Stallet


Och jag kan börja med att säga att ALLA MÅTT ÄR EXAKT SOM DE SKA VARA. PAPPA HAR FIXAT SÅ ALLA MÅTT ÄR EXAKT SOM DE SKA VARA.
Men ni ser ju på ett ungefär hur vårat stall ser ut än så länge.
1. Vi går just nu in och ut genom nödutgången vid storhäst boxen pga vi har en box full med hö vid in och ut ( den riktiga in och ut)
2. Trappan går upp till loftet. Där förvarar vi, och grejer som inte får plats. På ena delen, den stora så har vi höet och på andra delen den mindre har vi stolar och typ lite mer förvarings utrymme.
3. Fölboxen har en nödutgång. Man kan öppna dörren i två delar. Öppna halva dörren så kan hästen titta ut och öppnar du båda så är dörren helt öppen.
4. Pappa tyckte att vi skulle ta "pappas ställe" och bygga stall på då han vill ha nytt garage och förvara de grejer som är på "pappas ställe" någonannanstans. Så de funderar vi på.Då får vi ca 2-4 boxar till.
5. Till höger av bilden har vi ett ställe med tak, men där kan man även göra uteboxar. Det är ju lättare osv ist för att fixa "pappas ställe" men vi ska fixa det men tar för lång tid. Så uteboxar först skulle jag kunna tro. 'Takstället' finns inte med på bilden.
6. Alla boxar ha fönster med galler. 
7. Pappa har byggt stallet själv. Innan var det små spiltor, foderbord, minimini boxar. Dörrarna fanns inte. Bara den riktigt 'in och ut' och nödutgången vi storhästboxen fanns inte precis på de stället mer åt höger.

 om ni har några frågor kommentera gärna och jag gjorde bilden i paint vääääääldigt snabbt så den är inte helt hundra.


/jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0