Massa bilder ...?!

Hejhej bloggen!
Tog en massa kort idag med pappas-tjej's kamera !
Dock så började jag ladda upp bilder på min andra blogg , men detr tog ca 1&1/2 timma så jag struntar i att lägga upp bilderna på denna bloggen , så får ni gå in i min andra blogg och kolla ^^
www.kellyelinmarie.devote.se
Kameran som jag tog kort med idag , EN SÅN kanske jag kommer få i julklapp eller födelsedags present :D :D :D
= GLAD KELLY!
Den ser ut så hääääär --->
SKOJJAR INTE -- SKIT BRA !
KOLLA BLOGGEN !
www.kellyelinmarie.devote.se
www.kellyelinmarie.devote.se
www.kellyelinmarie.devote.se
xoxo
//Kelly

Världscup hoppning

Kollade ju aldrig på världscupen igår. Så nu klickade jag mig in på svt.se/play och ska kolla gårdagens hoppning. Men facebook och alla hästbloggarna gjorde det klart att Roffe vann om jag minns rätt?
Haha, men ska kolla nu!

Vet att vi vann världscupen på bilden. Mycket stolta ryttare!
/jenny

Dagen 31/10


Ubbe - red jag ut. Mycket konditions träning + klättring.

Zack - skrittade jag ut. Travade även en liten bit på vägen.

Goliat - fick rida min syster's ponny Goliat. En ganska stor och biffig b-ponny. Jag fick äran att rida dressyrpass på honom då Emily inte når om honom med sina korta ben och han kräver rätt mycket. Red ut ca 10 min innan jag till paddocken och lösgjorde honom mycket i bogarna ink korset. Mjuknade upp väldigt bra i slutet av ridpasset.

Otto - det blev mörkt och min syster var alldeles för seg så jag tömkörde han i ca 15 min. Klättrade en hel med honom så även jag fick träning.

Cindy - har tappat en framsko. Visste att den skulle åka -.-'

Bilden har ingenting med texten att göra men tyckte den var så söt så den kunde få komma upp!
/jenny

svar på kommentar/fråga

Emily har väl inte ridit någon LA på Lilleman? då får hon ju inte hopp finalen om hon går dit för hon har ju inga nollor! (Svara gärna i ett INLÄGG!

Svar: Emily har kvalat in till Msvb med Lilleman (dvs 3 nollor i LA) och har också startat Msvb med godkänt resultat. Kom t.ex 2a i sin debut. Så jo, hon får hoppa finalen!


Du verkar jätteduktig på hoppning!! Detta kanske låter som en dum fråga men jag undrar hur man blir lika duktig som du är? har ridit ett tag men inte lärt mig så mycket på ridskolan som jag skulle viljat :(

Svar: Tack så mycket!  Träning ger färdighet. Allt händer inte på 2-3 veckor utan det tar sin tid. Jag har otroligt mycket kvar att lära. Så ha en bra tränare och mata på kunskap hela tiden. Ta in all bra kritik och försök alltid ha mål som är realistiska!

/jenny 

''Ögon-shopping''

Idag blir det att ''ögon-shoppa'' lite ! Hela familjen till en av Europas största shoppingcenter! - någon annan dag blir det att faktist köpa kläderna , då idag inte blir då ;)
har inte så mycket mera att skriva om , mer en att jag satt i en bil igår för 10 timmar (KUL!)
Orkar inte skriva mera , men ska ta massa foton med pappas kamera ! kul kul
//kelly

Ingen ridning

Riktigt skit väder har det vart idag. Inga hästar har blivit ridna. Men vi fixade stallen och la in mat. Mamma och Pappa åkte tidigt på eftermiddagen för att fixa lite bilar som Mamma har på sitt jobb. (företagsbilar)
Så vi har städat nästintill hela huset. Dammsugit och slängt en massa onödiga grejer som ligger och skräpar i olika hörn.
Mamma verkade iaf stolt över oss att vi hade städat när hon ringde och sa att det skulle ta någon timme till. Det har nu gått 3 timmar sen hon ringde, haha. Inte så att jag är mammig - nejnej, aldrig!
Men lite kul är det när hon säger saker som inte blir av ;)

Det är så otroligt dystert ute nu ju. Grått, regnigt, lerigt och allmänt tråkigt. Det är älgjakt så man kan inte rida i skogen vilket gjorde hösten ännu tråkigare. Saknar sommaren otroligt mycket!

Det ända som lockar nu är pulversnön som kommer, då det är lättare att rida Cindy då hon älskar snö och blir så mycket lugnare och jobbar på helt annat sätt. En annan grej som lockar mer till vintern är ju självklart julafton och nyår.

/jenny

inte bloggsugen

Är inte alls sugen på att logga in och skriva här. Har ingenting att skriva känns det om. Tappat suget efter att skriva till er läsare. Men jag vet att det bara är tillfälligt och att jag kommer ha en massa att skriva sen men just nu är det så himla mycket att göra så bloggen skjuts åt sidan...
Men jag gör ett försök för att få till ett hyfsat intressant inlägg!

Idag är det samma hästar som ska ut. Blir härliga långa runder idag med. Och nu ställer man tillbaks klockan en timme - eller är det fram? Måste vara bak.
Ska också börja ta fram schabrak inför helgen och se till att jag hinner fixa Ubbe's man. Den börjar bli lite för lång så han ska friseras. Ska nog ha knoppar inför helgen men  den måste vara i någorlunda längd.

Nu ska jag fixa en grej som ska komma upp här längre fram över dagen!
Just deja, hade ni kul igår ni som friade halloween? :)

/jenny


Veckans planer

Inför kommande vecka är det en hel del grejer som händer b.la

* Träning för Malin Lindqvist på Onsdag med Otto.
* Träning för Anna Emanuelsson på Torsdag med Zack.
* Änglahoppet med Ubbe fredag-söndag. Hoppar inte warm up;en som är på torsdag då vi tycker det blir alldeles för mycket för dem. De behöver inte hoppa den egentligen så vi skippar helt enkelt den.
Vi bor ju såpass nära Borås så vi åker fram och tillbaks hela helgen och hoppar en klass varje dag.

Fredag - LA
Lördag - LA+5
Söndag - om jag går vidare till B-final (consulation) så hoppar jag LA. Om jag går vidare till A-final är det MsvB som gäller.

Emily har Lilleman och hoppar samma höjder. Så det blir endast 2 hästar. Riktigt skönt faktiskt.

Bild från början av året när min fina prins kom till skogarna!
/jenny

Alla ridna

Idag har alla hästar blivit ridna förutom en - Otto. Han tömkördes.

Ubbe - Red jag ut i ca 1 timma. Mycket trav och galopp i lågform. Skrittjobbades också när det var asfalt.

Zack - Red jag ut i ca 35 minuter. Galopperade även i paddocken i en lågform med bra tryck i ca 15 min.

Cindy - Skrittade jag ut 10 minuter. Galopperade och jobbade med flera småbockar i ca 30 minuter och skrittade sen ut henne i 20 minuter.

Palett - Hoppade jag i paddocken. Inte alls mycket. Gjorde flera linjer och dogleg. (stavning) Men sen av slutet av ridpasset höjde jag upp en oxer på 130 för att hon skulle hoppa upp sig lite mer. Hon flög verkligen över den. Hela hon var över hinderstöden (som är ca 155) Sänkte ner det till ett litet kryss igen och avslutade sen med en linje med bra tryck! Red i ca 45 minuter varav 15-20 minuterna hoppade jag resten jobbade jag henne och lösgjorde en hel del.

Otto - tömkörde Mamma.

Kände att allt flöt på riktigt bra idag och hoppas att det håller i sig tills imon med då det är lika många hästar som ska ridas.

/jenny

Solen är uppe

För engångsskull så är solen framme. Nu blev jag ännu mer sugen på att rida.
Men jag ska rida ut Ubbe en lång runda så han får komma ut riktigt ordentligt och träna sin kondition och styrka ännu mer.
Sen ska Mi rida Zack och Emily ska rida Lana, då ska jag hänga med på Otto. Vet inte riktigt vad vi rider men det blir nog en långtur därmed.
Cindy vet jag inte riktigt vad jag ska göra med. Om jag ska rida ut henne eller inte. Tror det lockar mer att rida ut en långtur istället.
Och om inte Annika kommer senare och ska rida Palett så ska jag rida henne. Småhoppar nog lite i paddocken. Ska prata med mamma sen.

Nu ska jag byta om och gå ut och börja med första hästen. Jag vet inte riktigt hur min uppdatering blir just för dagen. Men kommer nog komma in något lite då och då.

En jätte dålig bild men såhär ser det ut just nu från mitt rum. Solen är uppe (även fast man inte ser det på bilden)
Haha!
/jenny

Polen here I come !

Ja som överskriften lyder så ska jag åka till pappa i Polen! Jag åker idag och komme hem nästa Lördag !
Så det blir nog lite upp och ner med updaten!

Nu ska jag göra mig i ordning
xoxo
//Kelly

världens finaste <3


finns inga ord för dig
men jag kan säga att du är allt för mig.
/jenny

Mi Månriddare...

Nu är Mi är och är ute och rider med min syster. Jag vet att Mi sen sätter sig vid datan och klickar in hit kommer läsa de här orden:
Mi, du är guldvärd hjärtat! Och jag är så otroligt tacksam över att ha dig som min vän. Glöm aldrig att jag älskar dig bebis!

Jag ska rida ut Ubbe idag. Otto får vänta tills imon. Ska rida ut med någon annan så jag inte rider ut själv och bråkar med han i onödan nu när han är i trotsåldern.
Zack ska ridas med Cindy på släp eller tvärtom - har inte bestämt mig.

