Nu är det väl officiellt

Har nu börjat blogga på www.wissen.blogg.se
Återstår om jag tycker det är kul. Hoppas att Kelly inte blir sur nuu. Men tycker att hon uppdaterar flitligt på hennes andra blogga så känns onödigt att hålla igång den här. Denna kommer absolut inte försvinna, den har otroligt mycket minnen och någon gång kommer vi kanske tillbaka. Men somsagt finner ni mig på www.wissen.blogg.se
 
ha en bra dag kära läsare och jag ska nu ut och rida lite häst..
/Jenny

Om pengar växte på träd

Jag skulle ha en perfekt gård med underbara vänner och hästar. Sökte runt på Google och hittade massvis med finfina saker. 
* Ett fint hus är ju ett måste, gärna med pool såklart. Istället för att åka till sjön på varma dagar hela tiden så kan man stanna hemma någon gång i poolen och spara tid till att rida ännu mer hästar ;)
* Ett fint ridhus - jatack. Självklart paddock också då.
* Och det mest självklaraste, stallet!!
Massa fina hästar, även mina då ;)) 
Nejmen ja, man kan alltid drömma eller hur? 
/jenny
- bilder från Google

Drömmer mig bort

Hästarna har vart helt fantastiska idag, ni skulle sett dem! Flyger fram på rosa små moln!!
Jag har helt fastnat på hästgårdar. Kollar runt och längtar tills jag flyttar hemifrån. Om både jag och hum.. Jennifer vill ;) så ska vi flytta iväg någonstans,men somsagt allt ändras men vi har båda samma tankar angående gård och allt, åh!
 
Gifta mig rik med en kärleksfull man, jag mena.. Hallå? helt perfekt. Nej nu ska jag sluta drömma mig bort och kolla på tv istället. Ni få hade så bra! 
 
Kan visa bilder i ett annat inlägg.
/jenny

GRATTIS KELLY

Grattis till 16åringen nu dåå! Hoppas du får en grym dag idag hjärtat, det förtjänar du! 
Loveu♥
Går man långt bak i vårat bildarkiv så hittar man något otroligt söta bilder, big love to you!!
/xoxo jenny 

27 januari

Ska alldeles strax ut och ge hästarna lite mat och mocka medans de äter. Därefter blir det ridning. Igår mådde jag så jäkla kasst så trodde att mitt huvud skulle ramla av, hehe. Men ska försöka rida alla idag, mössan och halsduk på iallafall. 
På tisdag är det träning, om en vecka på (den 4de) är det elitträning med Puzzled och den 7de är det Annaträning med Fortini. Nu är vi på gång och ni har ingenaning om hur skönt det är. 
 
Jag vill egentligen bara rusa ut nu och rida men jag orkar inte skynda mig haha. Hästarna ska ha mat om cirkus 30 minuter men absistensen är stor vill jag lova, en dag utan att rida... Its killing me.
/jenny

Let it go, Let it be

 
Jag är så jäkla trött och jag är jäkligt trött på att vara sjuk. Ska nog sova nu så jag kan gå ut och rida alla hästar imorgon. Godnatt
/Jenny

Januari månad

Har åkt på en förbannad förkylning. Men träningen med Fortini gick bra igår trots hjärnspöken, hinder i vägen och duvor i taket ;)
Han hoppar mycket mycket bättre nu men behöver såklart traggla lite extra en alla andra just pga att han är dressyrhäst som knappt har hoppat i sitt liv tills jag började rida han. Igår var det iallafall gymnastik och lydnad, jättekul träning och hästen var fin, dock slö för skänkeln. Han var jättepigg och glad men sen blev han tröttare och slutade ta skänkeln helt, man ba yes!! 
Men senaste träningen var i november förra året så han är helt klart godkänt för igår, stora killen! 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett piss. Sov hos Åsa igår och tänkte stanna hemma imorse men drog mig till skolan iallafall. Helt okej dag, kom hem vid kvart över 3. Drog till donken med Mami och min snart 4åriga syster Fanny. Kom hem och fixade stallet och lät hästarna komma in. Idag fick alla hästarna vila!
/Jenny

All credit to Weheartit

/jenny

Jag ryker

 
Haha, ja.. Som rubriken lyder så överväger jag just nu att sluta blogga. Tycker inte det är kul förutom att uppdatera er om träningar/tävlingar hur det gick och hur jag tyckte det kändes. Men annars, nej. Inte alls kul att blogga.
 
