Tack!

Jag vill tacka för era varma och snälla kommentarer. Vänner som stöttar när det är som jobbigast, de är de som är de äkta vännerna. Känns riktigt skönt att veta att man har goa människoa runt sig.
_
Jag menar efter alla disskusioner i skolan om att RGB inte var värd Jerringpriset, trycker mer eller mindre ner oss ryttare. Varför kan inte vi få lite place i media? Hur kommer det sig att ridSPORT inte är någon sport? Jag tänker inte smutskasta andra sporter, men hur kan man ens ha mage till att säga att RGB INTE var/är värd Jerringpriset?
OS, EM mm.

Det hade inte vart lika mycket snack om någon annan ''riktig'' (som folk skulle säga) sport vann, men RIDSPORT är en sport. Men även ens liv, man lägger ner sin tid och själ för de här fantastiska djuren! Om ni inte tycker att RGB var värd priset, tyck inte det då! Men era ord, åsikter och era meningslösa elaka kommenterar är för mycket. VISST, alla får ha sin åsikt om vad som helst.
Men det finns en gräns hur långt man kan uttrycka sig. Flera kommentarer på tidningar,facebook's mm är kränkningar. Och det är inte bara mindrebarn som skriver utan äldre vuxna som tycker att hockeyn exempelvis skulle vinna!

Men nu var det så att ROLF-GÖRAN BENGTSSON vann Jerringpriset 2012, första ryttaren någonsin som vann. Det kommer flera år, flera ny helt otroligt duktiga människor. Folk som är värda var och sitt pris, men det var RGB som tog hem Jerringpriset med hela 44 % rösterna. Vilket också var ett rekord, så varför göra en sån big deal av allt?

Alla har sina åsikter, men sätt en gräns. Det kommer nya år med nya priser och folk som förtjänar priset det året. Omvärlden fick en kick därbak när de insåg att Ridsport är ganska VÄLDIGT stort!!

Förlåt mig om det blir rörigt, men att få ner viktiga och vettiga ord när fingrarna glöder så gäller att försöka ta det lugnt och försöka få en sammanfattning på allt!

/jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0