/jenny

No update

Blir ingen uppdatering förrens jag kommer hem idag. Så jag vet inte när men senare eftermiddag iaf.
/jenny

Ridning

Idag ska jag rida så många hästar jag kan och därmed får bloggningen lida. Ska rida ut Ubbe eller Otto nu. Ubbe kan få vila efter den super träningen igår. Får se helt enkelt. Zack och Cindy får ridas ut.

Lovar ska bättra på bloggningen men hinner inte riktigt med vissa dagar. 

Fin ponny. Han och Emily är som handen i handsken. De gick även vidare till Semifinalen i GP-ponnyn som går i februari i Billdal!
/jenny

H-hej uppdatering

Blev ingen ridning idag. Emily åkte iväg och träna. Mamma och Pappa har jobbat hela dagen idag så inget var gjort i stallet så det fixade jag. Mockade och la in mat. Fixa lilla stallet och ta in hästar på båda ställen.

Praon idag var lika kul som vanligt. Riktigt chill att vara där! Underbar personal. Disa och jag hade nog lite föör kul idag. Idag fick b.la leka städerskor - inget jag vill bli i framtiden!

Jag fattar inte varför mina tidsinställda INTE kommer upp. Ska kolla upp det och se att det verkligen publiceras nästa gång. Ska fixa lite grejer sen ska jag fixa inlägg och sen sova!

/jenny

Ny gyttar jag som F-N!

Nu måste jag springa till stallet , för att träna Prinsen och Rojsan (Rida ut?)
Ilf m så mera update senare om ''Höstlovet 2011!''


Ska jag köpa?

Hejhej bloggen!
Som ni kanske visste så Dressyr tränade jag i helgen!
Det gick riktigt bra (Skojjar inte!)
Det blev riktigt fina kort som Agnes tog på mig , så frågan är .. ska jag köpa dem?

Kolla bloggen för att se !

http://aleewin.blogspot.com/2011/10/kelly-wessling-grageelagh-roisin.html

Jag SKA köpa minst 3 .. men kan inte bestämma mig .. så kanske blir ALLA!
KOLLAKOLLAKOLLAKOLLAKOLLAKOLLAKOLLAKOLLA!

xoxo
//Kelly

visste ni...

att jag är mer pojkaktig än tjejig?
Jag har alltid känt mig mer bekväm i killarnas sällskap. Skoja runt och de accepterar för den man är. Lyckligtvis så har jag ju underbara tjejkompisar och trivs likabra i deras sällskap.
Men det var först i slutet av 7:an som jag bytte stil. Innan gick jag runt i byxor som var förstora och inga tighta kläder här nej. Utan lite mer pojkig.

Jag har lättast för att bli vän med killar för de accepterar än direkt medans de flesta tjejerna avvaktar. Nu säger jag att det kanske inte alltid är så men oftast.  Och när jag är med killarna i min klass eller mina andra killkompisar så får jag oftast höra att jag är mer pojkig. Det är inte så att jag vill vara kille, nejnej. Utan jag har klickat mer med mina killar än med tjejer!

Men jag har tjejkompisar, otroligt många så tro inte att jag går runt och är med killar hela tiden. Tjejer är så superduper bra att ha, killsnack,kärleksnack o.s.v.o.s.v


pierre,wille och jag på bilden. tyå såna här typ av byxor gick jag runt i. Nu går jag runt som alla andra, tighta byxor vilket är snyggare på tjejer!
/jenny

Tränat Ubbe

Har tränat Ubbe för Emma idag. Det gick riktigt bra förutom att jag blir lite för passiv med min skänkel när hindrerna blir högre. Innan har han exploderat och stuckit så fort man har lagt till skänkeln. Nu kan/måste man hålla om med vaderna och skänkeln för att få han att ta tag i hindret.
Självklart hoppar han men det ska inte vara på fart och idag hittade vi mellan läget. Känns bra inför Änglahoppet!

Imon får jag se vilka hästar jag rider. Helt slutkörd nu. Jobbat som en galning på praon idag. Första en och en halvtimme tog jag det lite lugnt innan jag fick en massa att göra men kul var det! Och nu har jag tränat Ubbe så jag är riktigt trött. Hungrig också, så bli en lite macka nu!

Skriver mer imorgon. Har slut på ideer
/jenny

Inte mig själv ..eller ?

Jag vet inte .. kanske jag är det ? men det har hänt ngt ? ngt som får mig att bara brista i gråt? Vissa stunder är allt på topp.. men efter en sekund kan knappen vridas till noll...
Så NU har jag startat en blogg , där ja bara skriver av mig totalt! 100% seriöst och jag hoppas ni någon gång förstår ? Den är inte riktigt färdig , då jag startade den för ca 2 dagar sedan?

NATURLIGT VIS kommer jag INTE sluta med denna bloggen! Promise ! Men startade en blogg TILL bara för att jag behövde SKRIVA AV MIG! Kanske svårt att förstå , hur Kelly jag wessling mår dåligt? men jag har haft en ..  nä nu ska jag inte säga för mycket .,, förlåt :/

men läs gärna !
www.kellyelinmarie.devote.se



Så tro inget annat en att jag kommer fortsätta med denna bloggen!
Den andra kommer säkert inte hålla så länge ,, får se !
SÅ JENNY! FIXA DESIGNEN SÅ SKRUVAR VI UPP VOLYMEN TILL 200% !




långtur med Ubbe

Red lite över en timme idag med Ubbe. Träffade på mina goavänner som var ute och körde moppe. Min familj har kallat Ubbe för stadshästen innan. Han kunde varken gå i skogen eller gå över grenar, trampa i mossa osv. Tittade på allt i skogarna ink traktorer så ja, en riktigt stadshäst. Han stressade upp sig för det minsta...

Men han är så otroligt lugn nu. Brydde sig inte om moppen var bredvid/bakom/framför osv. Han var lugn och tittar inte alls på något. Brydde sig inte ens om kossor osv som brötade.

Men dagens ridtur bestod av mycket trav och galopp. Inga för höga krav utan bli av med den energin så han är lugnare inför morgondagens träning. Och jag är jätte nöjd över ridturen. Han skötte sig så bra. Jag lät han galoppera på några gånger så han skulle få sträcka ut och efter det gick ridturen ännu bättre så är riktigtriktigt nöjd!

min fina kille början av året när han kom hit till mig!
/jenny

första dagen PRAON

Idag var det alltså första dagen på praon. Det började helt fel.
Disa och fipplade med bussen. Slutade med att Disa missade den och jag satt själv. Gick till fabriken och trodde det skulle vara längre men visade sig vara 4 minuter dit. Satt på en stenmur och målade/skrev till 10. Mötte Disa och det visade sig också att personalens chef hade glömt att säga till dem att vi skulle praoa där.

En chill dag och personalen är grymt roliga och jag har nog inte skrattat så mycket på flera veckor men det var en konstig men rolig dag. Fick gå vid 2 istället för 5. Missade 2 bussar men sen kom en 3:dje precis efter. Tog tåget och sen satt jag på terminalen när Disa gick hem. Mötte sen upp Erik och Gunnar på Venezia (pizza) Och träffade härligt folk därefter.

Bussen hem och jag låg och halvsov. Tuffdag ändå, eller rolig så man blev trött ;)

Imon taggar vi om och har lite mer koll på saker och ting.

Nu ska jag ut och rida Ubbe. Ska även packa och fixa inför imon då jag ska träna och kommer hem lite senare. Zack och Cindy ska promeneras ut pga mjölksyra mm. Så får se hur mycket bloggning det blir. Men tidsinställda är fixade under dagarna!

/jenny

Visste ni ...

att Twilight filmen Breaking Dawn kommer ut den 18 november iår?
Usch vad jag längtar tills filmen kommer på bio. Ska lätt gå på premiären. Detta är den andra trailern som har kommit ut och är det bara jag som tycker filmen verkar bra?


Jag hoppas att den är så bra som den ser ut att vara!
/jenny

godmorgon

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan gå till bussen. Ska ju till min praoplats idag. Får se hur det blir. Måste få tag i Disa innan det och se vilken buss vi tar!
Jag måste skynda mig men om jag minns rätt kommer det upp något tidsinställt ;)
/jenny

Resultat - DIV 2 final

Jag är otroligt stolt över mina kära söta ponnys idag.

Zack:
Förklass - Det var en omhoppning som passade han perfekt. Korta bra svängar och han var bra framme för skänkeln. 0 fel och därmed en VINST. (första vinsten med honom indu.)

Lagklass - Nolla. Laget gick vidare.

Lagklass omhoppning - Zack var lite trött men han gjorde en till nolla. Därmed VINST indu. Och laget vann för dagen + vann totalen. (Vunnit alla 3 omgångar)

Cindy:
Förklass - ett pet. Har inte så mycket att säga om det. Jag gjorde rätt, hästen gjorde rätt. Var förmodligen alldeles för kvick att ta ner sina bakben och rev bakbommen på oxern.

Lagklass . Nolla. Laget gick vidare.

Lagklass omhoppning - Cindy gick så otroligt bra och vi var nolla och kom 3a. Laget kom 2:a och kom 4 på totalen.

Kan jag säga något annat förutom att mina hästar är så otroligt duktiga? Jag har verkligen inga ord för hur grymma de är!
Jag är glad att över att jag har dem.

6 rosetter hem varav 4 vinst + en 2:a plats ink 3:dje plats.


Stolt ryttare till helt underbara hästar!
/jenny

Tjenis-penis !