Efter 3848 år som bloggare, hoh... så tror jag att jag ger upp. Ska ge det en chans till och eller så blir det bara uppdatera om tävlingar eller liknande. Vad tycker ni?
Ska jag sluta blogga eller ska jag fortsätta? Nu ska jag göra något annat, ha det så bra!
Vad vill du säga, när allting är sagt, vad vill du känna, när någon tagit din makt
/Jenny
 

Mina stjärnor!


Godmorgon

Kom på att jag har ett konto på s.k bilddagboken mer kallad dayviews nu men hahah, jag orkar inte hur söt jag var..
Blondare än blondast var jag. Så om ni har tur kommer det väl upp någon bild här, men de är riktigt pinsamma och jag skrev massa emotexter på varenda bild, positiv jag var (!)
 
Ska snart ut till stallet och fixa. Rida lite häst osv.
Hittade detta citatet på min sida :P
/Jenny - texten är nedan.
Ridsport är sporten som ger allt ifråga om fart, spänning, adrenalinkickar och känslan av att ha kontroll över en varelse på ett halvt ton under sig. Vinner man en hästs tillit har man en vän för livet,  som aldrig snackar skit och tycker om den för den man är!
 
 

ÅÅH DÖ KYLA DÖ

Varför kan det bara inte bli vår..? Bort med snön, bort med isen, bort med allt regn också. Seriöst, vill ha vår och typ sommar NU!
Imorgon ska jag förmodligen anmäla årets första start, både häst och ponny ;)
Men måste se till att hästarna får på sig alla sina skor, nu har andra skor åkt åt helvete.. man ba yes!
Nej, så ska titta på det senaste PLL och sen fortsätter vi mot nya äventyr med GG. Vet inte vart jag ska göra av med min s.k lediga tid. Har vart duktig och gjort situps, plankan, armhävningar och några till övningar över nästan en timme, förutom att det inte hjälper något :( Hahha, det gör liksom inte skillnad så jag gör det för skojsskull och hoppas på ett mirakel att det SKA ske något :D
 
Nu ska jag återgå till min bubbla, ska hämta lite chips innan mina systrar och deras kompisar äter upp det..
 
/Jenny

2 roliga videos

En på mig och Jennifer när hon har käkat godis... Och vi övar inför idrotten på tisdag :)
 

Sen även Vampire sucks extended scene, dör lika mycket varje gång!!
 
/Jenny

Yesterday @ school

/Jenny

God kväll

Allt är klart för idag. Ska bara ta det lugnt och kolla på VD och även GG. Kalla mig tönt men imorgon väntas en lååång dag.
Ska fixa stallet, rida och städa huset. Min syster ska ha kalas imorgon så huset ska vara städat. Har inte så mycket att blogga om. Men ni får ha det uuuurbra!!
/Jenny

Sista minuten resor

LÄNGTAR!! 
2 och ett halvt år tills vi slutar skolan, då drar vi :)
 
Kollar på en massa varma ställen........
Jag & Jennifer & Jennifer tänker dra någonstans. Såklart inget bestämt men någonstans blir det :) 
Och jag, Siri och Anna ska dra någonstans också när vi fyllt 18 :D
/Jenny

Lite forever alone är jag

Sitter på en bänk och pluggar en massa. Har ett matteprov att lämna in och ja lite såna grejer. 
Så dagens planer kan jag passa på att skriva om..
 
Slutar 16.00 vilket gör att jag kommer hem riktigt sent. Tror pappa hämtar mig vid skolan! Men Puzzled ska skrittas ut men Otto och Palett ska röra på sig. Tror Puzzled kan vila om det skulle vara så. 

Vill äta tårta när jag kommer hem men chansen att det ska finnas något kvar är en på miljonen... 
Nej, nu ska jag plugga vidare, ha en bra onsdag:)
ÅÅhvad jag är söt!!
/Jenny

1/15 Puzzled

Som rubriken säger så hade jag Puzzled på träningen idag. Skulle bara testa och det gick faktiskt riktigt bra. Jag gjorde samma sak som alla andra fast inte alls lika mycket/högt. Och jag tycker att vi funkar riktigt bra, tyvärr är jag så bajslång. Inte så att det stör henne men det hade vart snyggare med min syster på men hon klarar inte av henne ännu och hon har en massa hästar redan. 
Så jag får behålla henne någon månad till :') 
Får väl se vad framtiden har att erbjuda. Jag kan ju säga att storhäst är såå mycket roligare faktiskt, saknade min Otto idag ♥ 
Men det är kul med Puzzled! Gjorde mycket basic idag. Studs, ett och två galoppsprång med bommar och räcken. Roliga övningar och jag var väldigt nöjd och jag vet att om jag får chansen att hoppa Puzzled nu så tror jag faktiskt att vi kan vara ganska bra, wiho! *förlåt om det sticks i någons ögon* 
 
