jag kom hem.
Idag åker mina systrar på div2, jag fixar stallet och rida för att sen åka och jobba. Kul va?
/jenny

RSS 2.0