Hej hej bloggen!
Igår blev en lyckad kväll med mycket skratt o.s.v !
Vi kollade på 2 st filmer !
•Hur många lingon finns det i världen.
•? vette fan vad den hätte!

men båda var grymt bra :D :D

Som ni vet så dressyr tränade jag igår , och det gick såååå jääävllaaaa bra ! SKOJJAR  INTE! både jag och Rojsan var helt genom svätt ;)
Idag blir det att träna igen , för samma tränara , så vi får se hur det går ;)

Kanske kan få tag på lite bilder som bevis ;) nää skojja ! men min kompis tog lite kort så , får kolla med henne !

Nu ska det bli frulle , med fanny !<3

Bilden för idag får jag och Rojsan stp för! En av de första ridturerna med henne :)


Startlistor


Som ni ser i förklassen så har jag EN emellan innan jag ska hoppa igen. Vi ska kolla upp imon om det går att flytta ner min ena häst eller upp så att jag startar först eller så får de helt enkelt vänta tills jag har hoppat klart!
Ser ni ovan att det är nääs, nääs, nääs osv. Min syster startar 2 efter mig och Cindy så många nääsare!


I lagklassen däremot har jag 10 emellan mig men de lär få vänta en liten stund ändå men det ska nog funka. Zack eller Cindy behöver inte hoppa mycket alls. Kollar av broms och gas osv.
/jenny

Klar

Nu har jag putsat allt ink fixat hästarna. Zack fick inga knoppar då han inte såg riktigt klok ut pga hans tjocka fluffiga man så han får ha utsläppt.
Imon blir det att gå upp i hyfsad tid men behöver inte alls gå upp tidigare än vanligt. Eftersom vi ska till Alingsås så tar det ca 20-30 min!
Så imon ska vi packa in allt i lastbilen på morgonen då det blev för mörkt nu!

/jenny

Smått kul ! ^^

hejhej !
Idag fick jag äntligen mina Schapps ! , men det blev ett par Dyon ilf ! inte de andra ! men det va ju lika bra (Y)
hahaha , när jag skulle söka på Dyon schapps kom detta upp!





hahah , allt som är från våran blogg är innrinngat (Y) nästan allt ? ;D

Just nu sitter jag och ''går'' in mina nya schapps , då dom måste sitta STENHÅRT , för att dom ska bli bra !
AS KASS bild !men som ni ser sitter jag i strumpor . hihi <3

xoxo

//Kelly

ERIK segerstedt - Break the silence


Fin och bra låt!
/jenny

ridit Ubbe-Stubbe

Har nu ridit Ubbe. Red i lite mer en och ½ timme. Han jobbade otroligt bra och var lugn. Meningen var att bara komma ut och njuta av ridturen utan krav. Han var så lugn att jag testade på skänkelvikning i trav vilket han gjorde super bra.
Ett STORT framsteg. Innan har han bara stressat upp sig men idag var det riktigt kul att rida ut så långt som vi gjorde och bara njuta av ridturen.

Detta behövdes nu när vädret är så grått :)

/jenny

design dags

Dags för en ny design och jag vet att den här tjejen kan fixa det. Men innan det så ska Kelly skicka bilder på sina ponnys och bestämma vilka hon vill ha och skicka dem till mig. [email protected]
Jag skickar därmed alla bilder till min vän som fixar design.

Stilren eller utstickande? Jag vet vad jag vill ha men ska snacka ihop mig med Kelly. Så vänta och se! :)

/jenny

planer för dagen + laguppställning

Idag blir det att rida Zack och Cindy i första hand ink Ubbe. Otto rider jag lite ibland, just för att han ska smälta allt han lär. För han är otroligt lättlärd och sen hinner jag inte med att rida honom varenda dag men jag pussar alltid lite på honom.

Sen ska det putsa,packa och fixa hästarna inför morgondagen då det är Final i DIV 2 som går på Alingsås RS - skönt att slippa åka långt!

Klasserna är LC+5 hela dagen dvs förklass och lagklass. Skulle det vara intressant att se lagen?
Jag skriver dem nedan, men ett lag är omgjort då Amanda skulle till Varberg och kvala gp-ponnyn så fick skifta lite ryttare men jag beskriver det nedan.

Lag 1.
Hilde Hönsvik - Gunsmoke
KAT B
Jenny Wissén - Cindy KAT C
Jennifer Ekberg - High Energy KAT C
Malin Hönsvik - Stackarps Davis KAT D

Innan var ingen av hönsvik med, eller jo Hilde var nog med första omgången - har ingenaning. Men jag är i laget med Cindy precis som jag var andra omgången. Jennifer kom in i detta laget, innan red hon i lag 2 om jag minns rätt. Men nu är det ett grymt lag!

Lag 2.
Emily Wissén - Järpe KL
KAT B
Zelda Mohoff - Lisbryan Cruiser KAT C
Hilde Hönsvik - Mazetti KAT C
Lisa Norberg - Mira Stjärnljus KAT C

En hel ommöblering här med men det ska nog funka detta!

Lag 3.
My Wissén - Ubbareds Lana KAT A
Matilda Juliusson - Magic Carpet KAT B
Emily Wissén - Kingsby Thistle KAT C
Jenny Wissén - Sörbys Zack KAT C

Detta är det ända laget som har vart likadant sen start! Man ändrade om de andra 2 lagen pga saknade ryttare men LAG 3 har vart såhär från början, just nu leder vi serien!
/jenny

älskar fredagar

Jag älskar fredagar. En riktigt go dag var det iaf.
Skolan rullade på och sen mötte jag Siri och Amanda på terminalen och vi tog en sväng på storken och kollade affärer. Tog min buss hem och flickorna stack till donken, tjocka som dom är. Nej nu var jag taskig. Ni vet att jag älskar er ändå.

När jag kom hem fick jag hjälpa till att fixa min syster, My som skulle på disco. Så fick fixa hennes hår mm. Sen ut till stallet och fylla på vatten och lägga in mat. Att få upp hösilage balen tog flera år kändes det som. Jag fick inte upp den men efter många klipp med sax/kniv/ryckmanskam/dragkamp med plasten så fick jag upp den.
Slängde in hö och tog in hästarna.

Fixade sen lilla stallet. Mockade och gav de mat + tog in dom. Så han tyvärr inte rida någon häst idag. Men imon blir det att gå upp i hyfsad tid för att packa osv inför söndag + knoppa 2 hästar... Kanske 3. Så får se hur det blir med bloggninen, kan bli rätt dött.

/jenny

Fredaaaag!

Jaoo, idag är det fredag    €:    GÖÖTTTT !

Idag blir det att träna både Rojsan och Prinsen , troor jag? ilf , Rojsan blir det hoppträning med och Prinsen får det bli galloppträning (Y)
Efter det får det bli Fredagsmys , kanske hemma, kanske med vänner . Vem vet? ._________.   

Detta var då en ovandlig helg! SKOJJAR inte !
Jag har inget planerat , mer än att klippa Prinsen.

aja nu ska jag sticka till stallet ''


Träning 20/10

Tränade både Zack och Ubbe för Anna idag.
Zack:
Han skötte sig riktigt bra. Lite seg i början men efter han blev varmare i kroppen ju finare blev han. Hoppningen för hans del satt som en smäck då det var mycket linjer och en serie med hinder. Snubblade 2-3 gånger på själv i galoppfattningarna i början men det var halt i den delen av ridhuset men han stod iaf uppe på alla 4 ben och det var inga farliga snubblingar.
Men för övrigt så gick han som en klocka. Tog en oxer på 115 med stigsprång med lätthet så det känns verkligen bra med honom.

Ubbe:
Han var super i framridningen. Hoppmässigt så skötte han sig kalas. Däremot i slutet blev han av och på mellan linjerna. Han blev alldeles för lydig och jag la skänkelns snäppet för hårt och sen blev det hela orytmiskt. Dock hade han kylat ner sig, lite alltför mycket även om jag galopperade och travade lite emellan. Så man får ta det med en nypa salt. Men jag sa till mig själv och gjorde om en viss linje som Ubbe tyckte var jobbig (bockade emellan= ser inte avståndet fram till hindret)
Men f*n vad han hoppa. Och han klippte en oxer på 130 med stigsprång som ingenting. Kändes verkligen att han hoppade med ryggen.
Men jag är riktigt nöjd över träningen idag.

Vet att det är folk som undrar om det är viktigt för mig att hoppa högt?! - nej det är det inte.
Men mina tränare vet själva vad dem håller på med och jag litar på dem. Jag har hästar som besitter en kapacitet som heter mer en duga. Och jag hoppar inte alltid högt på träningar. Jag kör hellre styrke träning med mycket lydnadsövning men knappt någon höjd alls om det är så. Men varierad övning ger grymt resultat.

/jenny

elsa bergman är inte som alla andra



Bilden ovan är lätt den roligaste. Hon satt och skrattade åt den länge.. alldeles för länge ;)

Sa ju att det var många bilder och ja, det var tillåtet att skratta åt hennes fina egpic!
men jag gillar dig ändå tjej, min fina konstiga kompis...
/jenny

JUSTE !

JENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNYJENNY!!!!!!!!!!!!

eftersom att det är DU som står för våran design/header så måste jag säaga det till DIG ! vi måste updatera !
Jag har inte ens Sharon längre och jag HAR Rojsan , så det måste bytas ut lite ^^

xoxo

//Kelly

Så rätt!




Kollar man på filmen så förstår man hur jävla farlig min/ridsporten är ! Hade aldrig tänkt på det !
Eftersom att allt är så himla givet?
Klart jag inte kommer bli ''rädd'' , eller osäker , eller ''försiktigare'' .. men filmen får en att tänka !
Kolla och se !