Nej, nu ska jag äta mina osthjärtan. (cheesehearts) Min syster fyller ju år idag så åt tårta när vi kom hem och nu ska jag kolla ett avsnitt på gossipgirl och sen blir det någon serie på tv som min vän ville jag skulle se ...
/Jenny

Nashville

Igår hade en serie premiär, Nashville. Den verkade bra och den var bra!! Missade dock slutet, somnade dum som jag är. Men låten nedan var med och ja, Hayden är med :D 
Vart vaken sen ett...  Kollade Twilight på tv och sen datan. 
 
/Jenny

Min systers födelsedag

Kan inte sova och idag fyller min lillasyster Emily hela 14 år, tror jag. Antar det, 15 kan hon inte bli... 
nej såklart hon blir fjortis, GRATTIS!! 
 
Själv har jag så jävla ont i ryggen så kan inte sova. Vrider mig åt alla håll och vill helst bara slippa tandläkaren nu på morgonen och matteprovet jag skulle gjort idag men inte ska göra pga tandläkaren. Så ska göra det på onsdag och sen har en grej att skicka in, ridprofil prov jag har missat ska göra på måndag vilket jag inte alls har pluggat på. Engelska glosor på torsdag, plus skriva klart texten på den. 
Ja ni märker... Jag dör långsamt men jag är så lat... Jag vet att jag borde göra det men gör det inte man ba: hallåå? ?
Så nä, det mestadels är ändå klart, det som ska skickas in och lämnas in men kan inte göra det för allt krånglar hela tiden. 
 
Idag är det Emma träning med... Ja, det återstår väl att se. Ni får suga på den karamellen liite till :)
/Jenny

Vill sova

 
Jobbat idag. Var ute på långa turer hela tiden vilket var störtskönt. Fixa stallet hemma och här. Red alla 4 imorse och Cindy var piggast. Var ett tagsedan hon var så pigg faktiskt...
 
Jag vill bara säga återigen till Mi, för jag vet mycket väl att hon läser detta nu att jag saknar henne supermegadupermycket! Hon betyder så mycket för mig att det inte går att förklara med ord. Min finaste bästaste vän! ♥♥
/En som saknar sin bästa <333

15 dagar KVAR!

HEEEEEJJJJJ
Hade ni en bra fredag? NAAJSFAN! Det hade I alla fall jag :D 
Henke kom hit, vi kollade film sedan Joinade Amanda oss och vi tog epan in till edet och köppte onyttigheter- OOOPPAAA!- 
 
Nu när jag e så himla hurtig ska jag sparka my ass ner till stallet och rida min Prinsessa ;D 
Sedan kommer Elitlaget hit och ska sova över klockan sex :D OPPPAAA
 
xoxo

Weheart it

Några bilder jag fastna för. Har en massa andra roligare bilder också men de dyker upp en annan dag!
Den sista, så klockren!
/Jenny

11/1-13

Har inte haft något intressant att blogga om så har har låtit bli. 
 
Imorgon ska jag jobba kl 12 på dagen och framåt kvällen. Skulle vart med Mi men det är svviiin halt och hennes päron vill inte köra hit då :( 
Men ska passa småbarn imorgon också så bloggningen kommer bli dålig. Men kan berätta lite kort om min s.k dag imorgon TIDIG UPPSTIGNING..
 
06.00 fodra (tror inte någon annan gör det imorgon så tidigt så jag offrar mig)
06.10-07.00 ÄTA, byta om 
07.00 fixa första hästen. 
07.10-09.00 rida så mycket jag hinner. Tror jag hinner alla 4 på det då alla ska en tur i skogen och trampa på i snön. 
09.00 ut med hästarna
10.00-11.30 fixa iordning stallet. 
 
Ska försöka hålla detta, wish me luck!
/Jenny 
O.B.S Ändring, ska vara klar i stallet 11.00 Behöver vara på jobbet 11.30!!

