CR med Otto

Idag var det första gången någonsin jag och Otto var ute på en bana. Vi hoppade en 70cm runda på Nääs. De hade utbildningshoppning där idag.

Han var lite trippig i början när jag gick med han men lugnade snabbt ner sig. Hoppade upp och skrittade runt han, inga problem alls. Inne på framhoppning var han lite seg men taggade till snabbt när han insåg att han fick hoppa ;)
Kändes bra och riktigt fräsch.

Inne på banan var han väldigt lugn och stabil. Travhoppade första hindret (HAHA) pga att han tittade på 7an som stod bredvid och blänkte så fick ett avbrott till trav där. Men han hoppade så väl och med en väldigt bra teknik, mycket höjd. När vi kommer till nästsista hindret (7an) så är det ett vågplank, naturfärgat som smälter in så sjukt bra in i sanden. Stackaren såg inte det så stannade men bestämde sig för att hoppa ändå. Så stillahoppande blev det också, dock rev han med bakbenen. Men han forsatte lika glad igen till sista.

Distanserna var super bra idag. Hans pyske ska man absolut inte klaga på, så lugn och fin. Så förutom att solen låg på 7an och han inte såg det så skötte han sig klockrent. Första gången han är ute och gör det så jäkla bra.

Fina lillkillen!
Han är ju endast 5 år. Börja rida in han när han var 3, slutet av 2010. Börja hoppträna i Augusti 2011 och här är vi idag!
/Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0