Jag har faktiskt pluggat Franska , och nu ska jag göra min IUP , eftersom att jag ska ha utväcklingssamtal imorgon *jiippiiii!* -.-''

så nu måste jag jallaaaa , eftersom att jag måste duscha oxo !<3

--JUSSSTTEE !
Idag red jag båda ponnysarna , och de var suveräna ! skiiit duktiga !


så nu ska jag dra xoxo

PS: hmmm kanske jag säger en hemlis snart? om ponny-planeringen ? hmmmm .. vem vet??

//Kelly

Träning

Imon blir det träning med mina fina prinsar. Zack och Ubbe ska tränas för Anna Emanuelsson.
Ubbe som är galet långhårig kommer man kunna vrida svettet ut ur han. Men har inte kunnat klippa honom pga vädret. Funkar ju inte riktigt att klippa en blöt häst?!
Men han överlever en timme.

Zack är alldeles lagom långhårig. Han har så fin päls så man vill inte raka av den. Så den ska få sitta på då den inte växer något så länge du har tjockt vinter täcke på honom.

Jag är inte helt hundra när träningen börjar, antingen 5 eller halv 6. Zack går första gruppen och Ubbe precis efter. Båda blev ridna idag och blev av med en del av sin energi. Med detta sagt så stänger jag ner datan och gör iordning mig inför sov-time... Annars kommer jag aldrig upp ur min säng imon!


Jag kom på att jag har en hel hög med bilder på Elsa som hon tog på sig själv i helgen med min webkamera. Hon gör något otroligt konstiga bilder... Kanske kommer upp imon?
/jenny

plugg,plugg och återigen plugg

Har haft en massa prov och inlämningar de senaste 2 veckorna. Och en prao plats är fixade, men den jag behöver få tag på och snacka med om vissa grejer som gäller svarar inte. Och imon skulle de andra prao stället ringa till skolan och bekräfta att det var OK att praoa där.
Så livet rullar på och har nu NO prov imon. Kan det riktigt bra så jag hoppas det håller i sig.

Tävling på Söndag. Final i DIV2 och den avgörs i Alingsås RS. Så både Cindy och Zack ska få vara fina och få knoppar i manen men jag låter pannluggen vara utsläppt. Tycker det är finast så!

Jag har en hel del att göra nu men får se om jag uppdaterar något mer. Förlåt för ur dålig uppdatering men flera grejer händer utanför bloggen och tyvärr får bloggen lida för det.
/jenny

Måg-nisse-pisse!

Japp , idag har jag varit på Måg och nisse-pisse.
Jag vet nu vad jag ska välja, och det är Teknik inricktning -design !
så vi får se på det , dock känner jag inte för att åka till Gbg varje dag. men men det får bli som det blir!
Nu sitter jag och har tråkig slöjd lektion , och orkar NADA !
När jag kommer hem blir det att plugga matte och Franska .. för att sedan träna Rojsan!
Just nu har jag inget ''nytt'' att komma med , så ni får nöjja er med detta tråkiga inlägg ^^


HAHHAHA älskar bilden asså !
xoxo
//Kelly

ridning i regn

Att rida i regn är inte alls kul. Men har ridit ut Ubbe nu. Skrittade mest och gjorde en hel del skänkelvikningar, öppnor och slutor - BARBACKA.

Men har idag mockat 9/9 boxar idag ink fyllt på vatten, lagt in hö och tagit in 3/9 hästar. Emily tog in dem här hemma och allt gjorde jag på 1 timme och 20 min. Red 20 min.
Nu ska jag iväg till Ödenäs skola och vara med kompisar. Självklart inte på skolan men vid. Uppdaterar mer ikväll.
Puss

/jenny

sa jag godnatt?

Sa jag godnatt i det tidigare inlägget?
Jag vet inte och jag är för lat för att kolla upp det. Vi ses imon och sov gott.

G O D  N A T T

Jag bjuder på fina egopic.
/jenny


PRAO

Jag ska praoa V.43 och V.45, mellan där alltså V.44 har jag som alla andra höstlov.
Jag har nu mailat mitt och Disa's prao ställe men de vägrar att svara. Tror inte jag har rätt adress så imon blir det att ringa. Om det funkar blir det Godisfabriken här i Alingsås/Ingared V.43
Och sen skulle jag och Disa praoa hos Emanuelsson V.45
Så det blir en blandad kompot och Disa är en rolig filur (haha) så de här prao veckorna kommer nog bli alldels galna av skratt pga Disa är ju som hon är...
Nej nu var jag taskig men hon är en go tjej.

Jag har inte kunnat ringa godisfabriken idag pga våran hemtelefon har levt sitt egna liv och min mobil är inte som den ska, så du vet Disa. Men jag ringer imorgon i skolan!

/jenny

elsa-häst-skola

Jag var ju med Elsa hela söndagen och vi red en hel del ponnysar. Åkte upp till hennes häst, Ammi och hon mockade och fixade mat medans jag stod och borstade Ammi. Blev ingen ridning för Elsa på Ammi pga vi kom upp för sent till stallet men vi hjälpte Disa att ge hästarna kvällsmat. (hon hade kvällsfodringen)
Sen åkte jag hem till Elsa och sov där tills idag.

Skolan funkade som normalt. Kom hem vid halv 5 och longerade+ red Cindy. Zack red jag ut på. Imon slutar jag hysat tidigt så jag hinner nog med 3 hästar.

/jenny

Skolfoto -9y!



liite smått MOBBAD! men allt för er ^^


OMG ! SKJUT MIG!

all för er BLOGGEN!
xoxo
//Kelly

Kungsbacka-DAG 2(Fanny Teibl!)

Japp som överskriften LYDER , så var fanny på kunsbacka idag IGEN!


Igår var Fanny där , och det gick SUPER !
Första klassen:(L.B)
Muffe - 1.a KLART BÄST!
Hippi- 6.a BÄST!
Lasse- 2.a GRYMT STÅLT GUMMAN!


Muffe- Ute? hmm kanske FANNY TEIBL var litte pirrig i magen inför GP-ponny klavet? ;D puss !<3
Hippi- 8.a DUKTIIG!
Lasse- 1.a VÄRLDS BÄST (SKOJJAR INTE!)!!!

Sedan var Fanny ute och tävlade idag IGEN !

Dagens först klass:(L.A!)
Muffe- 4fel i grunden ,  !
Stellan- VINST! GRATTTTIIISSS

Sedan tävlade Fanny MSV med Muffe , och hon fick 4fel i omhoppningen!
Bra kämpat gumman! Du kan allt !
Stålt över att få vara din vän! skojjar INTE!
Pusspuss älskar dig! <3

xoxo
//Kelly

Jenny-penny !<3

Ja jenny !
Tacktack , värmer .. för jag känner verkligen att det kommer gå så himla bra snart ! jag lovar! förra tävligen var vi på topp .. denna var vi egentligen också det ..  jag ska berätta om varje klass ist ;D

Första klassen (L.B)
Jag fick lite dålig uppvärmning och kunde inte riktigt koncentrera mig, och kom fel jätte många gånger på frahoppningen. Men jag litade på att Rojsan skulle hjälpa till eftersom att hon är BÄST! Och jag vet inte riktigt vad som hände men jag fick inte riktigt igång henne och kom lite fel på några hinder - MEN hon försökte och det var det viktigaste!!! -4fel i grunden !

Andra klassen (L.B)
Jag hade denna klassen bestämmt mig för att komma till omhoppningen , och allt var så himla bra och stämmde över helt och hållet, jätte nöjd med frammhoppningen , kom rätt HELA tiden ! sen när vi kommer in på banan är Rojsan helt KO-LUGN! vi kommer igång jätte bra och har en lung och rytmisk tackt. Sedan så lät jag henne komma för fort in mot en kombination och derför rev hon oxern ut. Men det skyller jag helt på MIG! sedan så skulle det vara en båge mot en oxer , och jag vet inte riktigt vad som hände för ALLT stämmde : Galloppsrången,Varken för kort eller för lång .. och avhoppet blev helt parfekt .. men Jag/Vi tror att hon bara kollade på lådorna som stod under och inte riktigt tänkte på att det fanns bommar över ? Men det är bara vad vi tror ? så jag blev lite besviken efter , eftersom att hon inte ''behövde'' riva den oxern.. men när jag fick smälta tanken lite så blev jag JÄVLIGT NÖJD !

Denna tävlingen var våran 3:e tävling till sammans och dessutom våran 2:e tävling ute- asså inte själva utomhus, utan inte hemma ^^
Så just nu så kan jag klart se många förbättningar:

•Hon stärkt sin gallopp upp till 50% - Men måste bli bättre
•Hon har biffat på sig !
•Hon kan byta gallopp!
•Hon kan åka trasport - VÅRAT STÖRSTA PROBLEM!
•Hon kan hyfsat bra dressyr !
Så slutsatsen är :
-Rojsan är inte nära i utbildningen som en åtta årig häst borde var , hon är som en sex årig!
-Just nu går det bara upp för oss , och vi är på topp!

MÅL!
2012:
-Sveland cup
-Dagstorp-Lilla rundan!
-L.a / Kanske MSV ? vem vet?
-...
-...
2013:
-Dagstorp-Stora rundan!
-MSV/Kanske och BARA kanske MSV.A??????!!!!!!
-...
-...
-...

Jaaaaooo?

Idag var det städdag på stallet och jag hann inrte vara med så himla mycket , då jag red 3 st hästar idag !

Prinsen-Rida ut /Galloppträning !
Rojsan-Skrittade ut barbacka , då jag tävlade igår!
Chagalle(min kompis häst!)-Red jag lite derssyr med i paddocken !

Sedan stack jag hem och chilla framför TV.n och ska snart slänga mig i duschen!