Julia Liv

Min otroligt vackra minisis! ;*
 
xoxo
//Kelly

Flyger över mitt förflutet

Allt har bara flugit iväg idag och jag mår bra. Riktigt riktigt bra för att vara ärlig. Jennifer missa sin buss (höhö) så hon hängde med mig på terminalen. Skrattade ovanligt mycket som vanligt.... Men ett samtal kom nu och det vände på min värld. Men antar att det är smärtan som bevisar att man lever...
 
Nejmen jag längtar till träningen om en vecka. Ska göra något ovettigt nu, så ni få ha det så bra! 
Vad skulle jag gjort utan dig min vän?
/Jenny

Good afternoon

Slutade tidigare idag. Sista lektionen blev inställd men det tar ju sin tid hem så var hemma vid halv 4 i äckligt regn. Jag känner mig så elak mot hästarna, jag vill rida och de behövs ridas..
 
Men känner att det är helt ok att de vilar. Hellre att de vilar en att det blir något hejkomochhjälpmig ridpass istället. Undra hur andra ser på saken? Undra om de hade traskat ut och ridit ut 4 hästar i det här vädret..?
 
Nej, ska kolla på Gossip Girl innan maten. Ni få ha det bra. (Surfar runt som en galning på tdb. Längtar till första starten, ooowie)
/Jenny

Lovely

Dagen kunde inte avslutas bättre. Så nu är gamla hemska saker lösta, jag är lycklig och känner att jag kan slappna av. Godnatt!
/jenny (bilderna har inget med saken att göra)

I will always be strong for you

Jag kommer alltid göra allt för dig, spelar ingen roll vad! Ett löfte är ett löfte.
 
Orkar inte blogga mer idag. Livet är uppochner. Eller egentligen inte, bara ursäkt för att slippa skriva något meningslöst inlägg. Men ska fixa lite i stallet sen blir det koma resten av året.  Hoppas ni har en bra dag!
 
/Jenny

Godnatt

Har Harry Potter maraton med mig själv. Ska snart kolla på den sista filmen. Var och klippte mig i förmiddags.. Gjorde faktiskt dipdye och min värsta tanke var att det skulle bli såhääär rött men det blev jättebra tycker jag. Mörkröd, precis som jag ville ha det :D
 
Hästarna fick vila idag och antar att det blir svårt att hinna med dem imorgon. Så får försöka hinna med alla på onsdag. Får även kolla om min syster vill rida lite på Cindy imorgon, fina tjejen! Henne om någon kan jag bara titta på och bli glad. Hon är så vacker och hennes ögon är genomsnälla, precis som hela hon!
 
Men nu ska jag fixa lite inför imorgon. Första skoldagen och slutar tio i fem, kill me now. Så ska packa inför imorgon så jag slipper stressa och sen fortsätter jag med att kolla på film och resten av kvällen blir det Gossip Girl men även fodra hästarna om cirka 1 en timme. Så godnatt till er! 
 
/Jenny

TJAAA

ph: Det mysigaste som  finns, just saying ^^
 
HEJHÅÅÅÅÅ! Är hemma i Göta nu, as bra dagar i backen med mycket snowboard och skratt. (jag är inte kass på att åka snowboard!) Men nu är jag världsklass-trött! :( Ska snart ner till stallet och pyssa på mina två skatter och sedan fodra alla stall (Y) ''YAAAY''
 
xoox
//Kelly

Dagens ridpass

Red Palett i hagen, pga skor. Men hon var kanonfin. Lite oväntat från min sida. Mjuk och lösgjord rakt igenom!
Min systers kompis Linnéa fick rida Otto när jag red Puzzled och min syster red Lana (hahah) Men det gick jättebra tyvärr så gick det lite snabbt för Linnéa och Emily i slutet... Hahaha. 
Jag tog en annan väg nämnligen. Men hästarna har vart kanon fina redan från början iår. Imorgon får Cindy ridas på morgonen innan vi beger oss ut på nya äventyr! 

Look at my horse, my horse is amazing!
 
/jenny

Om jag var rik

De här 2 schabraken har jag fastnat för. Från Tophorse:
De här snygga skorna fast i svart från Tophorse:
De här benskydden från Hööks är inget att tacka nej till
Men även de här från Myone:
De här från Tophorse. En av dem är pälsglans den andra är en spray som underlättar när man flättar och knoppar!
 
Har aldrig slutat tycka om dem här. Från myone
Från Tophorse:
Kan fortsätta i en evighet. Jag återkommer när jag har blivit rik. Detta går på några tusenlappar iallafall...
/Jenny

WATCH OUT

Är på ett jäkla humör nu. Hatar vårat schema! Helt sinnessjukt, de kan gå och dö för detta är totalt hemskt!
 