PH: Från prinsen förra tävling ... LÄNGE LÄNGE SEDAN!-Prins Achra Vaumirpa-<3

PH:Förr,förra tävlingen i Essunga ! <3<3 Grageelagh Roisin!<3


PH: Lille Chagalle !<3

aja nu ska jag snart skriva ett litet roligt inläg till så håll utki ^^
xoxo
//kelly

ELSA BERGMAN

NU ÄR DET SÅHÄR: ATT ELSA BERGMAN & JENNY WISSÉN ÄR SNYGGAST I STAN!




HAHAHAHAHAA

/elsa

Elsapelsa

Idag blir det att vara med Elsa. Har inte vart med henne sen jag vet inte när, alltför länge sedan!
Men som vanligt så kommer vi ha ovanligt kul och förmodligen snacka en hel del + rida lite ponnys. Får se vilka det blir. Inte helt 100 vilka men så många som det går.


fina underbare elsa, lovu u girl!
/jenny

Nu blir det film...

Nu efter att jag har uppdaterat en hel del.. även om jag kan mer så ska jag kolla på film.
Bring it on heter den. Får se hur bra den är ;)
Men godnatt bloggläsare och sov gott!
/jenny

Gymnasium val

Det kan inte bli svårare.
Jag vill ju helst gå på SRG men det lockar inte tillräckligt nog. Mamma orkar inte köra fram och tillbaks hela tiden till tävlingar. Och tävla är det jag vill. Jag funderar att gå på Lerums med hästinriktning. 
Men beridare vill jag också bli. Man kan bli beridare utan utbildning då jag rider antal olika hästar varje dag och få olika uppleveser efter de. Oj, det lät alltför egoistiskt. Men fattar ni vinkeln. Frågan är vad vill jag?
Vill jag ha hästar i mitt liv? - JA.
Vill jag gå på ett hästgymnasium? - Nej.
Vill jag gå på ett gymnasium med hästinriktning? - JA.

Jag vill ju ha en annan utbildning. Utanför hästramarna. Och det är inte så simpelt som det verkar att vara. Det är inte bara att välja något. Jag vill ha en bra framtid med en normal utbildning men samtidigt vill jag ha ett stall, ett försäljningsstall eller att man rider till hästar och sen till försäljning.
Drömmen är stor och det krävs att komma dit. Men jag ska ge gärnet och verkligen läsa om gymnasium som ligger hyfsat nära så jag kan fortsätta träna för Emanuelsson varje vecka. Åka iväg och tävla.
Så jag får ligga i med mina betyg och jag ska läsa på gymnasium och hälsa på!

'lägg upp ett mål så ger du allt för att komma ännu längre'

/jenny

Kellys resultat

Kelly var iväg och tävlade i Kungsbacka med Rojsan idag :)
Hon får skriva själv varför det blev som det blev då jag inte var där men jag satt och hade ögonen djupt koncentrerat på tidtagaren och felen.
I första LB:n fick de 4 fel i grundomgången. Kom 11 av 6 placerade

I andra LB:n fick 8 fel i grundomgången. Kom 12 av 5 placerade


Jag måste ju säga att Kelly och Rojsan passar otroligt bra ihop. Och jag vet att de kommer gå långt på ett eller annat sätt. Du är grym Kellybelly, glöm inte det! <3
/jenny

dagens ridpass

Red ut Ubbe med en slags gummi snodd. Svårt att förklara i text och vet inte vad den heter..
Skriver mer i ett utförligt inlägg om den om någon undrar vad det är. (fråga då)
Men Ubbe skötte sig riktigt bra och han slappnade av och gick i en bra form i alla gångarter.

Cindy longerade jag med snodden. Hon gick lika bra.

Zack gjorde jag många intervaller på vägen och paddocken. Avslutade sen med en skrittur i skogen.

Otto tömkördes pga att han är alldeles för bråkig på ryggen när man rider ut han själv. (trotsåldern) Och min syster hade ridit alla sina men annars hade jag ridit ut med henne.

Mockat 4/9 boxar. Fyllt på vatten och lagt in havre och hö 9/9 boxar. Hjälpt pappa med traktorn.
Så efter en hårddag ska jag kolla på film och ta nya tag inför imorgon!
/jenny

godmorgon

Har vart vaken ett bra tag nu och har hunnit släppa ut hästarna,ätit frukost och kollat på senaste avsnittet i Vampire Diaries!
Ska sätta på lite musik då det blir storstädning i mitt rum idag. Jag hoppas att det går hyfsat snabbt och att jag inte fastnar med något annat där emellan (haha)
Sen blir det att gå ut och rida lite ponnys ink storhäst!

/jenny

elsa bergman

Söta lilla du, smsa mig när du ser detta!

Alla är vi mer eller mindre oseriösa när kameran är framme..
/jenny

Dagen i text

Dagen började med 2 timmars svenska vilket flöt på riktigt snabbt. Sen matte i 45 minuter. Vår idrott var inställd då vår idrottslärare shoppar i London(!)
Men vi fick automatiskt 3 timmars håltimme. Så jag och min kära vän Jennifer åkte hem till mig och red lite ponnys. Hoppade lite smått med Zack och Cindy. Red sen ut Zack och Lana. Inte långt utan skulle skrittat men blev lite galopp och allmänt kul ridning - riktigt kul ridning!

Sen tillbaks till skolan vid halv 2 för Musik. Gjorde inget vettigt då vi hade vikare där. Slutade vid halv 3 och mötte upp min bästis Amanda Liljevall vid terminalen. Var så skönt att prata ut med henne och du ska veta amanda, att jag finns här dag som natt för dig! <3
Emil var med på tjejsnacket men sen en efter en kom och sen var det hästsnack på högnivå. Alla hästtjejer + Emil.

Tog bussen hem och har nu ridit Ubbe i hagen med bommar och konor dvs mycket dressyr/markarbete idag.
Otto red jag ut lite på vägarna utan krav. Galopperade mycket och gjorde en del galoppombytten.
Palett red jag ut barbacka vid halv 8 och tog det lugnt.

Imon ska alla hästarna gå + min rum ska städas och möbleras klart!

/jenny

Inväntar skjuts

Som rubriken lyder så inväntar jag skjuts till bussen som går 5 över 7. Min granne ska också ta bussen så hans pappa kör den här veckan. Eller han kör så ofta han kan och pappa/mamma får köra när min grannes pappa inte kan :)
Hängde ni med?
Nu kommer dem
´pusshej
/jenny

Mässa-Donken-Palm-STALLET!!!!

Japp , idag var en HELT GO TORSDAG! Känndes nästan som en fredag :D

Dagen började med att jag SLAPP att gå till skolan , och fick ist sova ut till 9:00! När jag vaknade hade jag som vanligt mitt morgon TE , med macka och kornfalkes. Tog det allmänt chill! Sedan så kom jag på att jag skulle lämna in en Franska läxa , so jag gjorde det! (Helt amazing!) Efter att jag gjort och lämnat in Franskan .. så kollade jag mig om kring, VART FAN ÄR MITT GOLV? , ja ni fattar nog? alla kläder låg som en matta över hela golvet ;) så det böhövdes göra ngt åt det ! och vipps hade kelly ett golv IGEN ;)

Sedan gick jag runt i hela huset och letade efter kläder som jag skulle kunna tänka mig ha på mig.
Resultatet blev:
•Jeansjacka - Levis
•''typ'' Militärfärgade byxor? -Gina .. tror jag?
•Gräddfärgad blus-Vettefan?
•pippi/militär skor? om ni fattar ? en liten blandning ;) - Skopunkten.
Till detta hade jag lockigt hår med smink o.sv ^^

Efter det så ringde jag hit amanda ,så fick vi i oss lite lunch innan vi drog oss mot bussen som skulle köra mot Gbg !
Vi skulle nämligen gå till Gymnasie-mässan :D ganska OK , eftersom att jag redan vet ungefär vad jag vill gå fö linje så gick det snabbt och enklet ! När vi hade gått där i ca 1 timma tröttnade vi och stack till Donken ! MuuummmS !

Sedan blev det hemfär för våran del eftersom att båda hade stall göra , och hästar att rida.

Rojsans ridpass var ganska ''simpel''!
•Först skrittade vi ut 20minutersundan.
•Sedan joggade vi lite i paddocken.
•Sedan gallopperdae vi , och tränade galloppombyten!
•Och sedan fick jag för mig att hon behövde träna på att korta sig .. och ja, vad tror ni inte min uderbar ponny gör? kortar sig som F*N ! skkiiiit duktig!

Så nu sitter jag här i min säng och ska snart bädda ner mig , för att tagga F.R.E.D.A.G.! JIIIPPPIIII! Sedan taggar vi Lördag , då tävlingsdagen börjar kl: 13.00 ! så det lär bli en sen tävlingsdag !


en äkta kille älskar inte tusen tjejer,han älskar en tjej på tusen olika sätt! ♥

xoxo

//kelly

hej uppdatering

Idag longerade jag både Zack och Cindy. Ubbe och Otto fick vila!
Skolan gick hyfsat snabb. Var med Anna en stund efter skolan och stack sen till stan med Jasse och letade jacka,skor och annat smått och gott inför vintern. Hittade en super mysig vinterjacka med låtsaspäls på. Jätte go och det är rabatt så den kostar 400:- så Mamma borde tycka det är okej!

Med detta så har jag inte så mycket att säga förutom att skolan rullar på. Läxor är inlämmnade i tid, prov är avklarade. Hästarna är bra i form och allmänt duktiga.

Just deja, om allt funkar så ska jag kanske till Amanda Larsson på Lördag eftermiddag/kväll och sova där för att sen ha en träning för henne med Twixan. Ge henne en massa tips inför GP-kvalet och vardagligen.
Och imon ska jag träffa en annan sötnos, Amanda Liljevall. Hon kommer till Alingsås så äter vi lite och snackar och har riktigt kul som vi brukar!

/jenny

otroligt trött

Finns inga ord för hur trött jag är men idag har jag hunnit med en hel del.
Red Otto i paddocken och satte han på plats. Med det menar jag att han inte fick springa med huvudet upp i luften, bocka eller vara allmänt envis. Han gick alldeles utmärkt. Hade en del bommar som jag la in.
Ubbe red jag ut. En tickande bomb som vanligt men jag galopperade han på en stoooooor mötesplats. Den var var som en stor mittvolt. Efter en stund släppte han riktigt bra i höger. (stelare i den sidan)

Zack och Cindy pussade jag en massa på. Det blev för mörkt för snabbt men jag mockade och fixade. Nu ligger jag här och har inget att göra. Ska fixa mig inför sov-time.

Amanda Larsson, jag vet att du läser detta nu. Men vi ses på söndag då? Smsa mig när du ser detta.
Puss på dig med din clementin!<3


I tried to be someone I never wanted to be.
/jenny

And off I go !

nu gyttar jag ner till stallet för hoppträning ! som vanligt blir det för bästaste Annika Teibl !!!! The one and only ^^
så mera update ---> SENARE!<33

xoxoxo
//Kelly

Nightnight!

nattinatti bloggen! nu drar sig kellywessling mot sängen och vaknar lika ''glad'' kvart över sex! ELLER?

pusspuss more update to morrow *stavning****
<3<3
//kelly

Styrke träning

Idag var det mycket styrke träning och ni som har hängt med ett tag vet att jag älskar styrketräning med hästen. Jag vet inte riktigt varför men det är riktigt kul.
Zack skötte sig alldeles utmärkt och var mjuk och fin redan från början. Han hade en bra framåtbjudning.
Det var bl.a studs på rakt och böjd spår, kombination med bom emellan, en linje med oxer till en oxer med bom framför på oxer nr 2.

Jag är stolt över min lilla prins idag!
Och idag var det 2 borta från gruppen så det var min syster och jag + en till tjej som hette Emma. En go grupp blev det. Emma och hennes mamma är super snälla vilket gjorde träningen ännu bättre.

super träning!

/jenny

Svar .. igen-FANNY!

Fanny  ([email protected]) om SVAR! FANNY:
på min tdb står du oxå som reserv men som sakt inte på equipe :S ring kungsbacka dåå :D



SVAR: HAHHAHA JAAAAA!!! Klart (mamma) ska ringa ^^ vill ju tävla för feaann ;) måste ju hejja på dig (A)<3<3

//Kelly

MEDANS PÅ EQUIPE ---->

Medans på Eguipe står jag med ? :S
fattar ju inget ?



hmmmm ?
//Kelly

SVAR! FANNY

Fanny  ([email protected]) om ''Dagens'' låt !<3:
Du ska tävla på LÖRDAG :D för du står med på starlistan på equipe :D

Svar: Just nu står det att jag är första reserv .. eller så vitt jag kan se det?
det ser ut så här  (kolla på bilden nedan!)



Som ni ser ?
eller står det bara så för mig? :S

komentera gärna då ^^ <3

//Kelly

träning 11/10

Ska träna Ubbe idag (tror jag) för Emma. Vet inte om det blir Zack. Helt oklart för min del men Mamma vet så får prata med henne.
Ska som vanligt träna på GFRK (ojämna veckor) för Emma Emanuelsson. Jag har sagt det och jag säger det igen; Emma är oslagbar tränare. Läskigt bra tränare!!

/jenny

twentyfour-seven

Den här lyssnar jag om och om på igen. Galet duktig tjej, GO FOR IT!

/jenny

VAD SÄGER NI?




JA Så VAD SÄGER NI?!
Så här går det till:

•Komentera till DETTA inlägget ..
•Namn på dig och din blogg ! (om du har ngn!)
•Skriv varför just DU ska få gäst blogga! vi lottar ut minst 5 st!
•Vi kommer sedan skriva HÄR på bloggen vilka som ska gästblogga.
•Skicka sedan in till [email protected] text och bild (om ni förstår?)
•Texten ska lyda , t:ex '' Hejhej bloggen! idag är jag gäst här hos kelly och jenny blaaa blaa'' Ni fattar? ahh

Några inläg i veckan :D länken kommer finnas till eran blogg med STORA bokstäver ^^

Detta kanske funkar?
Vi vet inte hur ni ska reagera ? ..
Men vi ger det ett försök ...
Så vad säger NI?
Ska vi ELLER INTE?
Det hänger på att minst få 5 komentarer på just DETTA inlägget!

GO GO !!

/// Kelly&Jenny !

pluggplugg

Idag har jag bara ridit Ubbe. Mycket trav i lågform.
Fixade 2 stall dvs mocka,mat,vatten och spåna.

Hade SO prov idag. Usch vilken minnesförlust man kan få. Men det gick hysat bra så jag hoppas på ett hyfsat betyg. Men kan jag skylla på att jag var sjuk i fredags och inte hade några grejer till att plugga tills idag? (A)

Imorgon är det gymnasiemässa för alla 9:or på GA. Men jag och Jennifer bestämde oss för att inte åka med klassen utan gå med våra föräldrar på torsdag om jag hörde rätt när Jennifer snackade om det. Så min pappa får hänga med på torsdag med Jennifer och hennes mamma Marie.
*varning, hästtjejerna på språng*
Nej men det ska bli kul. Imon måste jag och Jennifer fixa en praoplats som idrottslärare +  att jag och Disa skulle prao någonstans? tror det blir tjockis stället men aa.

Nu blev det en hel konstig och osammanhängande text så ska nog avsluta här. Ska droga lite Build-a-lot! Hoppas på att mina tidsinställa kommer upp imon!

HEJJ FIN OUTFIT som jag hade förra veckan. *host*
/jenny

''Dagens'' låt !<3

Jag har dagar då jag bara lyssnar på ''dunk-dunk'' låtar , medans andra dagar består av ''laaaallaaa'' låtar! OCH IDAG! så är det ''laaallaaa'' låtarnas dag ! och den låten som jag fortfarande står fast av som är den BÄSTA ! är
-Superman av Joe Brooks!

Vad tycker ni?
Den tycker iallafall jag är en underbart FIN låt med bästaste texten! LOVE till den asså!

Och till ngt heeeellllt annat!



TAADDAAAA !
aah ni fattar nog?

Idag ska hon få vila , då jag måste plugga matte inför provet på onsdag !
Imorgon ska jag kanske , men bara kanske rida ut med Rojsan. Men eftersom att jag har ett ''viktigt'' prov dagen efter får vi se..
Onsdag är det som vandligt hoppträning.
Torsdag blir det galoppträning!
Fredag blir det att ta det lungt , eftersom att vi inte vet om jag ska tävla dagen efter!(står just nu på väntelistan-kungsbacka! )
Lördag blir det kanske tävling :D :D :D :D :D :D !!!!!!
Sen sist men inte minst så blir det ennu en vilodag på Söndag, om jag tävlar dagen innan ^^!


En go liten bild som Agnes tog på mig och Rojsan!<3







Ibland har jag nästan glömt bort hur mycket jag verkligen saknar dig .. men när jag minns dig blir allt ont glatt.
Men det värsta av allt är .. när jag tänker ofta på dig så får jag tillbaka kännslan från den dagen då jag körde ifrån dig .. Hur du stog och ropade efter mig i hagen och hur förtvivlande du sprang fram och tillbaka... kanske var det ett misstag , kanske inte. Men jag vet innerst inne att jag ALDRIg kommer träffa någon som du .. min underbara stjärna från ovan !<3
Love you !<3<3
xoxooxoxo
//kelly

Bulycke RF 9/10

Var somsagt GP-ponny kval idag, Otroligt många uteslutna och flera som hade fel. Allt gick i LB idag och detta var även Cindy's första regional LB för iår.

Förklassen; Lagom pigg ponny (vääääldigt pigg) men fick göra det bästa av saken men hittade bra avsprångspunkter och hon hoppade otroligt fint. Jag kunde svänga riktigt bra i omhoppningen men valde att ta runt ett hinder då jag inte ville att hon skulle ta ett hinder åt fel håll, men kunde ha svängt men valde att inte göra det, men fick en bra tid ändå och slutade på en 6:e plats.

Gp-ponny, Kval - Hon var lite trött men hoppade bra men 'smet' förbi 3:an. Hon drog mot utgången och visste inte vart hon skulle och blev allmänt stressad. Men tog om den igen och hon hoppade högt över.
Sen rev vi även sista i grunden men jag är nöjd ändå.

Slutade med 42 poäng, de drog av 5 poäng från stilbedömningen, annars hade jag haft 47.
Och för att vara Cindy så är jag jätte nöjd. Jag vet att stildomaren inte gillar pigga hästar som ligger på och studsar utan vill ha rytm men som jag sa tidigare jag gjorde detta för en kul sak. Rutin och allmänt kul grej.

Jag ska ladda upp henne som jag har gjort den här veckan till DIV 2 omgång 3. För JESUS vad bra hon gick idag. Missförstånd mellan mig och henne och jag kan bara klappa om henne för nu går allt uppför. Vi har haft väldigt ojämna resultat men nu kommer det en efter en, nolla och placering!

Du är kärlek Cindy, bästbästbäst!

ÅH, vad du är bra!!
/jenny

Grageelagh Roisin ! Essunga-TSR!