Måndagar: Börjar 8.30 ( vet inte om det är tjugo över... men aja) och slutar 14.30
Tisdagar: 8.20 till 16.50 (!!!!!!!!!) och vi äter 11.50. 
Jag har träning varannan tisdag. Då ska jag vara i Göteborg kvart över 5... Och de andra tisdagarna så kommer jag hem kvart i 7... Man får inte äta på lektionstid och jag får då inte äta på 7 timmar
 
Onsdag: 8.20 till 16.00 + ridprofilen på kvällen
Torsdag: 8.45 (måste ändå ta 7 bussen) och slutar 14.10
Fredag: 09.30 till 15.25. De har lagt om en lektion och lagt till en så får inte min sovmorgon som andra halvan av klassen fick förra terminen vilket ALLA är sura över. Skulle börjat 12.30 egentligen men nej...
 
Så ja, tyck synd om mig för jag är så fruktansvärt sur över detta! Detta är inte okej, hoppas de kan ändra på något för USCH!!!!!!!
/Jenny

Vågar jag..?

Har några dagar kvar innan jag måste bestämma mig. Men jag funderar på att göra dip dye, något jag velat länge men inte vågat. Visste inte riktigt vad andra skulle säga. De påverkar mig inte så mycket men det påverkar en alltid men eftersom mitt nyårslöfte var att våga vara mig själv ordentligt så kanske jag kör på detta..
Dock i rött. Ogillar rosa för mycket även om det är otroligt snyggt i håret ovan. Det är som är ännu bättre är att ha lockar, så ska surfa runt på youtube och hitta de snyggaste och framförallt lättaste! 
 
Så jag kanske gör det. Rött dipdye i mitt nuvarande bruna hår. Hum, maybe i do it :)
/Jenny

60 frågor

Gjorde den här i Februari 2012 och ser att svaren har ändrast. Så gör om den, för att detta är kul!!

1. Vad är ditt mellan-namn? Matilda

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn?  Något exclusivt namn, men är nöjd med Jenny

3. Är du i ett förhållande nu? Nej

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans?-

5. Vem var du tillsammans med sist? Vill inte säga det där

6. Får man fråga varför det tog slut? Tappade känslorna

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja

8. Vem vet mest om dig? HUM Siri Anna och Mi

9. Vad gör du på fredagskvällar? Hästar, Vänner, Fest.

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Frågar du mig det, seriöst? Finns miljontals!!

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej

12. Har du någonsin varit full? Ja

13. Har du testat droger? Nej

14. Röker du? Nej

15. Snusar du? Nej

16. Saknar du någon just nu? Ja

17. Hur mår du idag? Jodå, lite trött 

18. Hur många tabletter tar du dagligen? Inga

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Gjorde massvis med sånahär frågor

20. Bästa minnet från sommaren? Vänner, tävlingar och hästarna

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Danmark

22. När var du där? Flera årsen 

23. Är du rasist? Nej

24. Har du helt svenskt ursprung? Skulle kunna påstå det ja.

25. Om nej, vart kommer du ifrån?-

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Beror på hur killen är, alla är ju olika

27. Ser du fram emot någonting just nu? Massvis!!

28. Sköter du skolan? Ja, jag har fått en kick i baken och sköter skolan

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Jag var godkänd i allt + vg och mvg i några

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG / A

31. Vilket ämne var det? Svenska, Matte, Engelska, Slöjd, Spanska 

32. Har du fått ig på ett prov? Ja, i 8an.

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej

34. Anser du dig vara intelligent? Jag är väll inget geni men jag är inte efterbliven

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? En massa, hästar och vänner - yolo!

36. Vilken va den värsta tiden då? Hemskt att skriva ut det så in public

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Nej

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Urss va hemskt

39. Har du haft sömnproblem? Inte så att jag går på tabeletter men vaknar till och från. Svårt att sova på nätterna

40. Hur ofta gråter du? När det behövs

41. Vad gör du när du mår dåligt? Skriver till folk och vill att de ska tycka synd om mig

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Mina närmaste vänner.

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Hade du frågot mig för ett årsedan, så ja. Men inte nu längre nej..

44. Vilken klass går du i nu? BF1

45. Vilken skola? Lerums gymnasium

46. Har du varit otrogen någon gång? Nej

47. Har någon varit otrogen mot dig? Ja

48. Är du stolt över dig själv? Ja vissa dagar, andra inte

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Jag har många bra sidor

50. Vad får du ofta komplimanger för? Min ridning, mycket inom hästsport, utseende och hur jag är som individ.

51. Har du lätt att få folk att skratta? Beror på vem människan är. Vissa är ju lättare än andra ;)

52. Cider elller öl? Cider utan några tvivel

53. Har du några talanger? Har massvis men folk blir sura om jag skriver ut de här /avundsjuka/svartsjuka xP

54. Vet du om någon är kär i dig? Nje

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Oftast

56. Vad står det i ditt senaste sms? Ja previs :) vi kan ju kolla vidare på de :) filmmys e ju mysigt ;) <3 - min kära vän Jennifer.

57. Hur lång är du? 171

58. Hur mycket väger du? För mesig för att skriva ut det. Me mellan 57-62

59. Vilken storlek har du på kläderna? Är inte hela hundra men 24 på byxor (typ de minsta) och xs/s på tröjor

60. Har du svarat ärligt på alla frågor? Hade ju kunnat svara mer utförligt men annars ajjemänsan!
/Jenny

Jag älskar mitt liv

Idag är en bra dag, en riktigt bra dag för att vara ärlig.
 
Hästarna gick som klockor. Så jäkla fina verkligen och i toppform. Jag skryter om mina hästar men detta känns så fruktansvärt bra va, längtar till träningarna drar igång. Och att få provhoppa Puzzled. Så detta året kan bli bra!!
 
(Bilder kommmmer)
/Jenny

Nytt -jävla- ÅR!

Nu kör vi! 2013 KOM ON BARA! 
taggad som fään för detta året, ska visa alla jävlar vad jag går för!
 
Självaste Nyårsfirandet i sig kanske inte var lika lyckat som  Jennys men, fick vara med goaste vännerna, skratta, åka tåg? Se fyverkerier och tom få en kyss vid tolvslaget? OJOJJJJJJJ
 

Helt OK lixom? Kan säga att förra året så kanske det var lite mera planerat så aaa.. men DETTA året som komemr, (alltså nästa nyårsfirande) kommer det fan vara andra bullar! ;P
 
OMG 26 dagar kvar tills jag blir 16 bast- sweet 16'st!- shiieeeeet!
 
BTW- Kanske kommer åka till Lindvallen (random?!) så vet inte om jag kommer ha internet? :S
 
xoxo
//Kelly

Nyårslöfte

Förutom att vara fit for fight för allt så ska jag framförallt hitta mig själv ännu mer. Låta människor prata om de så vill, all skit ska rinna av mig - jag ska fortfarande stå kvar. 
 
Jag vet att några inte kommer acceptera det men då är de ju inga äkta vänner, eller..?
Nejmen det jag vill säga är att jag ska vara mig själv. Ska vara självsäker, ha bra självförtroende så som jag har på ryggen på hästen, den sport jag vill utföra föralltid. Jag förlorar inte min sociala omgivning med vänner. Jag var tex med vänner igår med hästarna vilade och dagarna innan det också men hästarna hade jag ridit. Jag får träffa mina vänner som betyder otroligt mycket. Jag har hästar jag kommer älska till döden. 
 
Som man säger varje år, det här året är mitt 2013. Bli ett bra år, snälla?
/jenny

Döende

Jag lever men är död. Gårkvällen var lyckad. Åkte till Jasse och fixade oss. Drog till en kompis till henne, Julia där de var flera andra, helt otroligt goa tjejer. Så blev det.. vad heter det? ehm.. förfest, just det ja. 
Sen skulle jag och Jasse till stationen i Alingsås där vi mötte våra vänner. Då gick även min fina kjol sönder i sidan... 
Gick över en och en halvtimme i spöregn till något helt ovärt. Så vi åkte dit där hennes vänner va och där hade jag så jäkla kul! Min dragkedja paja på kjolen och jag fick fixa den på ett helt underbart sätt, tur att det var mörkt. 
 
Men kom hem vid halv 4... Och sov till 12 och låg och dega tills min mamma hämtade mig vid 3. Så ska hjälpa till att fixa stallet sen väntas gossip girl hela kvällen tror jag. Älskar den serien! 
 
Så tyckte att nyår blev riktigt bra, bättre än förra året, eller vad säger du jasse? ;)
Nöjd och glad, dock trött och sleten så ska skynda mig och fixa stallet. Hoppas ni hade en lika bra nyår som jag hade!!
1 januari 2013, your welcome
/Jenny

RSS 2.0