Jaaah som överskriften lyder , så ska jag lasdda upp filmen från förra helgen .. som är från essunga där TSR höll en regional ponny tävling !

Nu ska jag käka pizza , mera update sernare ^^<3<3

xoxo
//Kelly

Knoppar

Jag gjorde knoppar på Cindy förut. Hon ser riktigt snygg ut nu (!)
Men om jag ska vara ärlig så tycker jag dem blev riktigt bra. Dock är jag väldigt kräsen och tyckte inte de blev 100% men de blev bra. Men detta är första gången på länge jag gör det så min syster får inte göra längre för nu är det mitt jobb att göra det på mina söta ponnys!

Kan ta en bild imon och lägga upp här senare ikväll? :)
/jenny

Tävlings outfit


Som ni ser så står det mesta på bilden förutom sadeln. Jag har ingen aning om vad sadeln är för märke men JA, sadeln ska med.
Får se om jag orkar med att visa min tävlingsoutfit senare..
/jenny

Ubbe 8/10

Red ut med Mi och Emily en tur i skogen. Han skötte sig riktigt bra och han var jätte lydig och mjuk.
Travade han sen på vägen fram och tillbaks i låg form med ett bra tryck i traven. Gjorde många avbrott och igångsättningar.

En lyckad ridtur verkligen. Nu ska jag gå till det lilla stallet och fixa både Zack och Cindy. Zack ska ridas ut och Cindy ska knoppas och bli fin inför imorgon.


/jenny

Otto 8/10

Har precis ridit Otto. Det gick lite upp och ner under ridturen idag.

Det började bra men sen kommer vi till en backa och går ner för den. Då är det vatten(diken) på båda sidorna av vägen och Otto hatar bokstavligen talat vatten. Så han stegrar och backar upp för backen och sen ner i diket. (utan vatten) Stiglädret lossna så fick hoppa av och sätta tillbaks det. Sen var det någon som sköt längre in i skogen så Otto blev rädd och slet sig. Galopperade hem och tur var att det inte var långt hem men hoppade upp sen när Emily och Mi kom med honom.

Han fjantade sig lite till sen var vi påväg. Skulle ridit en jätte härlig runda men pga översvämning på ett ställe så konditions tränade jag han på vägarna här hemma. Han skötte sig riktigt bra och bytte,längde,kortade sin galopp utan problem.

Han har nu kommit in i trotsåldern. Jag hatar den tiden men man får kämpa sig ur. Zack var ju sån en gång i tiden och jag kämpade mig igenom och idag kan man rida ut han utan problem själv eller i grupp. Så jag vet att det går. Man ska bara traggla lite till och sen har vi jobbat oss igenom det.

/jenny

Planer för dagen

Ska sätta på mig mina ridkläder och bege mig ut och rida Otto i första hand. Sen får även Ubbe komma ut.
Zack ska ridas ut och Cindy ska jag först skritta ut för att sen longera i paddocken och sen skritta ut igen, för att hålla henne så lugn som möjligt.

Så idag ska alla hästarna få komma ut och vädret ser hyfsat bra ut. Ska se om Mi och Emily vill rida med mig och Otto. Lite roligare då.

Men jag hoppas ni alla har en bra dag så slänger jag in ett inlägg lite då och då under dagen.

/jenny

Vinter mysig outfit - ryttare

Gjorde en snabb outfit till ryttare. Hade inte tackat nej till detta. Jag har blivit väldigt mycket mer 'brun' galen. Finns otroligt mycket snygga bruna saker nuförtiden.
Ta outfiten med en nypa salt men tänk ändå när man går nu i vinter med en gossi jacka och mössa, blå ridbyxor samt bruna ridskor som man kan ha extra sockar i?
HUR MYSIGT?

Jag älskar tjocka stora jackor, bara så ni vet!
/jenny


mer outfits

Jag är galet sugen på göra flera outfit's. Så det kan ni räkna med att de kommer upp lite då och då.
Även flera låt-tips som spelas om och om igen!

VAR BEREDD PÅ EN AWESOME UPPDATERING!
/jenny

Dagens ridpass 7/10


Ubbe - red jag ut. Låg form med mycket styrke träning dvs, klättra.
Cindy - longerade jag i paddocken. Hon lyssnade väldigt bra och var lydig genom hela passet.
Zack - red jag ut. Mycket konditions träning.
Otto - fick nya skor så han ska jag rida ut imon.
Palett - tog Annika hand om. Det gick bra och hon var väldigt pigg enligt Annika men hon tyckte det var kul och stannade och putsade Palett's grejer.

Så även om jag var sjuk så fick jag ta mig i kragen och gå ut. Jag ska tävla på söndag vilket innebär att hästarna måste gå, hur sjuk jag än är.
Men som tur är så spydde jag bara EN gång igår och inget mer så jag mår mycket bättre nu och ska fixa tidsinställda inför veckan som kommer.

/jenny

Startlista till Bulycke GP-ponny kval

Ska ju hoppa Cindy i GP-ponny nu på söndagen. Inte för att jag ska gå vidare utan mest för en kul grej och få veta stilpoäng och vad en rutinerad hästmänniska tycker om en.
Jag gillar att få lite kritik (schysst nivå) så att jag kan fortsätta framåt och ha flera grejer att traggla med.

Och att kvala med Cindy i GP-ponnyn vet ju alla att det inte håller för Cindy är ingen stil ponny, hon är het och springig men jag gör det bästa av situationen och bara ha kul. Jag är medveten om att vi kanske inte gå vidare men vi gör det mest för att få rutin och tävla tillsammans. Så ta det inte alltför seriöst bara! :)

I förklassen som går i LB, startar vi som nr 37 av 54.

Och i GP-ponny kvalet som nr 11 av 57


Wish me luck?
/jenny

Sjuk

Jag är sjuk. Spydde igår om ni ville veta men mår bättre nu. Men jag känner inte av något mer, måste ha ätit något helt fel och blivit halvt 'matförgiftad'.  Har longerat Cindy och ridit Ubbe och Zack, mer om det senare!

Har inte kunnat uppdatera idag pga inget internet. Det blixtrade och åskade igår vilket resluterade inget internet. Blir alltid så. Men pappa har fixat det och jag har en hööög med bloggideer nu!

Nu måste jag fixa det sista och bege mig ut och mobba Mi lite som är här. (skämt åsido) men ska iaf ut och skoja lite med de 2 mer friska.
/jenny

FAN !

Jag skrev värsta långa inläget om min dag .. men sen råkade jag trycka på ngn jävla knapp så den gick till start sidag .. och nu finns inte inläget i Utkast .. S.O.R.R.Y.! Orkar inte repetera HELA dagen ^^ Men den var kul med mycket skratt :D

Nu ska jag slänga i mig lite mat , och sedan KANSKE ta en liten powernap , eftersom att jag nästan somnade på mattelaktionen idag 'oppss' så ja det behövs ;)
Sedan måste jag dra ner till stallet för att hoppträna Rojsan och jobba musklerna ;)

Och BTW när jag senare kommer hem från stallet kommer jag få en 2 rätters middag av min älskade mamma LOVE YA !
hahahah mohhahahahah !!!


Ni är de vakraste jag vet !<3
Love yaah !<3

xoxo
//kelly

gbg horseshow ! 2012

Helt sjukt att det redan är 2012?
känns som om det nyss var 2007? eller ngt?
ilf .. Är det bara jag som redan nu är taggad på Gbg horseshow ? ska bli jätte kul :D
Detta året ska jag beställa biljätter mycket tidigare så att jag får bra platser , så att det inte blir jobbigt som förra året!<3 Men jag har en så länge en top 10 lista på saker jag vill/ska köpa :D












1.Kingsland dunväst. (marinblått)
2.GlenGordon Schbrak (ljusblått)
3.John Whitaker ridbyxor (marinblåa)
4.HV Polo Schabrak (rosa)
5.HV Polo Schabrak (Marinblått/lila)
6.Swarovski Pannband. (Vitt-med skyftningar av olika färger!)
7.Kingsland pannband(Marinblått!)
8.Kingsland Tröja (marinblå)
9.John Whitaker ridbyxor (marinblåa)
10.Equline strumpor HELLO KITTY! eftersom att jag samlar på ridstrumpor MÅSTE jag ha dem .. min kompis Fanny Teibl som har exakt lika dana , tycker de är grymma!<3

AJAAA A . nu ska jag sova xoxoxo

//Kelly

Kladdkaka - fail-och stallet!<3

Idag var en helt normal torsdag lika tråkig och seg , sedan  så kom jag och Lovisa på att vi kunde ''vara'' idag :D
Så vi gjorde god mat och en skiit god kladdkaka :D

snart blir det att dra ner till stallet för att rida prinsen (Y)

bilden för idag får Rojsan och jag stå för!<3

xoxo

//Kelly

Låt-tips

En grymt skön låt. Den spelas ofta i mina hörlurar. Tryck på Play och lyssna!

Gästblogga?

Tänkte det hade vart kul att någon gästblogga här snart. Lite variation för bloggen.
Vi vet dock inte vem som ska göra det men om det är någon som läser våran blogg och skulle vilja gästblogga så har vi en lite utmaning till er...

Ni skriver ett mail till oss där ni har skrivt eran text och skicka även gärna en bild. Ni kan skicka till [email protected] och så plockar vi ut den gästbloggningen som vi tyckte var bäst och roligast eller liknande. Denna personen får givitvis en länkning.

SÅ;
* Skicka eran 'gästbloggning' + bild till
[email protected] och döp mailet till Gästbloggning
* Vi publicerar den som vi tycker är bra och den här personen får även en länk.
Och ju mer som skriver/engagerar sig ju roligare grejer händer det bloggen inom en snar framtid.
Ni får ju lite extra läsare vilket lockar liiiie mer, right? :)

/kelly och jenny.


Jag hatar regn

Usch, vad jag hatar regn. Har tagit in hästarna här hemma nu så nu står det i nyspånade boxar med mat. Ska vänta tills regnet slutar ösa ner så att jag kan börja promenera mig bort mot lilla stallet och fixa stallet och hästarna där.

Spanska prov idag, inte kul. Klarade mig hyfsat men pga olika lärare den här terminen så märker man att vi inte har gått igenom vissa grejer men det ska nog bli ett bra resultat.

/jenny


jag lever i min egna bubbla

Känner att min bloggning blir sämre och sämre. Men suget försvinner. Vädret är riktigt tråkigt så hela min fina lilla bubbla blir tråkig.
Men gick en promenad med Cindy idag i ca 20 min (tappad sko och för dåligt fot för att sätta på en ny) och Zack red jag i ca 20 min.
Ubbe har fått nya framskor men pappa fick ont i ryggen när han skulle sätta på bakskorna så Ubbe får vänta men kan rida han i hagen i värsta fall.

Jag har spanskaprov imon men jag orkar verkligen inte ta fram grejerna och plugga, men har la inget val tyvärr!
Men jag hoppas ni får en bra kväll i stormen medans jag ska plugga och kolla på film sen!

/jenny

Lunch!
















jaap helt normala ^^
Så här kan det se ut när man har tråkigt på en lunch rast ;)<3

fint väder ger upp

Det fina vädret som var idag gav upp senare mot kvällen men hann longerade Zack och Cindy.
Zack skötte sig riktigt bra och travade på bra.
Cindy släppte efter grymt bra i höger sidan (stelare i den sidan) och vi fick lugn trav med ett bra steg + trycket!

Nu är jag så galet filmsugen att jag ska gå upp på mitt rum till MIN data då jag sitter vid Pappas som inte har någon film alls. Vet inte vilken det blir men får kolla på en jag har. Men innan det så ska jag äta något och fixa lite småfix. Skriver mer imon!


Ta inte bilderna alltför seriösa ;)
/jenny

inte ridsugen

Det blåser och det är kallt. Och det blåser otroligt mycket så det blir inte ens kul att rida ponny idag. Haha, men får gå bort och rida Zack och Cindy iaf och försöka vara på ett bra humör även om de inte existerar just nu...
Ubbe har tappat skor= ingen ridning.
Otto har en tappad sko om pappa inte fixa den!? Får se helt enkelt.

remember M
remember E
put them together
and remember ME

/jenny


träning med Ubbe 3/10

Tränade för Emma idag. Egentligen skulle det vara Anna träning på Torsdag men pga olika orsaker så blev den träningen inställd och Anna kunde ingen mer dag i veckan så då tog Emma över den och vi tog träningen idag.

Emma är grym som vanligt och verkligen rättar till detaljer, underbart!
Ubbe hade lite för mycket energi men vi övade 3 hinder på medellinjen samt olika bågar med hinder ur sväng.
Ubbe gjorde det galant. Och vi rättade till småfel och min skänkel skulle ligga mer om och inte 'stå rakt ut' då den lätt gör de när Ubbe är pigg då han är väldigt känslig ponny och exploderar väldigt lätt om man lägger på för mycket skänkel.

Men vi gjorde det bra idag och Emma var nöjd.

Och nu har jag skickat lite svenska uppgifter till min svenska lärare. Ska göra en bokrapport imorgon samt plugga spanska prov som är till torsdag + SO prov på måndag.
har en hel del att ligga i.

Och såhär tycker jag om att plugga...

Nu måste jag äta något innan jag ska sova. Läxor får vänta tills imon!
/jenny

BRB

Kommer snart tillbaks och uppdaterar en massa men innan det ska jag ladda ner en film + fixa lite plugg. Ni får hålla ut!
/jenny

Essunga !

Resultat !
L.C 2a
L.B 6a 4fel --> BÄST TID I KATEGORI (D) jag hade 24sek vinnaren utan fel hade 26sek! NAJSE!
Tänkte slänga upp lite bilder från essunga :D
HAHAHA !
Finsate .SE!<3
Hungrig Rojsan!<3
My 'Pioneer' Is back!<3
And soon the schaps ar HERE !
Kärlek till bilden!<3
My Love !<3
xoxooxoxoxoxo'
//Kelly

2/10


Zack - skrittades ut i ca 20 min. Tog det bara lugnt, travade lite någon gång men annars bara skritt.

Cindy - hade jag på släpp efter Zack. Hon var trött efter igår och hon hade lite träningsvärk så strechade henne och pysslade om henne. (zack med) Cindy fick en massa medel, haha det låter ju lite speciellt men hon fick biotin och en massa hovolja på sina kära fötter, liniment på sina ben.

Ubbe - galopperade jag en hel del. Han var riktigt stel i höger och galopperade bara på stället i högergaloppen så jag tog tag i det och mjukade upp honom. Sen blev både formen bättre i högergaloppen som också blev rundare.

Goliat -
jag fick även rida min systers b-ponny. Han gick högt upp med huvudet och sprang. Detta gjorde inte saken bättre att sadeln var riktigt liten men jag red utan stigbyglar så jag påverkade hans form och hans fart. Han lyssnade riktigt bra och formen blev bättre ju mer jag lösgjorde honom. Så jag tror jag får dressyrjobbet eftersom Emily har för korta ben.

Otto - vilade. Pappa hann inte slå på en sko då Ubbe och Lilleman behövde nya runt om och pappa gjorde en massa idag men Otto klarar sig min stora bebis.


bilden står vi snygga nääs-tjejer för. När det gick grymt för alla på nääs tävlingen för några veckor sen :)
/jenny

ridplaner för idag

Idag ska Cindy och Zack bara skrittas ut lugnt. Och pappa ska slå på en sko på Otto.
Otto och Ubbe ska gå samma runda idag. Mycket kondition. Den rundan som jag ska rida liknar en travbana bara att man måste klättra lite och gå i skogen sen går den runt. En jätte härlig och bra runda.

Ska städa iordning både stall och mitt rum idag. Får se hur det går för hatar verkligen städa. Finns inget värre. Men nu är jag grymt sugen på kladdkaka så det får det bli.

Och jag vaknade 20 över 6 idag men låg i sängen till halv 8 och åt frukost. Släppte ut hästarna vid 8 i hagarna med en massa gräs så nu är de lyckliga fyrbenta djur som är ute. Filmerna ska fixas idag och komma upp i veckan. Har vart lite lat med att fixa filmerna men har ingen ork till det när man rör på sig varenda minut tills man ska sova. Inget lätt liv (haha)
/jenny

Tävling 1/10 Mark

Idag var det DIV 2 omgång 2.

Jag red i Lag 1 med Cindy om jag inte blandar ihop lagen och sen hade jag Zack i Lag 3.

Cindy;
Förklass -
Hon var riktigt lugn för att vara Cindy. Väntade alldeles för bra så vi fick något stora avsprångspunkter men sen kom vi mitt emellan 2 galoppsprång. Hon hoppar av riktigt stort och river bakbommen med pyttesmå marginal. Men jag tar på mig nedslaget för hon skötte sig galet bra! 4 fel
Lagklass - Nu var hon gamla goa Cindy. Fick hålla i henne lite mer än förr men vi var nolla i denna klassen, dock gick inte laget vidare men jag red indu. 0 fel
Lagklass/Omhoppning - Cindy skötte sig som vanligt jätte bra men första linjen så 2 m innan hindret låser hon fast sig i nacken, eller hon låser sig inte utan hon springer med näsan rakt upp i luften (ja, jag mjuknar i handen)men jag svänger höger efter hindret då det var en skarp sväng till nästa och hon får inte med sig sina bakben, så ett ner.
Men hon svängde grymt bra idag och det känns som vi kommer bra överens vilket ger resultat. 4 fel

Ingen placering men den känslan jag hade idag var helt outstanding. Om man kan säga så?

Zack;
Förklass -
Han kändes fräsch och framåt och det var en bra omhoppning för hans del. Denna rundan resulterade en nolla och en 2:a plats efter Lisa Norberg som vann och min syster kom 5:a med Thistle. Zack bjöd framåt och var med i svängarna. 0 fel
Lagklass - Han skötte sig lika bra här och var nolla. Men jag hade ingen press då de 3 föregående ryttarna var nolla. 0 fel
Lagklass/Omhoppning - Här fick vi rida för att vinna om vi ville ha placering. De 3 innan mig i mitt lag var nolla. Zack och jag går in och gör en kanon runda. Han ökade och svängde på en 5-öring. Sen kom jag upp alldeles för snävt inpå ett räcke men jag har övat liknande svängar och försiktigt som Zack är så kommer han över det. 0 fel.
Jag kom även 2:a indu i den här klassen efter Jennifer Ekberg och min syster kom 5:a med Thistle igen.

Andra gången nu han är nolla rakt igenom tävlingen. Han är bäst min plutt! 
Laget som jag red i (Lag3) vann idag. Vi hade noll fel och de som kom på andra plats slutade på 4 fel och en sämre tid. Så en bra dag idag.




Min syster My, som rider våran A-ponny Lana vann sin förklass mot B-ponnyerna och kom sen 2:a indu mot B-ponnysarna i lagklassen!

bilder kommer/jenny

världens finaste

Mina ponnysar har skött sig otroligt bra idag. Jag återkommer med exakta resultat och priser. Men nu är jag så hungrig att jag dör men bara så ni vet så vann vi andra omgången i DIV 2.
2 fina segrar på raken nu med ett grymt lag!

/en glad jenny.

RSS 2.0